search

Ons nieuws van maandag 8 februari 2021

3 gave Marvel-series die ook gewoon op Disney+ staan
Series / Featured

3 gave Marvel-series die ook gewoon op Disney+ staan

Veel gave series op Disney+, een van de grote concurrenten van Netflix.

Nog altijd is Netflix de (veruit) grootste streamingdienst in Nederland. Maar dat duurt niet lang meer. Want waarschijnlijk zeggen komende jaren vele mensen hun tv-abonnement op, aangezien tv-kijken steeds meer via streaming gaat. Ook Disney+ biedt al veel moois! Hieronder drie tips voor Marvel-series anders dan WandaVision.

Agents of S.H.I.E.L.D. | Bing nu! | 2 seizoenen

Deze serie begint waar The Avengers ophield. Nu het bestaan van superhelden en aliens algemeen bekend is, probeert de wereld om te gaan met deze nieuwe realiteit. Agent Phil Coulson komt weer in actie en heeft het dit keer gemunt op de mysterieuze groep The Rising Tide. Om deze onzichtbare, onbekende vijand op te sporen, heeft hij een kleine gespecialiseerde groep agenten van het wereldwijde vredeshandhaving bureau S.H.I.E.L.D. verzameld.



Agent Carter | Bing nu! | 2 seizoenen

Het is 1946. Met de vrede wordt de rol van Agent Carter gemarginaliseerd als de mannen terugkeren uit het buitenland. Peggy werkt voor de geheime SSR in een administratieve baan, maar ze zou het liever in het veld tegen de slechteriken opnemen. Ze probeert het als alleenstaande vrouw te redden nadat ze Captain America, de liefde van haar leven, heeft verloren. Als haar oude kennis Howard Stark het ontketenen van zijn dodelijkste wapens in de schoenen wordt geschoven, vraagt hij Peggy de verantwoordelijken op te sporen en zijn naam te zuiveren.



Runaways | Bing nu! | 3 seizoenen

Zes tieners uit LA ontdekken een vreselijk geheim en realiseren zich dat hun ouders altijd tegen hen gelogen hebben. Wat willen de ouders? En waarom? Terwijl de tieners op onderzoek uitgaan, beginnen de ouders zich af te vragen of hun kinderen ook geheimen hebben. De ouders komen steeds dichter bij de waarheid, en de jongeren ontdekken een plan dat vreselijke gevolgen heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geweldig nieuws voor fans van de populaire soapserie 'Dynasty'
Series / Nieuws

Geweldig nieuws voor fans van de populaire soapserie 'Dynasty'

The CW heeft aangekondigd dat er zeker nog een vijfde seizoen zal verschijnen...

Het vierde seizoen van de Dynasty remake moet nog verschijnen. Toch heeft zender The CW nu al fantastisch nieuws voor de fans in petto.

De serie die op moment van schrijven wordt uitgezonden is een remake van de reeks die te zien was tussen 1981 en 1989. De serie was in die tijd te zien op Veronica. Ook in de oorspronkelijke reeks waren het de families Carrington en Colby die centraal stonden.

Het vierde seizoen is op dit ogenblik nog niet verschenen, maar staat wel in de planning voor dit jaar. Wanneer ze precies te zien zal zijn is echter niet bekend.

Populaire remake
Dynasty kan rekenen op een enorme populariteit. De eerste drie seizoenen zijn op moment van schrijven in zowel Nederland als België ook te bekijken op streamingdienst Netflix. Ook de aanwezigheid op Netflix heeft de populariteit van de serie zeker goed gedaan.

Wanneer het vierde (en het vijfde) seizoen zal verschijnen op streamingdienst Netflix is tot dusver nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Walker Texas Ranger'-remake krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Walker Texas Ranger'-remake krijgt tweede seizoen

Zender The CW heeft bekend gemaakt dat de remake met zekerheid nog een tweede seizoen krijgt...

De remake Walker Texas Ranger krijgt een tweede seizoen! Zender The CW heeft de komst van een tweede seizoen officieel bevestigd.

