De nieuwe Star Wars-serie 'Obi-Wan Kenobi' komt er al sneller dan je denkt

Obi-Wan Kenobi-serie komt er sneller dan je denkt

De serie rond Obi-Wan Kenobi met Ewan McGregor begint bijna met de opnames.

Jim Pedd, 5 februari 2021 om 15:28

Acteur Ewan McGregor keert terug als Obi-Wan Kenobi voor Lucasfilm. Hij is straks te zien in een live-action serie als Obi-Wan, en laat nu weten wanneer de productie van start moet gaan.
De bedoeling is om deze lente al te beginnen met de opnames. Die vinden volgens McGregor plaats in Los Angeles. "We maken het eind deze lente, en gaan het hier in L.A. opnemen," aldus de acteur tegen Eddie Izzard.

De serie
De live-action serie rond Obi-Wan Kenobi speelt zich af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope. We gaan dus zien wat Obi-Wan deed in de tijd tussen die films, wat vermoedelijk nog eens behoorlijk interessant kan zijn.

De serie wordt op eenzelfde manier opgenomen als The Mandalorian. "We nemen het net zo op. We gebruiken straks dus die technologie, en dat is echt een gaaf format. Ik hou van het western-gevoel dat het geeft, dat is echt geweldig," aldus McGregor.

Wanneer de serie te zien is op Disney+ is helaas nog niet bekend. De kans is groot dat we tot ergens in 2022 zullen moeten wachten.

Lees ook: Bizar grote set voor een nieuwe 'Star Wars'-serie gespot in Engeland

Lees ook: Liam Neeson wil terugkeren in 'Star Wars'-serie rond Obi-Wan Kenobi

Bron: Eddie Izzard

Lees meer over: Disney Plus, Obi Wan Kenobi, Star Wars, Ewan McGregor

Populair nieuws