search

Ons nieuws van zaterdag 6 februari 2021

'The Expanse': Alleen maar goed nieuws voor fans
Series / Nieuws

'The Expanse': Alleen maar goed nieuws voor fans

De serie mag dan wel tot een einde komen met het zesde seizoen, de franchise kan door.

The Expanse is na tien afleveringen alweer klaar met zijn vijfde seizoen. Daarmee duurt de serie nog maar een paar uur en is de boel dan voorbij.

Amazon Prime Video nam de serie over van Syfy, en deed dat via Alcon Entertainment. Dat produceert de serie. Maar na drie seizoenen op Prime Video, kwam de serie daar ook tot een einde. Toch hoeft dat niet het definitieve einde te zijn.

Meer kan
Er blijkt namelijk heel wat meer mogelijk. Alcon-producent Broderick Johnson vertelde dat er meer mogelijk is wat hem betreft.

"Zodra de serie klaar is op Amazon, en daar een paar jaar te zien is geweest, zijn alle afleveringen weer onderdeel van onze bibliotheek. Wij hebben de rechten op de franchise, op graphic novels en andere verhalen in de franchise in handen. En het is zo'n rijke wereld, dat we alle mogelijkheden overwegen," aldus Johnson.

Waarmee het dus zomaar zou kunnen dat we straks, ook na het einde van de hoofdserie, een spin-off of een andere vorm van serie in de franchise te zien gaan krijgen. Alleen maar goed nieuws dus.

Lees ook: 'The Expanse': Dit betekent het einde van seizoen 5

Lees ook: The Expanse' stelt kritische fans gerust finale seizoen 5 maakt alles goed!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie onthult gave nieuwe details; grote Hollywood-sterren gecast?
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie onthult gave nieuwe details; grote Hollywood-sterren gecast?

We horen dat niemand minder dan Russell Crowe een rol gaat krijgen in de Amazon Prime Video-serie!

De site The One Ring heeft een bijzonder gerucht over de nieuwe Lord of the Rings-serie. De site stelt te weten wie welke rol gaat krijgen. En er zou een interessant nieuw castlid zitten in de serie.

De site zette op Twitter dat onder meer Ken Watanabe en Russell Crowe gecast zijn. Vooral de rollen van die twee lijken erg interessant; Crowe zou dwergenkoning Durin the Deathless, uit de Eerste Era, spelen. Bovendien stelt de site ook dat Ken Watanabe de rol van Pallando gaat spelen, een van de twee blauwe tovenaars waar we nog bijna niets over weten in de franchise.

De hoofdrollen
Naast Watanabe zou ook Ghassan Massoud een blauwe tovenaar spelen: de rol van Alatar. Daarmee gaan we dus eindelijk iets leren over de twee relatief onbekende tovenaars. De bekendsten in de franchise zijn natuurlijk Gandalf en Saruman, maar we kennen ook Radagast van de bossen.Het bovenstaande lijstje toont nog een stel belangrijke andere castleden. Morfydd Clark zou dus Galadriel zijn, waar we al langer verhalen over horen. Robert Aramayo is Elrond (dat is een nieuw gerucht) en Joseph Malwe speelt Lil' Annie. Tot slot is Lenny Henry volgens de site Blacklock.

De serie belooft daarmee wel heel episch te worden, aangezien dit echt volledig nieuwe details in de franchise zijn. Hopelijk volgend jaar op Amazon Prime Video te zien.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-ster Viggo Mortensen kijkt bijzonder uit naar de aanstaande serie

Lees ook: Deze 10 feiten moet je weten over de 'Lord of the Rings'-serie van Amazon Prime Video
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Law & Order: Organized Crime': Eerste teaser brengt geliefd personage terug
Series / Video/clip/featurette

'Law & Order: Organized Crime': Eerste teaser brengt geliefd personage terug

Elliot Stabler is dan eindelijk weer te zien in de Law & Order: Organized Crime-franchise, heel mooi nieuws dus.

Het Law & Order-universum breidt weer uit met de serie Law & Order: Organized Crime. Die spin-off zal nog heel interessant kunnen zijn, mede door een opvallende terugkeer in de franchise.

Acteur Christopher Meloni zal namelijk weer de hoofdrol spelen in de serie, waarmee zijn geliefde personage Elliot Stabler ineens weer in het spel zit. Vandaag is er een eerste teaser voor Law & Order: Organized Crime vrijgegeven en die zet Stabler helemaal centraal.

Nieuwe serie
De serie gaat van start in een twee afleveringen tellende crossover met Special Victims Unit. Dat betekent dus ook dat fans van Law & Order een reünie krijgen van Olivia Benson en Stabler, waar ze ook al jaren op zitten te wachten. Hieronder de teaser:In de spin-off keert Christopher Meloni dus terug als Stabler. Na tien jaar afwezigheid, is hij weer actief voor de NYPD en neemt hij het op tegen de georganiseerde misdaad. Dat betekent dat er ook een boel dingen compleet veranderd zijn als hij weer aan de slag gaat.

Zo is het nieuwe wettelijke systeem op z'n kop gezet, wat betekent dat Stabler heel wat te doen staat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert ook 'The Vampire Diaries' terug voor een nieuw seizoen?
Series / Nieuws

Keert ook 'The Vampire Diaries' terug voor een nieuw seizoen?

The Vampire Diaries zou zomaar eens in het lange rijtje revivals op televisie kunnen passen.

Het zijn tijden waarin zo'n beetje elke grote serie ooit terug lijkt te keren. De hoop van fans zal natuurlijk zijn dat dit ook geldt voor The Vampire Diaries. Maar kan dat?

Recente geruchten wezen erop dat het zeker mogelijk zou zijn. Acteur Ian Somerhalder lijkt die geruchten echter de kop in te drukken met een nieuw statement. Hij vertelde vooral trots te zijn op wat er al gemaakt is, en niet te weten hoe zo'n nieuw seizoen gemaakt kan worden.

Negende seizoen
"Ik heb niets gehoord over een negende seizoen," aldus de acteur, die tegenover SiriusXM grapte dat de personages allemaal te oud zijn om terug te keren, met grijs haar en een wandelstok.

Maar: "luister, The Vampire Diaries heeft een hele mooie tijd achter de rug. En het leeft nog steeds. Dat is zo ongelofelijk, de serie leeft gewoon nog steeds."

Die revival lijkt er dus niet in te zitten, al is er gelukkig wel de serie Legacies die als spin-off een vierde seizoen zal krijgen. In die zin is er dus wel goed nieuws voor de fans.

Lees ook: Hoofdrolspeler 'The Vampire Diaries'-serie kijkt tevreden terug

Lees ook: Nina Dobrev en Paul Wesley konden vroeger elkaars bloed wel drinken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige trailer voor Netflix-serie 'Pacific Rim: The Black'
Series / Trailer

Volledige trailer voor Netflix-serie 'Pacific Rim: The Black'

Pacific Rim: The Black volgt op de twee eerdere bioscoopfilms. Check de gave trailer.

Even geleden zagen we al de teaser trailer voor de animatieserie Pacific Rim: The Black die binnenkort op Netflix verschijnt. Nu is er de complete trailer voor de anime die volgt op de twee bioscoopfilms.

Vanaf 4 maart staat de Amerikaanse anime van Legendary Television op Netflix en het tweede seizoen is ook al in de maak en moet uiteraard ook op de streamingdienst verschijnen.Pacific Rim: The Black
Er was een tijd dat Kaiju opstonden vanuit de Pacific Rim en gigantische robots tegenkwamen, de Jaegers, gebouwd om ze te bevechten. Die tijd is verstreken. Nu is Australië overspoeld door Kaiju, waardoor de evacuatie van een heel continent nodig was.

Achtergelaten, beginnen tienerbroer en -zus Taylor en Hayley aan een wanhopige zoektocht naar hun vermiste ouders. Ze leren een gehavende, lang verlaten Jaeger te besturen om hen te helpen bij hun zoektocht en hen hoop te geven om te overleven.

Lees ook: 'Pacific Rim: The Black' krijgt een gave trailer van Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 3 absolute topseries van Amazon Prime Video om gezien te hebben
Series / Featured

De 3 absolute topseries van Amazon Prime Video om gezien te hebben

Veel gave series op Amazon Prime Video, een van de grote concurrenten van Netflix.

Nog altijd is Netflix de (veruit) grootste streamingdienst in Nederland. Maar dat duurt niet lang meer. Want waarschijnlijk zeggen komende jaren vele mensen hun tv-abonnement op, aangezien tv-kijken steeds meer via streaming gaat. Ook Amazon Prime Video biedt al veel moois! Hieronder drie tips!

Fleabag | Bing nu! | 2 seizoenen

Fleabag is een hilarisch en pijnlijk kijkje in het brein van een droge, seksuele, boze, diepbedroefde vrouw die zich in het moderne leven in Londen stort. Van de bekroonde toneelschrijfster Phoebe Waller-Bridge, die ook de rol van Voddenbaal speelt, een vrouw zonder filter die een trauma probeert te verwerken, iedereen afwijst die haar wil helpen en zich al die tijd dapper houdt.The Boys | Bing nu! | 2 seizoenen

Deze serie is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, zo populair als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en aanbeden als goden, hun superkrachten misbruiken, in plaats van er iets goeds mee doen. De machtelozen nemen het op tegen de supermachtigen. The Boys maken een heroïsche tocht om de waarheid bloot te leggen over 'The Seven' en de steun die ze van Vought krijgen.The Expanse | Bing nu! | 5 seizoenen

In verschillende delen van het zonnestelsel worden de crew van de Rocinante en hun bondgenoten geconfronteerd met hun oude zonden, terwijl Marco Inaros een aanval inzet die de toekomst van Aarde, Mars, de Belt en de werelden voorbij de Ring zal veranderen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 duivels goede series op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 duivels goede series op Netflix om direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor prima series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Lucifer | Bing nu! | 5 seizoenen

De duivel (Tom Ellis) is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. Er komt nog een tweede deel van seizoen vijf én een tiendelig zesde seizoen.Diablero | Bing nu! | 2 seizoenen

Als een jong meisje wordt vermist in een grote stad, gaat een wanhopige priester samen met een demonenjager en zijn team op een bovennatuurlijke missie om haar te vinden. Het is nog onbekend of er ook een derde seizoen verschijnt van deze duivelse Mexicaanse serie.Daredevil | Bing nu! | 3 seizoenen

Matt Murdock (Charlie Cox), die als kind blind werd, strijdt overdag als advocaat en 's nachts als superheld Daredevil tegen de onrechtvaardigheid in Hell's Kitchen, New York. Ondanks dat de serie ten einde is op Netflix, zou er zomaar meer in het vat zitten via het Marvel Cinematic Universe van Disney/Marvel Studios.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe seizoen twee van 'The Queen's Gambit' zou kunnen gaan volgens Anya Taylor-Joy
Series / Nieuws

Hoe seizoen twee van 'The Queen's Gambit' zou kunnen gaan volgens Anya Taylor-Joy

De prachtserie met Anya Taylor-Joy zou zomaar verder kunnen gaan, al zijn de plannen er nog niet.

Afgelopen jaar was de miniserie The Queen's Gambit een groot succes voor Netflix. En dit is vooral te danken aan de ijzersterke rol van actrice Anya Taylor-Joy (Glass, The New Mutants). Er wordt de afgelopen tijd gesproken over een vervolg.

Of dat gaat gebeuren valt te betwijfelen. Serie-bedenker Scott Frank gaf eerder aan dat dit niet de bedoeling is aangezien de serie vasthoudt aan het boek uit 1983 van Walter Tevis. Actrice Taylor-Joy sprak erover met Deadline.

"Het is zo surrealistisch en geweldig dat mensen een tweede seizoen willen, want we hebben er nooit over nagedacht, er was geen discussie over," vertelde Taylor-Joy aan Deadline. "Dat gezegd hebbende, zeg nooit 'nooit' in Hollywood."

En als dat seizoen er dan zou komen, wat zou ze dan willen zien? "Het zou heel interessant zijn om te zien hoe Beth zou zijn als moeder, nu ze nuchter is en inziet wat haar demonen zijn die haar naar beneden halen," zei Taylor-Joy.

The Queen's Gambit
The Queen's Gambit bestaat uit zeven afleveringen en kreeg recent twee nominaties voor Golden Globe Awards. Eén voor Beste miniserie of tv-film en één voor de rol van Anya Taylor-Joy.

De miniserie verscheen afgelopen oktober op Netflix en nog altijd staat de serie in de top tien best bekeken tv-series op Netflix in Nederland.Lees ook: Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix van 2020!
Lees ook: Dan toch nog een tweede seizoen voor Netflix-hit 'The Queen's Gambit'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde verhaal voor de geliefde serie 'Wynonna Earp'
Series / Nieuws

Einde verhaal voor de geliefde serie 'Wynonna Earp'

De stekker wordt na het aankomende seizoen uit de serie Wynonna Earp getrokken.

De serie Wynonna Earp heeft zijn langste tijd gehad. De zender Syfy heeft aangekondigd dat het nieuwste seizoen ook het laatste zal zijn. De bovennatuurlijke westernserie komt daarmee niet verder dan vier seizoenen.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige comic van IDW, gemaakt door Beau Smith. Aankomende weken worden de laatste zes afleveringen van het vierde seizoen uitgezonden. Dit seizoen is door de coronasituatie in tweeën gedeeld.

In juli en augustus verleden jaar werden er al zes seizoenen uitgezonden en begin maart start het tweede deel. "Ik wil onze geweldige cast en crew bedanken, die allemaal een belangrijke rol hebben gespeeld om Wynonna Earp naar ons loyale en gepassioneerde publiek te brengen," aldus showrunner Emily Andras.

Wynonna Earp
In Nederland stond Wynonna Earp eerder op Netflix. Op dit moment is de serie daar helaas niet te zien. In Wynonna Earp zien we de rebelse afstammeling (Melanie Scrofano) van wetsdienaar Wyatt Earp en de onsterfelijke Doc Holliday (Tim Rozon). Ze bevrijden de wereld samen van demonische geesten uit het Wide Westen.Lees ook: Wynonna Earp is terug in seizoen 4-trailer
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwste seizoen van 'The Simpsons' kan je nu streamen op Disney+
Series / Nieuws

Nieuwste seizoen van 'The Simpsons' kan je nu streamen op Disney+

Al sinds 1989 is de animatieserie te zien en nu ook in zijn geheel op Disney+.

Al in 1989 startte de animatieserie The Simpsons op de zender Fox en ieder jaar verschijnt er weer een nieuw seizoen. Nu is op Disney+ het 31e seizoen online gezet en dat maakt de collectie zo goed als compleet.

In de States wordt op dit moment het 32e seizoen al uitgezonden. Deze startte verleden jaar september. Het 32e seizoen bevat 22 afleveringen en deze worden in de States vanaf 29 september 2019 uitgezonden.

Apu Nahasapeemapetilon
Het 31e seizoen staat onder meer bekend om een discussie over het personage Apu Nahasapeemapetilon, ingesproken door Hank Azaria. Het personage is sinds het eerste seizoen te zien, maar werd in de docu The Problem with Apu neergezet als te stereotiep en daarmee zou het als racisme ervaren kunnen worden. Azaria spreekt daardoor het personage niet meer in, al is het personage nog wel te zien.

Het 32e seizoen zal in mei worden afgerond en waarschijnlijk komt dat seizoen even later op Disney+ in Nederland.Lees ook: De 10 best bekeken series op Disney+ in 2020

Lees ook: 'Mandalorian'-ster Baby Yoda duikt op in 'The Simpsons'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk gaat het 'Star Wars: Andor' voor de wind
Series / Nieuws

Eindelijk gaat het 'Star Wars: Andor' voor de wind

De serie heeft dan eindelijk een echt serieuze ontwikkeling doorgemaakt: er zijn regisseurs gevonden!

Eindelijk gaat het Star Wars: Andor echt voor de wind. Nadat Tony Gilroy besloot de serie niet te regisseren, heeft hij nu iemand anders gevonden die dat wel wil doen.

Gilroy heeft namelijk Toby Haynes zover weten te krijgen om dat te doen. Naast hem zullen ook Ben Caron en Susanna White afleveringen maken. Dat meldt de site Discussing Film vandaag.

Een lange film
Acteur Diego Luna keert terug in de serie als Cassian Andor, het Star Wars-personage dat debuteerde in de film Rogue One: A Star Wars Story. De serie duikt in het verhaal van zijn personage en doet dat met een tiental afleveringen.

"Ik moet heel voorzichtig zijn in de antwoorden die ik ga geven. Maar de manier waarop we dit opgenomen hebben, voelt heel erg alsof we een film aan het maken zijn. Een bijzonder lange film," concludeerde Luna.

Momenteel worden de sets gebouwd voor de serie, waaronder die van verre planeten. Dan kunnen de opnames snel van start en moet alles in gereedheid zijn gebracht om de serie in 2022 te vertonen.

Lees ook: 'Star Wars: Andor'-acteur heldert verwarrende verhalen op

Lees ook: 'Star Wars: Andor' brengt een favoriet personage niet terug
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow'-ster Stephen Amell deelt bloederige foto van zijn nieuwe serie Heels
Series / Video/clip/featurette

'Arrow'-ster Stephen Amell deelt bloederige foto van zijn nieuwe serie Heels

Sinds hij stopte als Oliver Queen in het Arrowverse, heeft de acteur een interessant nieuw project gevonden dat heel anders is.

Stephen Amell speelt straks de hoofdrol in een heel nieuwe serie, Heels. Die maakt hij voor Starz. Op Twitter liet hij een behoorlijk indrukwekkend beeld van de serie zien.

De acteur plaatste een foto van zichzelf op de set. Op het beeld zit hij helemaal onder het bloed, zijn gezicht en armen zien er niet uit. Wat de acteur betreft "voelt het als een normale dag".

Nieuwe serie
Heels is sinds september weer bezig met de opnames. Eerder kwamen die vanwege het coronavirus stil te liggen. De serie focust zich op een groepje worstelaars uit een kleine stad, maar heeft wel heel wat WWE-sterren onder zich.Centraal staan twee broers, waarvan acteur Stephen Amell er een speelt. De serie is geschreven door Michael Waldron en Mike O'Malley is de showrunner. We volgen mannen en vrouwen in een klein stadje, waar zij dromen koesteren van een carrière als professioneel worstelaars.

In de ring moet iemand de goeierik spelen, en iemand anders de slechterik. Dat is in de echte wereld niet altijd even gemakkelijk om achter je te laten en daar komen de hoofdpersonen gaandeweg achter.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision'-hoofdrolspeelster flink onder vuur op sociale media
Series / Nieuws

'WandaVision'-hoofdrolspeelster flink onder vuur op sociale media

Sommige fans reageren weer heel overdreven op een klein foutje van de actrice, die zich per ongeluk versproken lijkt te hebben.

Niet iedereen is even blij met actrice Elizabeth Olsen. De hoofdrolspeelster van WandaVision moet er vandaag behoorlijk aan geloven op sociale media.

De 31-jarige actrice verwijderde vorig jaar haar Instagram-account, nadat diverse Marvel-fans kritiek op haar hadden omdat ze niet snel genoeg een eerbetoon had geplaatst aan acteur Chadwick Boseman. Althans, dat vonden wat radicale fans.

Een zigeuner
Vandaag komt Olsen in opspraak vanwege de manier waarop ze haar personage, Wanda Maximoff, omschreef. In 2015 noemde ze het personage een zigeuner, toen ze bij de talkshow van Graham Norton te gast was. Ze kreeg toen al te horen dat ze die naam niet moest gebruiken.

Sindsdien deed ze dat ook niet, tot zeer recent, toen ze het mogelijk per ongeluk deed. Daar krijgt ze nu flink wat commentaar op sociale media op:Op dit moment is Elizabeth Olsen wekelijks te zien in een nieuwe aflevering van WandaVision op Disney+.

Lees ook: Vier schokkende onthullingen van 'WandaVision' op een rij

Lees ook: 'WandaVision'-maakster kreeg hier enorme hoofdpijn van
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.