Arrowverse-serie 'Superman & Lois' onthult duidelijke details

De nieuwe Arrowverse-serie gaat binnenkort al van start en onthult nu nieuwe details.

Jim Pedd, 08-02-2021 06:00

Superman & Lois gaat bijna van start. Nu heeft de eerste aflevering van de serie al een synopsis gekregen, waarmee we iets meer weten van wat ons te wachten staat met de tv-serie van The CW.
In die serie volgen we Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch als Superman en Lois Lane. Zij speelden die rollen in eerdere Arrowverse-series. Maar nu zien we hoe het koppel een stel kinderen moet zien op te voegen.

Twee zoons
De serie zal Lois en Clark terug naar Smallville brengen, waar Clark probeert zijn tieners op te voegen zoals hijzelf opgevoed is door Jonathan en Martha Kent. Clark maakt ook weer een connectie met zijn vroegere vriendin Lana Lang en met de vader van Lois, Samuel Lane, die in het leger dient.

De eerste synopsis laat zien dat we meer van dat soort ontwikkelingen kunnen verwachten; Hieronder is 'ie dan:

Nadat ze het jarenlang tegen megalomane vijanden hebben opgenomen, en monsters en aliens die Metropolis en de mensheid wilden uitroeien, komen 's werelds grootste superheld, de Man van Staal a.k.a. Clark Kent, en zijn vrouw journalist Lois Lane lijnrecht tegenover de grootste uitdagingen uit hun leven te staan: alle stress, druk en complexiteiten die komen kijken bij het werken en ouderschap in de hedendaagse samenleving.

Voor Clark en Lois wordt het opvoegen van twee zoons, Jonathan en Jordan, die mogelijk de superkrachten van hun vader kunnen erven, moeilijker dan ooit. Ze keren terug naar Smallville om wat Kent-familiezaken op te lossen, en ontmoeten daar weer Clarks eerste liefde - Lana Lang, evenals brandweerchef Kyle Cushing. Maar de volwassenen zijn niet de enige die weer banden leggen; de zoons van de Kents leggen ook weer een connectie met Lana en Kyle's rebellerende dochter Sarah.

Natuurlijk is het leven nooit saai voor een superheld, vooral omdat Lois' vader General Samuel Lane zoekt naar Superman, om op elk gewenst moment een superschurk te verslaan. Hun rustige leven komt op z'n kop te staan als de mysterieuze vreemdeling en 'self made man' Morgan Edge zich aandient.


Lees ook: Lekker 'Man of Steel'-gevoel in de trailer voor 'Superman & Lois'-serie

Lees ook: Extra groot begin van Arrowverse-serie 'Superman & Lois'

Lees meer over: Superman and Lois, The CW, Arrowverse, Synopsis

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix