3 gave Marvel-series die ook gewoon op Disney+ staan

3 gave Marvel-series die gewoon op Disney+ staan

Veel gave series op Disney+, een van de grote concurrenten van Netflix.

Bram de Groot, 08-02-2021 19:23

Nog altijd is Netflix de (veruit) grootste streamingdienst in Nederland. Maar dat duurt niet lang meer. Want waarschijnlijk zeggen komende jaren vele mensen hun tv-abonnement op, aangezien tv-kijken steeds meer via streaming gaat. Ook Disney+ biedt al veel moois! Hieronder drie tips voor Marvel-series anders dan WandaVision.
Agents of S.H.I.E.L.D. | Bing nu! | 2 seizoenen

Deze serie begint waar The Avengers ophield. Nu het bestaan van superhelden en aliens algemeen bekend is, probeert de wereld om te gaan met deze nieuwe realiteit. Agent Phil Coulson komt weer in actie en heeft het dit keer gemunt op de mysterieuze groep The Rising Tide. Om deze onzichtbare, onbekende vijand op te sporen, heeft hij een kleine gespecialiseerde groep agenten van het wereldwijde vredeshandhaving bureau S.H.I.E.L.D. verzameld.


Agent Carter | Bing nu! | 2 seizoenen

Het is 1946. Met de vrede wordt de rol van Agent Carter gemarginaliseerd als de mannen terugkeren uit het buitenland. Peggy werkt voor de geheime SSR in een administratieve baan, maar ze zou het liever in het veld tegen de slechteriken opnemen. Ze probeert het als alleenstaande vrouw te redden nadat ze Captain America, de liefde van haar leven, heeft verloren. Als haar oude kennis Howard Stark het ontketenen van zijn dodelijkste wapens in de schoenen wordt geschoven, vraagt hij Peggy de verantwoordelijken op te sporen en zijn naam te zuiveren.


Runaways | Bing nu! | 3 seizoenen

Zes tieners uit LA ontdekken een vreselijk geheim en realiseren zich dat hun ouders altijd tegen hen gelogen hebben. Wat willen de ouders? En waarom? Terwijl de tieners op onderzoek uitgaan, beginnen de ouders zich af te vragen of hun kinderen ook geheimen hebben. De ouders komen steeds dichter bij de waarheid, en de jongeren ontdekken een plan dat vreselijke gevolgen heeft.


Lees meer over: Agents of SHIELD, Agent Carter, Runaways

Populair nieuws