search
Disney+ komt met opvallende nieuwe serie
Series / Nieuws

Disney+ komt met opvallende nieuwe serie

The Mysterious Benedict Society komt straks naar Disney+, waar deze eerst voor Hulu was.

Disney+ komt deze zomer met een verfilming van de boekenreeks The Mysterious Benedict Society. De serie heeft nu ook bekend gemaakt wie allemaal de hoofdrollen krijgen.

De show wordt gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks voor jongvolwassenen van Trenton Lee Stewart. Centraal staan vier wezen met bijzondere en unieke vaardigheden. Ze komen terecht in een kostschool, waar een excentrieke man die hen helpt, wil dat zij een plan stoppen dat wereldwijde gevolgen kan hebben.

De hoofdrolspelers
De hoofdrollen in de Disney+-serie zijn voor Tony Hale, Kristen Schaal, Opie Winston en Chick Hogan. De serie wordt gemaakt door regisseur James Bobin, en schrijvers zijn onder meer Darren Swimmer en Todd Slavkin.

Eigenlijk had de serie voor Hulu gemaakt moeten worden, maar dat feest ging niet door vanwege corona. De serie werd later opgenomen dan gepland en kwam daardoor terecht op Disney+, waar deze acht afleveringen krijgt in eerste instantie.

Mocht het eerste seizoen een succes zijn, heeft Disney genoeg bronmateriaal. De serie begon in 2007 met het boek The Mysterious Benedict Society, en kreeg meerdere vervolgen en spin-offs.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen