'The Batman'-serie brengt mogelijk een grote Hollywood-ster met zich mee

'The Batman'-serie brengt mogelijk grote ster mee

Robert Pattinson lijkt terug te keren in de serie die gemaakt wordt rond zijn Batman-film.

Jim Pedd, 15 februari 2021 om 11:25

WarnerMedia wil flink bouwen op zijn DC-eigendommen. Daarom wordt er gewerkt aan een hele rits verschillende films en series, waarvan de series specifiek voor HBO Max gemaakt worden.
Zo krijgen we vanuit J.J. Abrams een serie genaamd Justice League Dark. Bovendien werkt James Gunn met John Cena aan een serie die Peacemaker heet. Die zal direct verbonden zijn aan de film The Suicide Squad. En er wordt aan nog een andere serie gewerkt.

Spin-off van The Batman
The Batman is nog altijd bezig met de opnames. Dat terwijl er dertien (!) maanden geleden begonnen werd, maar door het coronavirus werd de productie natuurlijk flink bemoeilijkt. Intussen werkt men ook aan een spin-off rond de Gotham City Police Department.

Nu horen we via Giant Freakin Robot dat niemand minder dan Robert Pattinson ook in die serie te zien zal zijn. Daar hintte HBO-baas Casey Bloys recent al naar.

Hij stelde namelijk dat er diverse personages in zowel de film als de serie te zien zullen zijn. Een van die personages schijnt dus niemand minder dan Bruce Wayne zelf te zijn, die hierin nog niet helemaal actief is als Batman.

Bron: GFR

Lees meer over: the Batman, Gotham Police Department, HBO Max, Robert Pattinson

Populair nieuws