'Falcon and the Winter Soldier'-trailer breekt records

Records 'Falcon and the Winter Soldier'-trailer

Falcon and the Winter Soldier weet een groot record neer te zetten met zijn Super Bowl-trailer.

Jim Pedd, 11 februari 2021 om 09:12

Tijdens de Super Bowl werd een nieuwe trailer getoond van Marvel-serie Falcon And The Winter Soldier. Die show gaat in maart van start, en belooft heel wat kijkers te gaan trekken.
Vandaag blijkt namelijk dat de nieuwe beelden die vertoond zijn een record hebben gebroken voor streamingseries. Meer dan 125 miljoen mensen bekeken de nieuwe beelden van de serie, binnen 24 uur. Dat is meer dan twee keer zoveel als de 53 miljoen mensen die keken naar de eerste trailer van [url1=]WandaVision[/url1], dat hiervoor de recordhouder was.

Nieuwe serie
De trailer van Falcon And The Winter Soldier doet het overigens ook beter dan menig bioscoopfilm, zelfs een aantal van de grootste producties die Hollywood ons brengt.

Zo trok de trailer van Black Widow binnen 24 uur 119 miljoen kijkers en Star Wars: The Rise of Skywalker bleek goed voor 111 miljoen kijkers.

Waar WandaVision wat experimenteel is, geldt dat ogenschijnlijk in mindere mate voor Falcon and the Winter Soldier, dat er meer uitziet als een spionagethriller vol knalharde actie. De serie gaat op 19 maart van start op Disney+.

Bron: Deadline

Lees meer over: Disney Plus, Falcon and the Winter Soldier, trailer, record

Populair nieuws