In de remake zien we niet langer Chuck Norris als Walker Texas Ranger, maar wel Jared Padalecki. Hij was eerder al te zien in series zoals bijvoorbeeld Supernatural en Gilmore Girls. Hij speelt in de reeks het personage van Cordell Walker. Walker is vader en weduwnaar die zich volledig op zijn werk heeft gestort nadat zijn echtgenote is komen te overlijden.

Opvallend, ook de vrouw van Padalecki is in de reeks te zien. Daarin duikt ze op in flashbacks als de overleden vrouw van Walker. De professionele partner van Walker in de serie is Micki Ramirez. Het is actrice Lindsey Morgan (Raven Reyes in The 100) die, die rol vertolkt.

Veel vertrouwen
Bovenstaande geeft aan dat The CW veel vertrouwen heeft in de reeks. De eerste aflevering verscheen eerder dit jaar, namelijk op 21 januari. Ondanks het feit dat de reeks kan rekenen op meer dan degelijke kijkcijfers is het wel zo dat ze onder meer op IMDB slechts een score heeft van 5,9/10.

Wanneer het tweede seizoen van de remake precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is een 'The Walking Dead' spin-off rond Negan mogelijk?
Series / Nieuws

Is een 'The Walking Dead' spin-off rond Negan mogelijk?

Wat acteur Jeffrey Dean Morgan moet alles kunnen in de The Walking Dead-franchise.

Jeffrey Dean Morgan zegt dat hij "veel" mogelijkheden ziet voor een spin-off rond het personage Negan, dat hij in The Walking Dead speelt. Als Morgan de kans heeft, dan kan zijn personage een eigen serie krijgen.

In het derde deel van het tiende seizoen zien we Jeffrey Dean Morgan weer terugkeren als Negan. Hij krijgt een oorsprongsverhaal in het derde deel van seizoen 10, Here's Negan. Bovendien zien we hoe Negan straks weer een ontmoeting heeft met Maggie Rhee.

Een spinoff
Op Twitter werd Jeffrey Dean Morgan gevraagd of hij een spin-off als mogelijkheid ziet. Daar antwoordde hij als volgt op:



Eerder al liet showrunner Angela Kang weten dat er een Negan-prequel in The Walking Dead zou komen. Daarop vertelde acteur Morgan dat wat hem betreft alles mogelijk moet zijn in de franchise.

De serie krijgt overigens nog anderhalf seizoen, daarna eindigt The Walking Dead al. Mocht Negan overleven, kan een spin-off dan wellicht na 2022 te zien zijn.

Lees ook: Laatste afleveringen 'The Walking Dead' zijn extra speciaal

Lees ook: 'The Walking Dead' onthult eindelijk de oorsprong van de Saviors
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit drie series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor leuke animatieseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

South Park | Bing nu! | 6 seizoenen

Deze satirische sitcom waarin trends, celebrity's en politici met de grond gelijk worden gemaakt, bekijkt de wereld door de ogen van vier grofgebekte kinderen. Op Netflix staan de seizoen 1, 18, 19, 20 en 21 én een best-of seizoen.



Rick & Morty | Bing nu! | 4 seizoenen

De briljante Rick sleurt zijn kleinzoon Morty mee voor wilde escapades in andere werelden en dimensies. Netflix heeft alle vier de beschikbare seizoenen online staan. Er wordt gewerkt aan een vijfde seizoen.



Family Guy | Bing nu! | 7 seizoenen

In Seth MacFarlane's nietsontziende tekenfilmserie beleven de sullige Peter Griffin en zijn ontspoorde familie maffe, rampzalige avonturen. Met stemmen van onder Seth MacFarlane zelf, Alex Borstein, Seth Green en Mila Kunis.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Binnenkort op Netflix: De ijzingwekkende serie 'Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel'
Series / Nieuws

Binnenkort op Netflix: De ijzingwekkende serie 'Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel'

De trailer die eerder reeds werd gelanceerd laat alvast het beste vermoeden...

Ook deze maand kan je terug een geweldige nieuwe true crime serie ontdekken op streamingdienst Netflix. Het gaat deze keer om de serie die luistert naar de naam Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel.

Het Cecil Hotel in Los Angeles is onder meer berucht omwille van de verdwijning van de studente Elisa Lam. Zij werd voor het laatst gezien in de lift van het hotel en verdween daarna volledig van de Aardbodem.

Bovenstaande is lang niet de enige vreemde en zelfs ronduit gruwelijke zaak die zich heeft afgespeeld in dit bekende hotel in het Amerikaanse Los Angeles. De nieuwe docuserie gaat volledig over de geschiedenis van dit hotel welke is gelegen aan Skid Row.

Seriemoordenaars
Het hotel blijkt een behoorlijke aantrekkingskracht te hebben op seriemoordenaars. Eén van de meest beruchte seriemoordenaars die hier ooit heeft verbleven is ongetwijfeld Richard Ramirez. Voor heel wat mensen die hebben verbleven in dit hotel geldt dan ook dat ze het niet meer kunnen navertellen.

Ben jij ook benieuwd om meer te weten te komen over de geschiedenis van deze plaats? Dan is het zeker de moeite waard om de serie Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel te bekijken die op Netflix verschijnt op10 februari 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf aanraders die je op Disney+ kan verwachten
Series / Featured

Vijf aanraders die je op Disney+ kan verwachten

Disney+ voegt een hele rits nieuwe series toe aan zijn aanbod, als Star gelanceerd wordt.

23 februari gaat STAR van start op Disney+. Vanaf die dag is het niet alleen duurder om een abonnement te nemen op de streamingdienst (je gaat 8,99 euro betalen), maar het aanbod wordt ook flink uitgesteld.

Vandaag zetten we vijf van de titels die je kan verwachten voor je op een rij. En dat ziet er goed uit.

Buffy the Vampire Slayer (seizoen 1-7): Een jonge vrouw is voorbestemd om vampiers, demonen en andere wezens uit de hel te doden. Ze moet tegelijk omgaan met het leven, dat niet heel gemakkelijk is als scholier.

American Horror Story (seizoen 1-9): Elk seizoen van deze anthology vertelt weer een ander verhaal. Van een gekkenhuis tot een heksencoven, een circus vol gekken, een bezeten boerderij, een cultus en een zomerkamp vol slashers.

How I Met Your Mother (seizoen 1-9): Ted Mosby vertelt zijn kinderen via een negen seizoenen durende reeks flashbacks hoe hij uiteindelijk hun moeder leerde kennen.

Modern Family (seizoen 1-11): Drie heel andere, maar verbonden, gezinnen, gaan op hun eigen komische manier om met verschillende situaties en uitdagingen.

Prison Break (seizoen 1-5): Door een politieke samenzwering komt een onschuldige man terecht in de dodencel. Zijn broer besluit het zijn levenswerk te maken om hem te bevrijden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf actieseries op Amazon Prime Video die je niet wil missen
Series / Featured

Vijf actieseries op Amazon Prime Video die je niet wil missen

Amazon Prime Video heeft een heel degelijk aanbod; check hier vijf van de actieseries.

Amazon Prime Video staat vol actieseries. Vandaag zetten we er vijf voor je op een rij.

24: In 24 -- elk uur een aparte aflevering -- moet agent Jack Bauer van de antiterreureenheid een politieke crisis zien te voorkomen zonder dat z'n gezinsleven daaronder lijdt.

Tom Clancy's Jack Ryan: Als CIA-analist Jack Ryan een reeks verdachte bankoverschrijvingen tegenkomt, haalt zijn zoektocht naar antwoorden hem weg achter zijn bureau en belandt hij in een dodelijk spel van kat en muis door Europa en het Midden-Oosten, waar een opkomende terroristenleider zich voorbereidt op een grote aanval tegen de VS en haar bondgenoten.

