search
ABC kondigt zomaar even drie nieuwe series aan
Series / Nieuws

ABC kondigt zomaar even drie nieuwe series aan

ABC gaat duidelijk (nog) meer inzetten op de productie van komische series...

Bij de start van deze nieuwe maand kondigt ABC niet één, niet twee, maar wel zomaar even drie nieuwe series aan!

In eerste instantie is er de serie The Wonder Years. Dit is eigenlijk een reboot van een familie dramaserie die verscheen in de jaren '80. De reboot zal zich afspelen in hetzelfde tijdperk en volgt een middenklas familie uit Montgomery in Alabama.

De remake komt van de hand van Dave producer Saladin Patterson. Fred Savage, één van de sterren van de oorspronkelijke reeks zal de regie van de productie voor zijn rekening nemen.

Twee nieuwe studentenkomedies
Naast de remake van The Wonder Years heeft ABC nog twee andere komische series aangekondigd. Het gaat hierbij om Maggie en een project van Regina Hicks die nog niet over een naam beschikt. Wel is bekend dat deze laatste een multi-camera komedie zal worden. In de serie volgen we drie voormalige studentes die geen contact meer hebben na een hereniging die plaatsvond tijdens een cruciaal moment in hun leven.

Tot slot is er dus nog Maggie. Deze serie wordt een single-camera komedie die een jonge vrouw volgt die paranormaal begaafd is. Ze kan dan ook de toekomst van iedereen voorspellen. Dat lijkt een fantastische gave, maar ze heeft de jonge vrouw al meermaals in de problemen gebracht...

Wanneer deze nieuwe series van ABC zullen verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen