Het 'Arrowverse' is nog lang niet dood en begraven

Het 'Arrowverse' is niet dood, veel groot nieuws

Het Arrowverse dood? Wel nee joh, de series van DC hebben nog een lang leven.

Bram de Groot, 5 februari 2021 om 15:39

Fans van het Arrowverse zitten al sinds 2012 aan de buis gekluisterd. Er verschijnen namelijk jaarlijks toch al snel zo'n honderd afleveringen in de reeks met shows als Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Black Lightning, Batwoman en vanaf deze maand ook Superman & Lois. En wie weet komt Stargirl vroeg of laat ook naar het universum.
Maar de afgelopen periode werden er ook wat series gestopt. Zo verscheen van Arrow in 2019 al het laatste seizoen en starten dit jaar de series Supergirl en Black Lightning aan hun laatste reeks. Maar er is geen reden tot zorg.

Het Arrowverse is springlevend
Zender The CW heeft het Arrowverse namelijk uitgebreid met nieuwe seizoenen voor Batwoman (het derde), The Flash (achtste) en Legends of Tomorrow (zevende). En dan krijgt Superman & Lois ook nog twee extra aflevering in het eerste seizoen.

Over nieuwe series in de reeks is nog geen duidelijkheid. Zo wordt er nog gesproken over een spin-off rond het personage Painkiller uit Black Lightning en er zou gewerkt worden aan een serie over het personage Wonder Girl.

Het vierde en laatste seizoen van Black Lightning start deze maand, seizoen twee van Batwoman begon enkele weken geleden, The Flash trapt af in maart en de series Legends of Tomorrow en Supergirl verschijnen midden dit jaar.

Lees meer over: Arrowverse, Supergirl, Arrow, The Flash, Batwoman, Painkiller, Black Lightning

Populair nieuws