search
'Walker Texas Ranger'-remake krijgt tweede seizoen

'Walker Texas Ranger'-remake krijgt tweede seizoen

Zender The CW heeft bekend gemaakt dat de remake met zekerheid nog een tweede seizoen krijgt...

Geoffrey Ketels
De remake Walker Texas Ranger krijgt een tweede seizoen! Zender The CW heeft de komst van een tweede seizoen officieel bevestigd.

In de remake zien we niet langer Chuck Norris als Walker Texas Ranger, maar wel Jared Padalecki. Hij was eerder al te zien in series zoals bijvoorbeeld Supernatural en Gilmore Girls. Hij speelt in de reeks het personage van Cordell Walker. Walker is vader en weduwnaar die zich volledig op zijn werk heeft gestort nadat zijn echtgenote is komen te overlijden.

Opvallend, ook de vrouw van Padalecki is in de reeks te zien. Daarin duikt ze op in flashbacks als de overleden vrouw van Walker. De professionele partner van Walker in de serie is Micki Ramirez. Het is actrice Lindsey Morgan (Raven Reyes in The 100) die, die rol vertolkt.

Veel vertrouwen
Bovenstaande geeft aan dat The CW veel vertrouwen heeft in de reeks. De eerste aflevering verscheen eerder dit jaar, namelijk op 21 januari. Ondanks het feit dat de reeks kan rekenen op meer dan degelijke kijkcijfers is het wel zo dat ze onder meer op IMDB slechts een score heeft van 5,9/10.

Wanneer het tweede seizoen van de remake precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen