Tipje van de sluier opgelicht rondom 'Black Panther'-serie van Disney+

Black Panther-serie van Disney+ kan hierover gaan

Kingdom of Wakanda borduurt straks voort op het verhaal van de Black Panther-films.

Jim Pedd, 5 februari 2021 15:33

We weten pas net dat er een spin-off serie rond Kingdom of Wakanda komt op streamingdienst Disney+. Vandaag horen we al iets over het mogelijke verhaal van de serie.
Mikey Sutton van Geekosity stelt dat de serie volledig draait om de Dora Milaje. Dat is de geheel uit vrouwen bestaande lijfwacht van de Black Panther, de koning van Wakanda. Mogelijk is er een rol weggelegd voor actrice Danai Gurira, die de rol van Okoye speelt.

Kingdom of Wakanda
De serie heeft volgens Mikey Sutton, die regelmatig helemaal goed zit met zijn verhalen (maar ook soms de plank mis slaat) een belangrijke rol voor de vrouwen van de franchise. Dat zou dus ruimte bieden voor een terugkeer van Gurira, maar mogelijk ook voor actrice Lupita Nyong'o als Nakia, die banden met de Dora Milaje heeft.

Momenteel is maker Ryan Coogler druk bezig met de voorbereidingen om te beginnen met Black Panther II, de film die het verhaal van Wakanda voortzet. Het is nog even wachten waar die film heen gaat, maar duidelijk is dat er een nieuwe koning gezocht moet worden.

Helaas overleed vorig jaar hoofdrolspeler Chadwick Boseman. De vraag is nog altijd hoe Marvel Studios daar precies mee om wil gaan.

Bron: geekositymag

Lees meer over: Kingdom of Wakanda, Disney Plus, Marvel, Black Panther, Ryan Coogler, Danai Gurira

Populair nieuws