search
Netflix-serie 'Cheer' ziet weer castleden gearresteerd worden
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Cheer' ziet weer castleden gearresteerd worden

Er zouden terug deelnemers van de reeks zich schuldig hebben gemaakt aan online misbruik...

Opnieuw komt de Netflix-serie Cheer in een negatief daglicht te staan. Wederom zijn leden van de cast namelijk beschuldigd van online misbruik.

Eerder werd Jerry Harris er reeds van beschuldigd zich schuldig te hebben gemaakt aan online misbruik. Nu zijn er nog twee andere leden van de cast gearresteerd. Het zou hierbij gaan om Robert Joseph Scianna jr. en Mitchell Ryan. De arrestaties zouden vooralsnog louter zijn gebaseerd aan de hand van verdenkingen. Er zouden nog geen sluitende bewijzen tegen de twee zijn gevonden. Mochten de verdenkingen waarheid blijken te zijn zouden de slachtoffers van beiden minderjarig zijn geweest.

Scianna verscheen als cheerleader in de vierde aflevering van de serie Cheer. Hij zou gebruik hebben gemaakt van social media om minderjarigen te benaderen en ze te vragen om expliciete beelden van zichzelf te maken. Dat heeft onder andere NBC News gemeld.

Aanranding van een kind
Ryan zou op zijn beurt vorige zomer, maar bepaald in de maand juli een kind hebben aangerand. Zijn advocaat verwees naar de beschuldiging als "één groot nachtmerrie". Hij beweert dan ook dat zijn cliënt onschuldig is.

Harris verscheen ondertussen reeds voor de rechter en blijft volhouden niet schuldig te zijn aan de feiten die hem ten laste worden gelegd. Zowel Scianna als Ryan zullen later nog voor de rechtbank verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn is niet bekend.

Aanbevolen artikelen