search
Amazon Prime Video voegt deze week een aantal topseries toe
Series / Nieuws

Amazon Prime Video voegt deze week een aantal topseries toe

Deze week was helemaal niet verkeerd voor mensen met Amazon Prime Video.

Het was een vrij rustige week op Amazon Prime Video als het op films en series aankomt. Er werden slechts drie nieuwe series toegevoegd.

Deze week hadden we opvallend genoeg ook geen nieuwe aflevering van American Gods. Dat komt doordat Marilyn Manson ontslagen werd van de serie en de makers besloten diens personage uit de serie te halen. Daardoor werd de aflevering vertraagd.

De nieuwe series
Gelukkig verschenen er wel drie nieuwe series, waaronder een zeer sterke toevoeging. Laten we daarmee beginnen.

The Night Manager (1 seizoen): The Night Manager is gebaseerd op het internationaal geroemde boek van meesterlijke verhalenverteller John le Carré. In deze spannende thriller volgen we Jonathan Pine in zijn pogingen de beruchte wapenhandelaar Richard Roper ten val te brengen.

Soulmates (1 seizoen): De Zielsverwantentest beïnvloedt de levens van zes mensen: Nikki twijfelt aan haar huwelijk, David heeft een affaire, Libby houdt van haar zielsverwant én haar man, Mateo gaat op avontuur, Kurts zielsverwant is dood en Caitlin vraagt zich af of haar match wel goed voor haar is.

SAF3 (1 seizoen): SAF3 is een elite-eenheid die de beste krachten uit de Reddingsdienst, het Brandweerkorps en de Kustwacht van Los Angeles samenbrengt. Deze experts slaan de handen in elkaar om de meest gewaagde reddingsmissies tot een goed einde te brengen. Schoonheid en gevaar, bedrog en verlossing, spanning en drama... SAF3 heeft het allemaal!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen