search
Een geweldige week wat betreft nieuwe series op Netflix
Series / Streaming-diensten

Een geweldige week wat betreft nieuwe series op Netflix

Check hier op Serietotaal het volledige nieuwe aanbod van Netflix op een rij.

Netflix heeft een druk weekje achter de rug. Er verschenen tientallen nieuwe films op de streamingdienst en ook voor de serieliefhebber is er genoeg te zien.

The Netflix Afterparty (S01E03: De sterren van Bling Empire bespreken het succes van de show en spelen spelletjes met een blingthema. Comedian Joel Kim Booster wil zich graag bij de cast voegen.

Snowpiercer (S02E03): Big Alice moet Snowpiercer langs een verraderlijke nieuwe route leiden. Melanie bereidt zich voor op een gevaarlijke missie buiten de trein die ieders lot kan veranderen.

Riverdale (S05E04): Na jaren afwezigheid keert Archie terug naar Riverdale en ziet wat er geworden is van zijn thuisstadje. Betty, Veronica en Jughead en anderen zijn nu volwassen.

Homeland (8 seizoenen): CIA-analiste Carrie Mathison worstelt met haar geestelijke gezondheid en familieproblemen terwijl ze de strijd tegen terrorisme leidt in deze politieke thrillerserie.

Pablo Escobar: El Patrón del Mal (1 seizoen): Een dwalende en rebelse jongen kiest voor een leven in de criminaliteit.

Crime Scene: Cecil Hotel (1 seizoen): Het roemruchte Cecil Hotel wordt nog beruchter als gast Elisa Lam verdwijnt. Een blik in de duisterste krochten van de misdaad door de maker van 'The Ted Bundy Tapes'.

Run On (1 seizoen): Het leven van een hardloper is helemaal uitgestippeld. Maar als hij een filmvertaalster ontmoet, gaat hij voor het zijn eigen gang en volgt hij zijn hart.

Five Came Back: The Reference Films (1 seizoen): Deze collectie bevat 12 propagandafilms uit de Tweede Wereldoorlog die in de docuserie 'Five Came Back' worden besproken.

Capitani (1 seizoen): In een Luxemburgs dorpje waar iedereen geheimen voor elkaar heeft, onderzoekt de norse politie-inspecteur Luc Capitani de verdachte dood van een vijftienjarig meisje.

Nadiya Bakes (1 seizoen): Nadiya Hussain keert terug naar haar grote liefde: bakken. Er komen heerlijke taarten en hemelse broden uit de oven, en ze laat het werk van creatieve zielsverwanten zien.

Buried by the Bernards (1 seizoen): In deze realityserie runt de altijd ruziënde, maar joviale familie Bernard hun voordelige uitvaartcentrum terwijl ze nabestaanden helpen bij het afscheid.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen