search
Binnenkort op Netflix: De ijzingwekkende serie 'Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel'
Series / Nieuws

Binnenkort op Netflix: De ijzingwekkende serie 'Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel'

De trailer die eerder reeds werd gelanceerd laat alvast het beste vermoeden...

Ook deze maand kan je terug een geweldige nieuwe true crime serie ontdekken op streamingdienst Netflix. Het gaat deze keer om de serie die luistert naar de naam Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel.

Het Cecil Hotel in Los Angeles is onder meer berucht omwille van de verdwijning van de studente Elisa Lam. Zij werd voor het laatst gezien in de lift van het hotel en verdween daarna volledig van de Aardbodem.

Bovenstaande is lang niet de enige vreemde en zelfs ronduit gruwelijke zaak die zich heeft afgespeeld in dit bekende hotel in het Amerikaanse Los Angeles. De nieuwe docuserie gaat volledig over de geschiedenis van dit hotel welke is gelegen aan Skid Row.

Seriemoordenaars
Het hotel blijkt een behoorlijke aantrekkingskracht te hebben op seriemoordenaars. Eén van de meest beruchte seriemoordenaars die hier ooit heeft verbleven is ongetwijfeld Richard Ramirez. Voor heel wat mensen die hebben verbleven in dit hotel geldt dan ook dat ze het niet meer kunnen navertellen.

Ben jij ook benieuwd om meer te weten te komen over de geschiedenis van deze plaats? Dan is het zeker de moeite waard om de serie Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel te bekijken die op Netflix verschijnt op10 februari 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen