Vijf aanraders die je op Disney+ kan verwachten

Vijf nieuwe series die straks op Disney+ komen

Disney+ voegt een hele rits nieuwe series toe aan zijn aanbod, als Star gelanceerd wordt.

Jim Pedd, 8 februari 2021 om 14:40

23 februari gaat STAR van start op Disney+. Vanaf die dag is het niet alleen duurder om een abonnement te nemen op de streamingdienst (je gaat 8,99 euro betalen), maar het aanbod wordt ook flink uitgesteld.
Vandaag zetten we vijf van de titels die je kan verwachten voor je op een rij. En dat ziet er goed uit.

Buffy the Vampire Slayer (seizoen 1-7): Een jonge vrouw is voorbestemd om vampiers, demonen en andere wezens uit de hel te doden. Ze moet tegelijk omgaan met het leven, dat niet heel gemakkelijk is als scholier.

American Horror Story (seizoen 1-9): Elk seizoen van deze anthology vertelt weer een ander verhaal. Van een gekkenhuis tot een heksencoven, een circus vol gekken, een bezeten boerderij, een cultus en een zomerkamp vol slashers.

How I Met Your Mother (seizoen 1-9): Ted Mosby vertelt zijn kinderen via een negen seizoenen durende reeks flashbacks hoe hij uiteindelijk hun moeder leerde kennen.

Modern Family (seizoen 1-11): Drie heel andere, maar verbonden, gezinnen, gaan op hun eigen komische manier om met verschillende situaties en uitdagingen.

Prison Break (seizoen 1-5): Door een politieke samenzwering komt een onschuldige man terecht in de dodencel. Zijn broer besluit het zijn levenswerk te maken om hem te bevrijden.

Lees meer over: Disney Plus, Star, Buffy the Vampire Slayer, American Horror Story, How I Met Your Mother, Modern Family, Prison Break

Populair nieuws