search
Fans kunnen zich opmaken voor nog meer 'Line of Duty' met 6 extra afleveringen
Series / Nieuws

Fans kunnen zich opmaken voor nog meer 'Line of Duty' met 6 extra afleveringen

De BBC heeft ook bekend gemaakt dat het zesde seizoen snel te zien zal zijn...

Het was even wachten tot er nieuws zou verschijnen over het nieuwe seizoen van de serie Line of Duty. Inmiddels heeft de BBC echter wat meer in haar kaarten laten kijken.

Het waren Martin Compston en Adrian Dunbar die een tipje van de sluier mochten oplichten in verband met het zesde seizoen van de serie Line of Duty. Dit gebeurde door middel van een filmpje die via Twitter de wereld werd ingestuurd.

Het filmpje heeft niet alleen duidelijk gemaakt dat het zesde seizoen van de serie er binnenkort aan zit te komen, daarnaast krijgt het zesde seizoen ook geen zes, maar wel zeven afleveringen.

Meest raadselachtige tegenstander
Ondanks bovenstaande is er nog altijd sprake van behoorlijk wat mysterie met betrekking tot het zesde seizoen van Line of Duty. Zo wordt er bijvoorbeeld gesteld dat Steve, Ted en Kate af te rekenen zullen krijgen met de meest raadselachtige tegenstander die AC-12 tot dusver heeft gekend.

Verdere details ontbreken over het zesde seizoen tot dusver. Dat is echter geheel in lijn met de normale gang van zaken met betrekking tot de lancering van een nieuw seizoen van deze reeks.

Wanneer het zesde seizoen precies zal verschijnen is tot dusver dus nog niet bekend. Lang zullen we daar volgens de BBC dus echter niet meer op hoeven te wachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen