search
'Star Trek' brengt Spock terug in grappige nieuwe TV-trailer
Series / Video/clip/featurette

'Star Trek' brengt Spock terug in grappige nieuwe TV-trailer

Star Trek: Strange New Worlds is dit jaar mogelijk al te zien op Paramount+ en heeft een hoofdrol voor Spock.

Mr. Spock is terug in een kleine teaser voor de Paramount+ Super Bowlreclame. We zien een geinige mix in deze teaser, want Spock luistert naar een rocknummer dat gezongen wordt door niemand minder dan SpongeBob SquarePants.

In de video zien we hoe Spock een Vulcan-saluut maakt, en tegelijk meebeweegt op een nummer gezongen door SpongeBob. De trailer zal later te zien zijn tijdens de Super Bowl zelf, vooralsnog moeten we het even doen met deze teaser:



Spock wordt gespeeld door Ethan Peck, die in het tweede seizoen van Star Trek: Discovery debuteerde als het iconische personage. Hij speelde de rol een paar keer opnieuw, in Star Trek: Short Treks, en zal dat ook doen in de aankomende spin-off Star Trek: Strange New Worlds.

Die serie brengt Peck weer samen met Anson Mount als Captain Christopher Pike en Rebecca Romijn als Number One. CBS All Access kondigde de serie aan, nadat fans campagne voerden voor meer avonturen van het drietal aan boord van de Enterprise, voordat Kirk daar het commando over ging voeren.

Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien is.

Lees ook: 'Star Trek'-makers willen een crossoveraflevering

Lees ook: 'Star Trek: Strange New Worlds' stuurt naar gruwelijke lot Christopher Pike
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen