search

Ons nieuws van zondag 7 februari 2021

'The Walking Dead' onthult eindelijk de oorsprong van de Saviors
Series / Nieuws

'The Walking Dead' onthult eindelijk de oorsprong van de Saviors

We weten nu waar de groep van Negan zijn naam uiteindelijk vandaan had gekregen: de Saviors.

The Walking Dead heeft de oorsprong van de Saviors onthuld in het derde deel van seizoen tien. Negans achtergrondverhaal is verder uitgediept in de aflevering Here's Negan, die zich twaalf jaar eerder afspeelt.

We zien dat Negan een grofgebekte gymleraar is. Bovendien is hij een ontrouw echtgenoot voor zijn echtgenote Lucille, die uiteindelijk overlijdt aan kanker, nadat de medicijnen in hun bunker op zijn. Negan eert zijn echtgenote door een honkbalknuppel, ingewikkeld met prikkeldraad, Lucille te noemen.

Controle over de Saviors
Dankzij de knuppel weet Negan de Saviors achter zich te krijgen, waaronder ook toekomstig leden Simon en Dwight. Nu blijkt dat de knuppel die Negan gebruikt, daarop het logo van de 'Saviors Athletics' erop heeft staan.

Daarmee lijkt het erop dat hij zijn groep daarnaar vernoemd heeft.

In de comics heeft Negan trouwens in een zestiendelige prequel een oorsprongsverhaal gekregen. Daarin zagen we hoe hij van de ene naar de andere groep bewoog, tot hij het koppel Dwight en Sherry leerde kennen. Hij verenigt al die facties met grof geweld, en noemt hen daarna de Saviors.

Lees ook: Wat zeggen deze nieuwe foto's uit 'The Walking Dead'

Lees ook: 'The Walking Dead' brengt Negan en Carol bij elkaar
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek' brengt Spock terug in grappige nieuwe TV-trailer
Series / Video/clip/featurette

'Star Trek' brengt Spock terug in grappige nieuwe TV-trailer

Star Trek: Strange New Worlds is dit jaar mogelijk al te zien op Paramount+ en heeft een hoofdrol voor Spock.

Mr. Spock is terug in een kleine teaser voor de Paramount+ Super Bowlreclame. We zien een geinige mix in deze teaser, want Spock luistert naar een rocknummer dat gezongen wordt door niemand minder dan SpongeBob SquarePants.

In de video zien we hoe Spock een Vulcan-saluut maakt, en tegelijk meebeweegt op een nummer gezongen door SpongeBob. De trailer zal later te zien zijn tijdens de Super Bowl zelf, vooralsnog moeten we het even doen met deze teaser:



Spock wordt gespeeld door Ethan Peck, die in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery debuteerde als het iconische personage. Hij speelde de rol een paar keer opnieuw, in Star Trek: Short Treks, en zal dat ook doen in de aankomende spin-off Star Trek: Strange New Worlds.

Die serie brengt Peck weer samen met Anson Mount als Captain Christopher Pike en Rebecca Romijn als Number One. CBS All Access kondigde de serie aan, nadat fans campagne voerden voor meer avonturen van het drietal aan boord van de Enterprise, voordat Kirk daar het commando over ging voeren.

Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien is.

Lees ook: 'Star Trek'-makers willen een crossoveraflevering

Lees ook: 'Star Trek: Strange New Worlds' stuurt naar gruwelijke lot Christopher Pike
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire Videoland-serie 'Mocro Maffia' krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

Populaire Videoland-serie 'Mocro Maffia' krijgt vierde seizoen

Het vierde seizoen werd bevestigd door de producent van de reeks Annemieke van Vliet...

Vreesde jij ook al dat het derde seizoen van Mocro Maffia misschien wel eens het laatste zou kunnen zijn? Dan blijkt nu dat die vrees helemaal niet terecht is!

Annemieke van Vliet, producent van de serie, heeft namelijk bekend gemaakt dat er dit jaar nog hard wordt gewerkt aan een vierde seizoen. Dit gezegd hebbende is het momenteel wel helemaal nog niet bekend wanneer dat vierde seizoen dan te zien zou moeten zijn.

30% meer kijkers
De eerste aflevering van het derde seizoen is sinds vrijdag te bekijken. De streamingdienst heeft bekend gemaakt dat die eerste aflevering alvast een groot succes was. Zo zouden er zomaar even 30 procent meer mensen naar hebben gekeken in vergelijking met de opening van het voorgaande seizoen.

Mocro Maffia vertelt het verhaal van onder meer Nasrdin Dchar en Achmed Akkabi. De reeks draait rond een oorlog in de Amsterdamse onderwereld.

Hoe het ook zij, ben jij ook één van de vele fans van deze reeks? Dan zal je dus zeker en vast ook nog een vierde seizoen kunnen bekijken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Cheer' ziet weer castleden gearresteerd worden
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Cheer' ziet weer castleden gearresteerd worden

Er zouden terug deelnemers van de reeks zich schuldig hebben gemaakt aan online misbruik...

Opnieuw komt de Netflix-serie Cheer in een negatief daglicht te staan. Wederom zijn leden van de cast namelijk beschuldigd van online misbruik.

Eerder werd Jerry Harris er reeds van beschuldigd zich schuldig te hebben gemaakt aan online misbruik. Nu zijn er nog twee andere leden van de cast gearresteerd. Het zou hierbij gaan om Robert Joseph Scianna jr. en Mitchell Ryan. De arrestaties zouden vooralsnog louter zijn gebaseerd aan de hand van verdenkingen. Er zouden nog geen sluitende bewijzen tegen de twee zijn gevonden. Mochten de verdenkingen waarheid blijken te zijn zouden de slachtoffers van beiden minderjarig zijn geweest.

Scianna verscheen als cheerleader in de vierde aflevering van de serie Cheer. Hij zou gebruik hebben gemaakt van social media om minderjarigen te benaderen en ze te vragen om expliciete beelden van zichzelf te maken. Dat heeft onder andere NBC News gemeld.

Aanranding van een kind
Ryan zou op zijn beurt vorige zomer, maar bepaald in de maand juli een kind hebben aangerand. Zijn advocaat verwees naar de beschuldiging als "één groot nachtmerrie". Hij beweert dan ook dat zijn cliënt onschuldig is.

Harris verscheen ondertussen reeds voor de rechter en blijft volhouden niet schuldig te zijn aan de feiten die hem ten laste worden gelegd. Zowel Scianna als Ryan zullen later nog voor de rechtbank verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn is niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijfde seizoen van 'Riverdale' dan toch niet het laatste
Series / Nieuws

Vijfde seizoen van 'Riverdale' dan toch niet het laatste

Afleveringen van het vijfde seizoen worden momenteel wekelijks toegevoegd aan het aanbod van Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Riverdale hoeven helemaal niets te vrezen. Hun favoriete serie gaat namelijk nog wel even door!

Op dit ogenblik worden de afleveringen van het vijfde seizoen van Riverdale wekelijks toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Netflix. The CW heeft inmiddels ook al bekend gemaakt dat het huidige, vijfde seizoen niet het laatste is voor de populaire reeks.

Laatste seizoen
Lange tijd deed het gerucht de ronde op het internet dat het vijfde seizoen wel eens het laatste zou kunnen zijn. Dat omwille van de stevige sprong in de tijd die er ergens in het seizoen zal worden gemaakt.

Bovenstaande leek inderdaad een mogelijkheid, maar daar hoeven fans nu niet meer voor te vrezen. The CW heeft immers officieel aangekondigd dat er zeker ook nog een zesde seizoen zal komen.

Het zesde seizoen van Riverdale zou op Netflix moeten verschijnen ergens in de loop van het jaar 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weten we wanneer 'Mayans M.C.' verder gaat
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Mayans M.C.' verder gaat

De serie Mayans M.C. laat al een behoorlijke tijd op zich wachten, maar komt nu eindelijk met zijn derde seizoen.

Eindelijk kunnen we onze motoren weer aanzetten. De serie Mayans M.C. keert namelijk op korte termijn terug op FX. Na een boel vertragingen, krijgen we eindelijk te weten wanneer het derde seizoen begint.

Vandaag horen we dat het derde seizoen van start gaat op dinsdag 16 maart. Waar nieuwe afleveringen in Nederland te zien moeten zijn is niet duidelijk.

Derde seizoen
Eigenlijk had het derde seizoen van Mayans M.C. al in het najaar te zien moeten zijn. Maar de productie werd vertraagd door het coronavirus, waardoor de boel dus ook later uitkomt. Nu weten we eindelijk wanneer.

Het derde seizoen speelt zich een paar maanden na het einde van seizoen 2 af. Er is dus wat tijd verstreken in de wereld van M.C.; zo is EZ nu een volwaardig lid van de M.C. en helpt hij de rest van de club omgaan met de nasleep van de Vatos Malditos-massamoord.

"Het derde seizoen pikt de draad een paar maanden later op," zegt showrunner Elgin James. "EZ probeert zijn plek binnen de club te vinden, maar heeft ook last van de moord op Dita die hij pleegde. Dus wordt hij verscheurd tussen duister en zijn nieuwe geliefde. Angel, die kapot is van het verlies van Adelita en zijn kind, dompelt zich onder in seks, drank en geweld. Tot zich een kans op vergiffenis aandoet."

Lees ook: 'Sons of Anarchy'-spinoff 'Mayans MC' krijgt een derde seizoen!

Lees ook: Problemen voor 'Mayans MC': FX ontslaat showrunner
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Solos' met Morgan Freeman, een serie om naar uit te kijken
Series / Nieuws

'Solos' met Morgan Freeman, een serie om naar uit te kijken

De serie kan rekenen op een werkelijk ongelofelijk sterke cast...

Amazon Prime Video lanceert later dit jaar de gloednieuwe anthology serie Solos. De cast van deze nieuwe reeks is er ongetwijfeld eentje om duimen en vingers van af te likken.

Elke aflevering waar deze serie uit bestaat vertelt een eigen verhaal en draait rond een uniek personage. Elk verhaal zal bovendien worden verteld vanuit een ander perspectief evenals op een ander moment in de tijd.

Voor de serie zijn ook verschillende regisseurs aangesteld. Het gaat hierbij om namen zoals David Weil, Sam Taylor-Johnson en Laura Lancaster. De showrunner van de reeks luistert naar de naam David Weil. Het is best mogelijk dat je hem ook al kent. Hij was in het verleden namelijk betrokken bij onder meer de serie Hunters.

Indrukwekkende cast
De bovenstaande informatie klinkt misschien allemaal een beetje vreemd. Veel concreets is er over deze serie sowieso dan ook nog niet bekend.

Wat we wel weten is dat er een aantal ongelofelijke namen deel zullen uitmaken van de cast. Het gaat hierbij dan ook om onder meer Morgan Freeman, Anne Hathaway en Helen Mirren.

Wanneer de serie Solos precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. Sowieso mogen we ze dus wel nog dit jaar verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chiwetel Ejiofor tekent voor 'The Man Who Fell To Earth'
Series / Nieuws

Chiwetel Ejiofor tekent voor 'The Man Who Fell To Earth'

The Man Who Fell To Earth wordt een remake van de film met David Bowie van enige decennia geleden.

Acteur Chiwetel Ejiofor, die een rol speelde in onder meer Doctor Strange en The Old Guard, heeft getekend voor de serie The Man Who Fell To Earth van Paramount+ (wat eerder CBS All Access was).

Oorspronkelijk was The Man Who Fell To Earth een film met David Bowie in de hoofdrol, gebaseerd op het gelijknamige boek van Walter Tevis. Centraal staat een mensachtige alien, die crasht op Aarde, terwijl hij zoekt naar een waterbron voor zijn planeet, die te lijden heeft aan een watertekort. De mensheid valt het buitenaardse wezen lastig, zet hem vast en mishandelt hem.

Nieuwe alien
De serie van Paramount+ wordt geproduceerd en geschreven door Alex Kurtzman en Jenny Lumet. Volgens Deadline volgt de show "een nieuwe alien, die op Aarde aankomt tijdens een keerpunt in de menselijke evolutie. HIj moet zijn eigen verleden confronteren om onze toekomst te beslissen."

Het gaat om een prestigeserie voor Paramount+, zoveel laten de makers wel weten. Daarom is er natuurlijk ook zo'n grote Hollywood-ster gecast in The Man Who Fell To Earth.

Wanneer de serie van start gaat met uitzenden is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 pakkende series op Netflix om in één ruk te kijken
Series / Featured

3 pakkende series op Netflix om in één ruk te kijken

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor pakkende series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Lost in Space | Bing nu! | 2 seizoenen

Na een noodlanding op een buitenaardse planeet vecht de familie Robinson om tegen alle verwachtingen in te overleven en ontsnappen. Maar overal om hen heen dreigt gevaar. Dit jaar volgt het derde en laatste seizoen exclusief op Netflix.



Orphan Black | Bing nu! | 5 seizoenen

Als Sarah (Tatiana Maslany) getuige is van de zelfmoord van haar dubbelgangster, neemt ze de identiteit van de overledene aan en gaat er een wereld aan geheimen voor haar open. Je kunt de complete serie bingen op Netflix.



La Valla | Bing nu! | 1 seizoen

Een familie vecht om te overleven in een toekomstig dystopisch Madrid en laat daarmee de ongelijkheid zien tussen twee werelden gescheiden door een hek, en nog veel meer. Een redelijk ontvangen Spaanse scifi-serie. Mogelijk komt er ook een tweede seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'WandaVision' wordt steeds beter ontvangen
Series / Nieuws

Marvel-serie 'WandaVision' wordt steeds beter ontvangen

De eerste vijf afleveringen van WandaVision in beeld via de IMDb-score.

Midden januari trapte Disney+ af met de eerste twee afleveringen van WandaVision en deze werden door de zwart-wit sitcom-insteek erg wisselend ontvangen. De drie afleveringen die daarna zijn verschenen zorgen steeds meer voor de bekende Marvel Cinematic Universe sfeer.

Als er wordt gekeken naar de ontvangst van de vijf afleveringen op de IMDb dan wordt duidelijk dat deze steeds beter worden ontvangen. De eerste aflevering noteerde nog een 7,5 en de meest recente aflevering komt tot een 9,4.

Aflevering 1: Filmed Before a Live Studio Audience - 7,5 (12.551 stemmen)
Aflevering 2: Don't Touch That Dial - 7,9 (11.803 stemmen)
Aflevering 3: Now in Color - 8,3 (10.147 stemmen)
Aflevering 4: We Interrupt This Program - 9,1 (11.172 stemmen)
Aflevering 5: On a Very Special Episode... - 9,4 (8.543 stemmen)

Sterke beoordeling WandaVision
Het algemene cijfer op de IMDb staat voorlopig op een 8,0 na bijna 40 duizend stemmen. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op een sterkte 93% en heeft een redelijke 78% als publieksscore. Aankomende vrijdag verschijnt aflevering zes van negen.



Lees ook: Marvel serie 'WandaVision' bevat een cameo van ongekend formaat

Lees ook: Indrukwekkende mid-season trailer voor 'WandaVision' laat veel actie zien
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De successerie 'Yellowstone' krijgt een interessante prequelserie: 'Y: 1883'
Series / Nieuws

De successerie 'Yellowstone' krijgt een interessante prequelserie: 'Y: 1883'

Yellowstone verscheen in 2018 en nu komt er een uitbreiding van de successerie.

De afgelopen jaren is de serie Yellowstone een doorslaand succes voor de zender Paramount Network en er verschenen al drie seizoenen met de show die geleid wordt door acteur Kevin Costner als John Dutton Jr.

Via ViacomCBS wordt duidelijk dat er nu een prequelserie komt met de titel Y: 1883. Deze prequel moet op Paramount+, de streamingdienst die op dit moment nog bestaat onder de naam CBS All Access.

Yellowstone-prequelserie Y: 1883
Het is opnieuw Taylor Sheridan (Hell or High Water, Wind River) die de serie zal leiden voor ViacomCBS en de show volgt de familie Dutton terwijl ze op reis gaan naar het westen, door de Great Plains naar het laatste bastion van het ongetemde Amerika.

Het project is een grimmige uiteenzetting van de expansie naar het westen en een gedetailleerde blik op een gezin dat op de vlucht is voor armoede en een "‹"‹betere toekomst zoekt in Montana. De eerste beelden zouden al snel verschijnen.

Lees ook: Kevin Costner is terug in eerste trailer 'Yellowstone' seizoen 3

Lees ook: Yellowstone krijgt met zekerheid derde seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster 'Pacific Rim: The Black' hint naar oneerlijke strijd
Series / Posters

Poster 'Pacific Rim: The Black' hint naar oneerlijke strijd

Pacific Rim: The Black verschijnt begin volgende maand op Netflix.

Deze maand zagen we al twee trailers voor de animatieserie Pacific Rim: The Black die volgende maand op de streamingdienst Netflix gaat verschijnen. Nu heeft de dienst samen met Legendary Television een poster onthuld met de hoofdpersonages.

We zien op het affiche de tienerbroer en -zus Taylor en Hayley die in de anime op zoek gaan naar hun verdwenen ouders in een verlaten Australië dat wordt bewandeld door Kaiju. De twee vinden een oude Jaeger en daarmee gaan ze op zoektocht en hopen ze te overleven.

Poster Pacific Rim: The Black
Op 4 maart verschijnt de Amerikaanse anime op Netflix en deze volgt uiteraard op de films Pacific Rim uit 2013 en Pacific Rim: Uprising uit 2018. Hieronder het nieuwe affiche.



Lees ook: Volledige trailer voor Netflix-serie 'Pacific Rim: The Black'

Lees ook: 'Pacific Rim: The Black' krijgt een gave trailer van Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oeps: 'Bridgerton' en 'The Crown' hebben exact dezelfde sets
Series / Nieuws

Oeps: 'Bridgerton' en 'The Crown' hebben exact dezelfde sets

Heel gek is het niet, want beiden hebben gebruik gemaakt van exact dezelfde sets en dus ziet het er ook zo uit.

Als je Bridgerton gezien hebt, is je wellicht ook opgevallen dat er grote overeenkomsten waren met The Crown. Beide series zijn te zien op Netflix, en nu blijkt dat de sets voor een deel dezelfde zijn geweest.

Een Tiktok-gebruiker genaamd rakhee_81 plaatste een hele rits video's op het sociale medium, waaruit blijkt dat er inderdaad grote overlap zit. "Heb je je ooit afgevraagd waarom deze kamer uit Bridgerton zo bekend lijkt?"

Belangrijke locatie
De serie Bridgerton speelt zich af in de jaren 1800. The Crown is een fictieve versie van het leven van de Britse koninklijke familie. Voor de sets van beide series is gebruik gemaakt van Wilton House, waardoor je dus zoveel gelijkenissen kan zien.