Treadstone: Uit de wereld van Jason Bourne "ontwaken" wereldwijd agenten die hun dodelijke missies hervatten.

Into the Badlands: Into the Badlands is een post-apocalyptische vechtsportserie die zich afspeelt in een wereld zonder wapens waar vechten tot een kunst is verheven.

Hanna: Hanna is zowel een high-conceptthriller als een drama over volwassen worden.De film gaat over de reis van een buitengewoon jong meisje dat opgroeit in de bossen.Ze ontsnapt aan de achtervolging van een CIA-agent en probeert de waarheid over wie ze is te ontdekken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste afleveringen 'The Walking Dead' zijn extra speciaal
Series / Nieuws

Laatste afleveringen 'The Walking Dead' zijn extra speciaal

The Walking Dead komt na elf seizoenen tot een einde; hoe zijn de laatste 30 afleveringen?

Nog dertig afleveringen en dan is The Walking Dead voorbij. Acteur Jeffrey Dean Morgan noemt die laatste paar afleveringen "speciaal".

AMC kondigde afgelopen september aan dat het tiende seizoen zes extra afleveringen zou krijgen. Daarnaast zou de serie met zijn elfde seizoen, met 24 afleveringen, tot een einde komen. Dat seizoen begint later dit jaar, en eindigt in de loop van 2022.

Speciaal einde
"Het einde kennen, is moeilijk voor ons," aldus Morgan. "Het voelt echt als een tweede familie. Dus dat wordt moeilijk om te accepteren. Maar? We hebben ook geluk dat we deze tijd samen hebben kunnen doorbrengen. En de volgende 30 afleveringen worden speciaal."



Morgan voegde zich in de finale van het zesde seizoen bij de cast. Daarnaast is hij binnenkort te zien in een speciale prequelaflevering, Here's Negan, waarin we leren waar zijn schurk vandaan komt.

De vraag is natuurlijk ook of hij het volhoudt tot het einde van de serie, of dat we Negan later op gewelddadige wijze de wereld zien verlaten.

Lees ook: Wat zeggen deze nieuwe foto's uit 'The Walking Dead'

Lees ook: 'The Walking Dead' brengt Negan en Carol bij elkaar
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is Wanda wel de schurk in 'WandaVision' op Disney+?
Series / Featured

Is Wanda wel de schurk in 'WandaVision' op Disney+?

Het lijkt er steeds meer op dat Wanda Maximoff het niet meer helemaal onder controle heeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog maar vier afleveringen en dan is WandaVision alweer voorbij. Tot nu toe lijkt het erop dat Wanda Maximoff alles onder controle heeft. Maar dat hoeft niet te kloppen.

We weten dat Wanda duizenden burgers onder haar controle heeft staan. Ze dwingt hen onderdeel uit te maken van Westview. Maar er zijn al wat momenten geweest waarop ze niet de volledige controle had.

Wat is er aan de hand
De serie begon als een sitcom uit de jaren 1950. Wanda wisselt om de zoveel tijd van tijdperk, springt dan een decennium vooruit, en verandert dan ook het materiaal, het huis, de kleding van iedereen enzovoorts.

Aan het einde van de meest recente aflevering van WandaVision, leren we dat Vision bepaald niet blij is met zijn vrouw. Hij weet dat ze hem onder controle probeert te houden, en dat ze duizenden mensen in haar macht heeft. In een emotioneel moment geeft Wanda dat toe, wat ze gedaan heeft.

Extra interessant is wat ze vervolgens zegt: zij is niet degene die WandaWorld heeft gemaakt. Sterker nog, ze is hierin terecht gekomen en erin meegegaan. En precies op het moment dat ze zich begint te realiseren hoe erg de situatie is, komt ineens haar langverloren broer aan.

Het lijkt er daarmee op dat er iemand achter de schermen is die Wanda juist onder controle heeft, en Pietro Maximoff op haar afstuurde zodat ze daar weer mee bezig is. Dat belooft dus wat de komende vier afleveringen.

Lees ook: 'WandaVision'-hoofdrolspeelster flink onder vuur op sociale media

Lees ook: Vier schokkende onthullingen van 'WandaVision' op een rij
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' wordt flink opgefrist in dertiende seizoen
Series / Nieuws

'Doctor Who' wordt flink opgefrist in dertiende seizoen

Dankzij de aanwezigheid van een gloednieuwe companion wordt het weer een vernieuwde serie.

Doctor Who wordt weer flink opgefrist. Afgelopen nieuwjaarsdag nam de serie met Revolution of the Daleks afscheid van twee companions. Tegelijk werd bekend gemaakt dat John Bishop de nieuwe companion Dan zou gaan spelen.

Bishop is een komiek die heel bekend is in het Verenigd Koninkrijk. En dankzij zijn aanwezigheid in het nieuwe seizoen, wordt het sowieso ook erg mooi en anders volgens showrunner Chris Chibnall.

Nieuwe smaak
"Ik kijk altijd heel erg uit naar verschillende acteurs die geliefd zijn," aldus Chibnall. "Er zijn zoveel geweldige komieken die hebben laten zien dat ze geweldige acteurs zijn. Denk maar aan Robbie Coltrane in Cracker. En ook John [Bishop] is iemand waar ik al langer mijn oog op heb laten vallen."

Dankzij hem wordt het heel bijzonder in het nieuwe seizoen van de sci-fi serie.

"John en zijn personage brengen een heel andere smaak naar de serie. We houden ervan dat hij onderdeel uitmaakt van onze cast," aldus Chibnall. De acteur zal zich dus in het dertiende seizoen voegen bij de TARDIS en Doctor Jodie Whittaker.

Lees ook: Deze 'Doctor Who'-ster wil nooit meer terugkeren

Lees ook: 'Doctor Who' na bijna zestig jaar voorbij?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys': Jeffrey Dean Morgan wil dolgraag een rol
Series / Nieuws

'The Boys': Jeffrey Dean Morgan wil dolgraag een rol

Hij rekent er zelfs op dat hij een belangrijke rol krijgt in de keiharde serie van Amazon Prime Video.

Als het aan acteur Jeffrey Dean Morgan ligt, krijgt hij straks een belangrijke rol in de serie The Boys. In het derde seizoen voegt Supernatural-ster Jensen Ackles zich bij de cast, en nu wil Morgan er ook in spelen.

Vorig jaar januari bood maker Eric Kripke Jeffrey Dean Morgan al een rol aan in de superheldenserie, nadat hij aangaf er heel graag een rol in te willen hebben. Kripke onthulde in juli dat er gesprekken plaatsvonden. Maar die rol wordt bemoeilijkt door "het coronavirus, dat flink roet in het eten gooit."

Nog altijd
Toch laat Jeffrey Dean Morgan op Twitter weten dat hij er nog altijd op rekent dat hij een rol krijgt in The Boys. Hij laat weten dat hij er enorm naar uitkijkt en ook heel benieuwd is naar Ackles in de serie als Soldier Boy.



Afgelopen juli vertelde Kripke: "ik heb zeker gesprekken gevoerd met Morgan. Er is een rol waar we het al over hebben." Maar dat bleek toen al heel wat coördinatiewerk te vereisen, doordat Morgan het ook druk heeft met The Walking Dead.

Kortom: het kan, maar het is nog altijd afwachten.

Lees ook: 'The Boys'-acteur Karl Urban over de meest frustrerende opnamedag

Lees ook: 'The Boys' krijgt 'Herogasm'-aflevering met een superheldenorgie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde heel wat topseries toe deze week
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde heel wat topseries toe deze week

Check hier al het nieuws dat de afgelopen week verschenen is op Amazon Prime Video.

Qua films was het weer iets drukker op Amazon Prime Video, dan wat de series betreft. Toch was dit een mooie week op de streamingdienst.

