search
Indrukwekkende mid-season trailer voor 'WandaVision' laat veel actie zien
Series / Trailer

Indrukwekkende mid-season trailer voor 'WandaVision' laat veel actie zien

WandaVision wordt met de aflevering groter en groter. Wat gaat er gebeuren?

Waar gaat het naar toe in de Marvel-serie WandaVision? Krijgen we alternatieve realiteiten te zien? Andere werelden, of misschien wel vreemde hekserij? Het kan allemaal en waarschijnlijk zullen de fans komende weken een paar keer goed met hun ogen gaan knipperen. Let op: spoilers!

De vierde aflevering "We Interrupt This Program" laat al een beetje zien waar het allemaal naar toe gaat, maar naar wat de uitkomst zal zijn kan enkel gegist worden. Uiteraard draait alles om Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen die zich zal ontpoppen tot Scarlett Witch.

Mid-season trailer & poster Marvel Studios' WandaVision
De afgelopen dagen zagen we al heel wat promo's en andere zaken voorbijkomen. Nu is er een Mid-season trailer die ons voorbereid op de laatste reeks aflevering in de negendelige serie. "Het leven kan perfect zijn als het alleen voor jou is gemaakt," luidt de tekst bij de video op YouTube.

Aankomende vrijdag gaat WandaVision verder en daarin zal er steeds meer duidelijk worden waarom Wanda en Vision, en alle andere personages, in een bubbel wonen én wie daar verantwoordelijk voor is.

Hieronder de nieuwe trailer en een poster met daarop de belangrijkste personages.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen