search
Releasedatum voor 'The Suicide Squad' spin-off serie 'Peacemaker' bekend
Series / Nieuws

Releasedatum voor 'The Suicide Squad' spin-off serie 'Peacemaker' bekend

De eerste DCEU-serie Peacemaker komt er toch best snel aan.

De film The Suicide Squad van regisseur James Gunn ligt al op de plank. De film is af en Gunn werkt ondertussen aan een volgend DCEU-project: de spin-off rond het personage Peacemaker van acteur John Cena.

The Hollywood Reporter sprak met HBO contentbaas Casey Bloys en hij wist te melden dat de spin-off in januari 2022 gaat verschijnen op HBO Max en dat is over ongeveer elf maanden. Uiteraard moeten dat wel de opnames in Vancouver goed worden afgerond.

Spin-off The Suicide Squad in 2022
"Ik begon me pas in augustus met de inhoud van DC te bemoeien," vertelde Bloys aan THR. "Peacemaker is een van de eerste series die ik groen licht gaf en een van de eerste series die uit gaat komen, in januari 2022."

In Peacemaker keert John Cena terug als het personage Peacemaker die hij dus ook speelt in de bioscoopfilm The Suicide Squad. Peacemaker is een meedogenloze moordenaar die koste wat het kost vrede wil bereiken. Cena beschreef hem eerder als een "sukkelige Captain America".

In de serie zijn meer personages uit de film te zien, met onder meer Steve Agee en Jennifer Holland als respectievelijk John Economos en Emilia Harcourt.

Lees ook: James Gunn teast 'The Suicide Squad'-spin-off serie 'Peacemaker'

Lees ook: Zeer goed nieuws voor de 'Suicide Squad'-serie 'Peacemaker'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen