Geweldige nieuwe 'Honest Trailer' maakt compleet gehakt van 'The Mandalorian'

Er is een geweldige nieuwe Honest Trailer gemaakt en ok 'The Mandalorian' moet eraan geloven!

Jim Pedd, 05-02-2021 15:31

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het tweede seizoen van The Mandalorian wordt behoorlijk gegrild in een nieuwe Honest Trailer. We horen de Screen Junkies onder meer vertellen dat het seizoen veel te repetitief is.
De serie onthulde in het tweede seizoen eindelijk iets van het achtergrondverhaal van Baby Yoda. We zagen ook personages als Ahsoka Tano en Bo-Katan Kryze debuteren, evenals in de laatste aflevering een bijzonder moment, waar we niet te veel over zullen vertellen.

Honest Trailer
De nieuwe Honest Trailer laat geen spaan heel van de televisieserie. De serie is wat hen betreft "ofwel de beste serie die we ooit gezien hebben, of Star Wars is zo slecht geworden, dat de lat gewoon ontzettend laag ligt." Je mag zelf beslissen wat je ervan vindt:


Het nieuwe seizoen is wat de Screen Junkies betreft net iets te herhalend. De serie maakt bijvoorbeeld heel wat grappen over Baby Yoda en zijn bijzondere duistere kant (zoals het doden van de baby's van Frog Lady). En we horen natuurlijk hoe de Stormtroopers enorm klunzig zijn, meer dan ooit eigenlijk.

Er wordt nog niet gewerkt aan de opnames van een derde seizoen; die beginnen deze lente en dan zal de serie in 2022 te zien zijn op Disney.

Lees ook: Ongelofelijke video toont hoe Rosario Dawson Ahsoka Tano wordt

Lees ook: Einde 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2 was voor iedereen een enorme verassing

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars, Honest Trailer

Populair nieuws