search
De volgende Marvel-serie op Disney+ bevat wél pompende ouderwetse actie
Series / Nieuws

De volgende Marvel-serie op Disney+ bevat wél pompende ouderwetse actie

"Good Old-Fashioned Action" in de volgende Marvel serie op Disney+.

Ondanks dat WandaVision een enorm succes is en bijzonder creatief is uitgewerkt is deze nog niet echt enorm actierijk. Op enkele meer pakkende scènes na lijkt de serie pas aankomende afleveringen pas echt tot een hoogtepunt te kunnen.

Dat zal anders zijn bij de volgende Marvel-serie op Disney+. En dat is The Falcon and the Winter Soldier over de personages Sam Wilson / Falcon van acteur Anthony Mackie en Bucky Barnes / The Winter Soldier van Sebastian Stan.

Good Old-Fashioned Action
In de serie zal zeker ouderwetse actie te zien zijn. "Ik denk dat je ouderwetse actie kunt verwachten zoals uit de films, waar mensen van houden," zei actrice Emily VanCamp in gesprek met Comicbook.com.

"Er zijn meerdere niveaus in Falcon and the Winter Soldier, waarvan ik denk dat mensen deze zullen waarderen," aldus de actrice die in de serie terugkeert als het personage Sharon Carter. Ze speelde de rol ook in de films Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War en kort in Avengers: Endgame.

Recent verscheen onderstaande trailer voor The Falcon and the Winter Soldier. Deze start op 19 maart op Disney+.Lees ook: 'Falcon and the Winter Soldier'-trailer breekt records

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier': Fans reageren op de eerste trailer
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen