De 3 absolute topseries van Amazon Prime Video om gezien te hebben

3 absolute topseries van Amazon Prime Video

Veel gave series op Amazon Prime Video, een van de grote concurrenten van Netflix.

Bram de Groot, 6 februari 2021 om 14:21

Nog altijd is Netflix de (veruit) grootste streamingdienst in Nederland. Maar dat duurt niet lang meer. Want waarschijnlijk zeggen komende jaren vele mensen hun tv-abonnement op, aangezien tv-kijken steeds meer via streaming gaat. Ook Amazon Prime Video biedt al veel moois! Hieronder drie tips!
Fleabag | Bing nu! | 2 seizoenen

Fleabag is een hilarisch en pijnlijk kijkje in het brein van een droge, seksuele, boze, diepbedroefde vrouw die zich in het moderne leven in Londen stort. Van de bekroonde toneelschrijfster Phoebe Waller-Bridge, die ook de rol van Voddenbaal speelt, een vrouw zonder filter die een trauma probeert te verwerken, iedereen afwijst die haar wil helpen en zich al die tijd dapper houdt.


The Boys | Bing nu! | 2 seizoenen

Deze serie is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, zo populair als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en aanbeden als goden, hun superkrachten misbruiken, in plaats van er iets goeds mee doen. De machtelozen nemen het op tegen de supermachtigen. The Boys maken een heroïsche tocht om de waarheid bloot te leggen over 'The Seven' en de steun die ze van Vought krijgen.


The Expanse | Bing nu! | 5 seizoenen

In verschillende delen van het zonnestelsel worden de crew van de Rocinante en hun bondgenoten geconfronteerd met hun oude zonden, terwijl Marco Inaros een aanval inzet die de toekomst van Aarde, Mars, de Belt en de werelden voorbij de Ring zal veranderen.


Lees meer over: The Boys, The Expanse, Fleabag

Populair nieuws