Laten we de nieuwe afleveringen weer eerst op een rij zetten, gevolgd door complete seizoenen van series die online gezet zijn.

The Expanse S05E10: Holden en de Roci vechten tegen Marco's strijdkrachten en Drummer, terwijl Alex en Bobbie Naomi proberen te redden en de machtsverhoudingen in het zonnestelsel verschuiven.

American Gods S03E04: Shadow en Technical Boy gaan op zoek naar Bilquis. Bij een bezoek aan een notoire motorbende komt Wednesday een bekende tegen. Laura komt meer te weten over haar lotsbestemming en de machtige vijanden die willen voorkomen dat ze die vervult.

En de series:

FlashForward (1 seizoen): De hele wereld krijgt een glimp van de toekomst te zien, met alle gevolgen van dien.

Years and Years (1 seizoen): Op 14 mei 2019 veroorzaakt zakenvrouw Vivienne "Viv" Rook (Emma Thompson) controverse door te zeggen dat ze niets geeft om het Israëlisch-Palestijnse conflict tijdens een talkshow 's avonds. Ondertussen geeft Rosie Lyons (Ruth Madeley) het leven aan een zoon, Lincoln. Daniel Lyons (Russell Tovey), haar broer, maakt zich zorgen over de toestand van de wereld.

Supernatural (15 seizoenen): De epische reis van de gebroeders loopt ten einde in het laatste seizoen van SUPERNATURAL. Sam, Dean en Castiel zijn de strijd aangegaan met de duistere krachten in een eindeloze zoektocht om de wereld te redden. Maar in de finale van seizoen 14 stonden ze tegenover God - ze weigerden hun surrogaatzoon Jack te vermoorden en zorgden zo voor Gods besluit om deze realiteit voor altijd te beëindigen.

Troy de trein (1 seizoen): Troy de trein is een cartoon voor kinderen. Troy de trein is de snelste en de slimste trein in treindorp. Hij kan transformeren naar ieder voertuig met behulp van zijn vriend Teddy: Ambulance, sleepwagen, politiewagen, graafmachine, monster truck of andere soorten vervoer! Deze cartoon voor kinderen over trucks is ideaal voor jongens en meisjes die geïnteresseerd zijn in auto's en treinen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde 'WandaVision' meer dan de moeite van het wachten waard
Series / Nieuws

Einde 'WandaVision' meer dan de moeite van het wachten waard

WandaVision vordert wat traag, maar dat is het helemaal waard horen we nu weer.

Het verhaal van WandaVision vordert vrij langzaam. Niet iedereen is daar even blij mee. Maar showrunner Jac Schaeffer belooft dat het meer dan de moeite waard zal zijn.

De showrunner sprak uitgebreid over de serie met Deseret. Volgens haar is het moeilijk om een ingewikkeld concept als dat van WandaVision goed tot een einde te brengen, maar ze gelooft dat het haar en het team helemaal gelukt is. Even doorbijten dus, en dan is er een einde dat het echt helemaal waard is.

Goed einde
"Je kan echt tal van goede concepten bedenken," aldus Schaeffer. Volgens haar is het vooral zaak van "zorgen dat je het ook tot een goed einde brengt."

Ze staat voor wat ze samen met haar crew gemaakt heeft. "Ik hoop echt heel erg dat de fans dezelfde emotionele reactie en opwinding voelen die wij allemaal voelden toen we dit aan het maken waren."

Dat is natuurlijk nog maar de vraag, maar de serie begint op dit moment met zijn vijfde aflevering eindelijk diep in de mysteries te duiken.

Lees ook: 'WandaVision'-hoofdrolspeelster flink onder vuur op sociale media

Lees ook: Vier schokkende onthullingen van 'WandaVision' op een rij
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arrowverse-serie 'Superman & Lois' onthult duidelijke details
Series / Nieuws

Arrowverse-serie 'Superman & Lois' onthult duidelijke details

De nieuwe Arrowverse-serie gaat binnenkort al van start en onthult nu nieuwe details.

Superman & Lois gaat bijna van start. Nu heeft de eerste aflevering van de serie al een synopsis gekregen, waarmee we iets meer weten van wat ons te wachten staat met de tv-serie van The CW.

In die serie volgen we Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch als Superman en Lois Lane. Zij speelden die rollen in eerdere Arrowverse-series. Maar nu zien we hoe het koppel een stel kinderen moet zien op te voegen.

Twee zoons
De serie zal Lois en Clark terug naar Smallville brengen, waar Clark probeert zijn tieners op te voegen zoals hijzelf opgevoed is door Jonathan en Martha Kent. Clark maakt ook weer een connectie met zijn vroegere vriendin Lana Lang en met de vader van Lois, Samuel Lane, die in het leger dient.

De eerste synopsis laat zien dat we meer van dat soort ontwikkelingen kunnen verwachten; Hieronder is 'ie dan:

Nadat ze het jarenlang tegen megalomane vijanden hebben opgenomen, en monsters en aliens die Metropolis en de mensheid wilden uitroeien, komen 's werelds grootste superheld, de Man van Staal a.k.a. Clark Kent, en zijn vrouw journalist Lois Lane lijnrecht tegenover de grootste uitdagingen uit hun leven te staan: alle stress, druk en complexiteiten die komen kijken bij het werken en ouderschap in de hedendaagse samenleving.

Voor Clark en Lois wordt het opvoegen van twee zoons, Jonathan en Jordan, die mogelijk de superkrachten van hun vader kunnen erven, moeilijker dan ooit. Ze keren terug naar Smallville om wat Kent-familiezaken op te lossen, en ontmoeten daar weer Clarks eerste liefde - Lana Lang, evenals brandweerchef Kyle Cushing. Maar de volwassenen zijn niet de enige die weer banden leggen; de zoons van de Kents leggen ook weer een connectie met Lana en Kyle's rebellerende dochter Sarah.

Natuurlijk is het leven nooit saai voor een superheld, vooral omdat Lois' vader General Samuel Lane zoekt naar Superman, om op elk gewenst moment een superschurk te verslaan. Hun rustige leven komt op z'n kop te staan als de mysterieuze vreemdeling en 'self made man' Morgan Edge zich aandient.


Lees ook: Lekker 'Man of Steel'-gevoel in de trailer voor 'Superman & Lois'-serie

Lees ook: Extra groot begin van Arrowverse-serie 'Superman & Lois'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vette trailer voor 'WandaVision-opvolger 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Trailer

Vette trailer voor 'WandaVision-opvolger 'The Falcon and the Winter Soldier'

Tijdens de Super Bowl is er een gave trailer verschenen voor The Falcon and the Winter Soldier.

In 2021 startte dan eindelijk het Marvel Cinematic Universe op Disney+ en flink ook. WandaVision trapte af in januari en in maart is het al tijd voor de volgende: The Falcon and the Winter Soldier.

Maar daar blijft het niet bij. Dit jaar moeten namelijk ook de series Loki, What If...?, Ms. Marvel en Hawkeye verschijnen. En daarmee verschijnen er maar liefst zes series in het Marvel Cinematic Universe in slechts één jaar.

Nieuwe trailer voor The Falcon and the Winter Soldier
The Falcon and the Winter Soldier laat uiteraard een avontuur zien van de personages Sam Wilson / Falcon van acteur Anthony Mackie en Bucky Barnes / The Winter Soldier van Sebastian Stan. Ze krijgen onder meer te maken met de anarchistische groep Flag-Smashers, Baron Helmut Zemo en John F. Walker.



The Falcon and the Winter Soldier start op 19 maart 2021 op Disney+ met vermoedelijk zes afleveringen. In mei start Loki met uiteraard Tom Hiddleston in de titelrol.

Lees ook: 'Falcon and the Winter Soldier' heeft een mooie verrassing voor ons in petto

Lees ook: 'Falcon and the Winter Soldier' gaat iets heel zwaars doen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.