search
Amazon Prime Video voegde heel wat topseries toe deze week
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde heel wat topseries toe deze week

Check hier al het nieuws dat de afgelopen week verschenen is op Amazon Prime Video.

Qua films was het weer iets drukker op Amazon Prime Video, dan wat de series betreft. Toch was dit een mooie week op de streamingdienst.

Laten we de nieuwe afleveringen weer eerst op een rij zetten, gevolgd door complete seizoenen van series die online gezet zijn.

The Expanse S05E10: Holden en de Roci vechten tegen Marco's strijdkrachten en Drummer, terwijl Alex en Bobbie Naomi proberen te redden en de machtsverhoudingen in het zonnestelsel verschuiven.

American Gods S03E04: Shadow en Technical Boy gaan op zoek naar Bilquis. Bij een bezoek aan een notoire motorbende komt Wednesday een bekende tegen. Laura komt meer te weten over haar lotsbestemming en de machtige vijanden die willen voorkomen dat ze die vervult.

En de series:

FlashForward (1 seizoen): De hele wereld krijgt een glimp van de toekomst te zien, met alle gevolgen van dien.

Years and Years (1 seizoen): Op 14 mei 2019 veroorzaakt zakenvrouw Vivienne "Viv" Rook (Emma Thompson) controverse door te zeggen dat ze niets geeft om het Israëlisch-Palestijnse conflict tijdens een talkshow 's avonds. Ondertussen geeft Rosie Lyons (Ruth Madeley) het leven aan een zoon, Lincoln. Daniel Lyons (Russell Tovey), haar broer, maakt zich zorgen over de toestand van de wereld.

Supernatural (15 seizoenen): De epische reis van de gebroeders loopt ten einde in het laatste seizoen van SUPERNATURAL. Sam, Dean en Castiel zijn de strijd aangegaan met de duistere krachten in een eindeloze zoektocht om de wereld te redden. Maar in de finale van seizoen 14 stonden ze tegenover God - ze weigerden hun surrogaatzoon Jack te vermoorden en zorgden zo voor Gods besluit om deze realiteit voor altijd te beëindigen.

Troy de trein (1 seizoen): Troy de trein is een cartoon voor kinderen. Troy de trein is de snelste en de slimste trein in treindorp. Hij kan transformeren naar ieder voertuig met behulp van zijn vriend Teddy: Ambulance, sleepwagen, politiewagen, graafmachine, monster truck of andere soorten vervoer! Deze cartoon voor kinderen over trucks is ideaal voor jongens en meisjes die geïnteresseerd zijn in auto's en treinen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen