Netflix heeft grote plannen voor verschillende 'The Witcher' vervolgseries

'The Witcher': Dit moet je weten over de spin-offs

De The Witcher-franchise moet echt heel erg groot worden als het aan Netflix ligt, en daar werkt men aan.

Jim Pedd, 16 februari 2021 om 15:54

Netflix breidt het universum van The Witcher flink uit de komende jaren. Er zitten sowieso twee spin-offs aan te komen, en naar het schijnt denkt men na over meer nieuw materiaal.
The Witcher werd in december 2019 gelanceerd op Netflix. De serie was een groot succes en al vernieuwd voor een tweede seizoen, nog voordat er ook maar één aflevering te zien was.

Centraal staan Geralt of Rivia, een monsterjager die mutaties heeft en een Witcher wordt genoemd, de krachtige tovenares Yennefer of Vengerberg en kroonprinses Ciri van het koninkrijk Cintra, die haar krachten net leert kennen. Maar de twee spin-offs breiden de franchise flink uit.

The Witcher: Nightmare Of The Wolf
De eerste spin-off is The Witcher: Nightmare Of The Wolf en wordt een animatiefilm, in anime stijl. de film focust zich op het oorsprongsverhaal van Vesemir, die in de hoofdserie gespeeld wordt door Kim Bodnia. Hij is een Witcher en mentor voor Geralt en andere Witchers en een van degenen die de aanval op de Kaer Morhen wist te overleven.

The Witcher: Blood Origin
De tweede is The Witcher: Blood Origin en wordt een heuse televisieserie, die zich 1.200 jaar voor de gebeurtenissen van de serie rond Geralt afspeelt. Hij verkent de oorsprong van de Witchers, en vooral ook de eerste Witcher, evenals de Conjunction of the Spheres, die de monsters, elfen en mensen bij elkaar bracht.

Lees ook: 'The Witcher' van Netflix: Dit moet je weten over de eerste Witchers

Lees ook: Hoofdrolspeler voor 'The Witcher: Blood Origin' gevonden

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Netflix, The Witcher Nightmare of the Wolf, The Witcher Blood Origin

Populair nieuws