search
Goed nieuws: Live-action 'The Powerpuff Girls' krijgt pilot!
Series / Nieuws

Goed nieuws: Live-action 'The Powerpuff Girls' krijgt pilot!

Er komt snel een echte live-action The Powerpuff Girls-serie aan op The CW.

The CW maakt werk van een live-action The Powerpuff Girls-serie. We horen vorige zomer voor het eerst dat er zo'n serie zou gaan komen, gemaakt door Heather Regnier en Diablo Cody.

De live-action serie doet het helemaal anders: we volgen namelijk de gedesillusioneerde Powerpuff Girls die er enorme spijt van hebben dat ze hun jeugd volledig doorgebracht hebben met het bestrijden van de misdaad. "De vraag sluimert of ze hun haat kunnen inslikken en er kunnen staan op het moment dat de wereld hen het hardst nodig heeft."

De nieuwe serie
De nieuwe serie wordt gemaakt door uitvoerend producenten Greg Berlanti, Sarah Schechter en David madden. De serie wordt dus een live-action interpretatie van de klassieke animatieserie.

Deze vervolgserie pikt de draad dus op, als de Powerpuff Girls volwassen zijn. Een van de makers, Genndy Tartakovski, die ooit meewerkte aan de oorspronkelijke serie met bedenker Craig McCraken (en John McIntyre en Randy Myers) zegt:

" Ik denk dat alles kan werken. Maar er moet wel een reden zijn voor een animatieserie, of een live-action serie. Er moet echt een doel zijn, meer dan alleen 'Oh, mensen kennen de Powerpuff Girls laten we het doen'."

Aanbevolen artikelen