search
'True Blood'-serie gaat in de reboot maar zonder Anna Paquin en de rest
Series / Nieuws

'True Blood'-serie gaat in de reboot maar zonder Anna Paquin en de rest

Anna Paquin en de rest niet terug in True Blood reboot.

HBO werkt aan een reboot van de geliefde vampierserie True Blood. Dit werd in december 2020 onthuld door de betaalzender. De origineel bedenker van de serie Alan Ball werkt op dit moment als uitvoerend producent aan de plannen.

De fans vroegen zich al een tijdje af of de grote ster uit de originele serie gaat terugkeren. Dat is actrice Anna Paquin, bekend uit onder meer X-Men: The Last Stand en The Irishman. Maar dat gaat niet gebeuren.

Eerdere sterren niet terug in reboot
HBO contentbaas Casey Bloys heeft tegenover Deadline onthuld dat Paquin en ook de andere sterren niet terugkeren. Bloys gaf aan dat hij weet dat er veel liefhebbers zijn van de show.

"Bij een reboot heb je te maken met bepaalde krachten. Je hebt te maken met nostalgie en de emotionele band van mensen met een show, maar zoals met alles wil ik er niet te veel van maken," aldus Bloys.

Hij gaf aan dat ze dus niet terug gaan grijpen op de eerdere reeks. "Ik denk dat er originele verhalen te vertellen zijn, en dat willen we niet uit het oog verliezen, dat is altijd de strijd," zei de contentbaas.

De eerste reeks liep van 2008 tot en met 2014 en bestaat uit zeven seizoenen. Er werd onder meer een Golden Globe en een Emmy Award gewonnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen