'WandaVision'-hoofdrolspeelster flink onder vuur op sociale media

'WandaVision'-hoofdrolspeelster flink onder vuur

Sommige fans reageren weer heel overdreven op een klein foutje van de actrice, die zich per ongeluk versproken lijkt te hebben.

Jim Pedd, 6 februari 2021 om 10:00

Niet iedereen is even blij met actrice Elizabeth Olsen. De hoofdrolspeelster van WandaVision moet er vandaag behoorlijk aan geloven op sociale media.
De 31-jarige actrice verwijderde vorig jaar haar Instagram-account, nadat diverse Marvel-fans kritiek op haar hadden omdat ze niet snel genoeg een eerbetoon had geplaatst aan acteur Chadwick Boseman. Althans, dat vonden wat radicale fans.

Een zigeuner
Vandaag komt Olsen in opspraak vanwege de manier waarop ze haar personage, Wanda Maximoff, omschreef. In 2015 noemde ze het personage een zigeuner, toen ze bij de talkshow van Graham Norton te gast was. Ze kreeg toen al te horen dat ze die naam niet moest gebruiken.

Sindsdien deed ze dat ook niet, tot zeer recent, toen ze het mogelijk per ongeluk deed. Daar krijgt ze nu flink wat commentaar op sociale media op:Op dit moment is Elizabeth Olsen wekelijks te zien in een nieuwe aflevering van WandaVision op Disney+.

Lees ook: Vier schokkende onthullingen van 'WandaVision' op een rij

Lees ook: 'WandaVision'-maakster kreeg hier enorme hoofdpijn van

Lees meer over: WandaVision, Elizabeth Olsen, Disney Plus, MCU

Populair nieuws