search
'Arrow'-ster Stephen Amell deelt bloederige foto van zijn nieuwe serie Heels
Series / Video/clip/featurette

'Arrow'-ster Stephen Amell deelt bloederige foto van zijn nieuwe serie Heels

Sinds hij stopte als Oliver Queen in het Arrowverse, heeft de acteur een interessant nieuw project gevonden dat heel anders is.

Stephen Amell speelt straks de hoofdrol in een heel nieuwe serie, Heels. Die maakt hij voor Starz. Op Twitter liet hij een behoorlijk indrukwekkend beeld van de serie zien.

De acteur plaatste een foto van zichzelf op de set. Op het beeld zit hij helemaal onder het bloed, zijn gezicht en armen zien er niet uit. Wat de acteur betreft "voelt het als een normale dag".

Nieuwe serie
Heels is sinds september weer bezig met de opnames. Eerder kwamen die vanwege het coronavirus stil te liggen. De serie focust zich op een groepje worstelaars uit een kleine stad, maar heeft wel heel wat WWE-sterren onder zich.Centraal staan twee broers, waarvan acteur Stephen Amell er een speelt. De serie is geschreven door Michael Waldron en Mike O'Malley is de showrunner. We volgen mannen en vrouwen in een klein stadje, waar zij dromen koesteren van een carrière als professioneel worstelaars.

In de ring moet iemand de goeierik spelen, en iemand anders de slechterik. Dat is in de echte wereld niet altijd even gemakkelijk om achter je te laten en daar komen de hoofdpersonen gaandeweg achter.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen