[SPOILER] Tony Stark krijgt mogelijke een grote rol in 'Armor Wars'-serie

Deze serie van Marvel Studios wordt nog heel erg interessant om te streamen op Disney+.

Jim Pedd, 5 februari 2021 15:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De dood van Tony Stark krijgt een belangrijke rol in Disney+-serie Armor Wars. De serie gaat echt draaien om het nalatenschap en de dood van het personage in Avengers: Endgame.
De serie zal draaien om War Machine, die het opneemt tegen een hele rits vijanden die delen van de technologie van Tony Stark hebben weten te bemachtigen. "De dood van Tony Stark zal, dat ik bijna zeker, een rol hebben in de serie," aldus hoofdrolspeler Don Cheadle.

Alles draait om Rhodey
De serie draait om James Rhodes: "We hebben laten zien hoe hij verder komt, elke film weer. De technologie blijft zich ook ontwikkelen, en het harnas blijft innoveren. Het wordt dus steeds beter en ook naar die kant gaan we kijken."

"Het is heel interessant en opwindend om te kijken hoe we, wat we gebeurt in de comics, gaan combineren met wat je ziet in het Marvel Cinematic Universe en hoe we die werelden laten werken."

In de oorspronkelijke comics zien we hoe Iron Man het op moet nemen tegen een hele rits verschillende schurken, die zijn technologie misbruiken voor hun snode plannen.

Lees ook: Nieuwe Disney+ serie 'Armor Wars': Dit moet je weten

Bron: Bro Bible

Lees meer over: Armor Wars, Disney Plus, MCU, marvel, Don Cheadle

Populair nieuws