Ergens is het wel jammer dat een deel van de sets helemaal niet gewijzigd is. Zo hangen schilderijen precies hetzelfde in allebei de series. Hieronder een aantal voorbeelden:

@rakhee_81

I guess they saved on the budget by sharing sets! 😂 ##bridgerton ##dukeofhastings ##regejeanpage ##thecrown ##oliviacoleman ##netflixoriginals ##fyp

♬ Wildest Dreams - Duomo


@rakhee_81

Reply to @kyliedunlap13 Good spot! I'm down the rabbit hole now! 😂 ##bridgerton ##dukeofhastings ##regejeanpage ##thecrown ##netflixoriginals ##fyp

♬ Simon And Lady Danbury (From "Bridgerton") - Geek Music


@rakhee_81

I'm down this rabbit hole now! 😂 ##thecrown ##bridgerton ##thekingsspeech ##theyoungvictoria ##lancasterhouse ##perioddrama ##netflix ##fyp

♬ The Four Seasons Recomposed: Spring I - Eldbjørg Hemsing & NDR Radiophilharmonie & Michael England


Bridgerton krijgt rond de Kerst een tweede seizoen. Aan het vijfde seizoen van The Crown wordt hard gewerkt. Wanneer dat te zien moet zijn is niet bekend.

Lees ook: Netflix hitserie 'Bridgerton' seizoen 2 gaat seksscènes uit seizoen 1 overtreffen

Lees ook: Goed nieuws voor fans van Netflix-hit 'Bridgerton'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-schrijver vindt happige fans eikels
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-schrijver vindt happige fans eikels

George R.R. Martin vindt het maar niets dat sommige fans heel erg uitkijken naar zijn nieuwe boek.

Een jaar geleden was George R.R. Martin nog best stellig. Het volgende boek in A Song of Ice and Fire zou in 2020 klaar zijn. Maar nu stelt hij die belofte niet gemaakt te hebben. Sterker nog: hij vindt de fans die hem willen houden aan deze zelfgemaakte deadline maar een stelletje eikels.

Er wordt al sinds 2011 gewacht op het zesde boek in de franchise, The Winds of Winter. De schrijver vertelde dat, als zijn boek niet klaar was voor de zomer van 2020 (toen in Nieuw-Zeeland Wondercon plaats moest vinden), hadden fans "hierbij mijn geschreven toestemming" dat ze hem mochten opsluiten in een "klein huisje op White Island, tot ik klaar ben".

Een stel eikels
Maar dat haalde de schrijver niet. En in een nieuwe blog, vond hij het maar niets dat mensen hem daar aan wilden houden.

"Ik zal geen voorspellingen doen over wanneer ik klaar ben. Elke keer dat ik dat doe, zien de eikels op het internet dat als een 'belofte' en wachten ze vervolgens happig tot ik die deadline gemist heb om mij te kunnen kruisigen. Ik kan alleen zeggen dat ik hoopvol ben."

Vorig jaar schreef Martin enkele honderden pagina's van zijn nieuwe boek, en hoopt hij dit jaar flink verder te kunnen.

Lees ook: 'Game of Thrones'-schrijver George R.R. Martin heeft veelbelovend nieuws

Lees ook: 'Game of Thrones': Hoe liep het eigenlijk af met de Night's Watch?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ houdt zich nog even in deze week
Series / Streaming-diensten

Disney+ houdt zich nog even in deze week

Weer maar een nieuwe serie die nieuw toegevoegd is aan Disney+, maar we kunnen bijna los.

Het blijft rustig op Disney+. Deze week moeten het weer doen met enkel een nieuwe aflevering van de serie WandaVision.

Gelukkig krijgen we volgende week dan weer drie nieuwe dingen om te streamen op de serie en de week erna ook. Het wachten op meer content is dan eindelijk voorbij, want op 23 februari voegt Disney+ namelijk Star toe aan het aanbod.

Heel veel meer content
Vanaf dat moment is er echt veel meer nieuwe content te zien op Disney+. In eerste instantie gaat het om meer dan vijftig nieuwe series, die allemaal in een klap online komen te staan. Dat is allemaal materiaal van Fox, dat te volwassen is bevonden voor Disney.

Voordat het zover is, krijgen we echter nog een week voorgeschoteld met enkel een nieuwe aflevering van de peperdure Marvel-serie WandaVision.

Nummer vijf heeft de volgende titel: In deze zeer speciale aflevering.. en ook een synopsis: Wanda probeert de zorgen van Vision weg te nemen over het vreemde gedrag van hun buurtgenoten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.