Zeer succesvolle Netflix kostuumdrama 'Bridgerton' vindt voor het volgende seizoen een nieuwe hoofdrolspeler

Nieuwe hoofdrolspeler in Netflix-serie Bridgerton

Actrice Simone Ashley gaat in het volgende seizoen een belangrijke rol spelen.

Bram de Groot, 17 februari 2021 om 09:16

Het eerste seizoen van Bridgerton van Netflix was een groot succes. Het kostuumdrama behoort tot de meest gekeken series op de streamingdienst tot op heden. Seizoen 2 is logischerwijs onderweg.
Voor het nieuwe seizoen is nu een nieuwe naam aangekondigd. Actrice Simone Ashley zal namelijk een belangrijke rol gaan spelen, meldt Deadline. Ze zal te zien zijn als Kate Sharma, het oogappeltje van het personage Anthony (Jonathan Bailey).

Simone Ashley wordt Kate Sharma
Ashley is onder meer bekend van de series Sex Education en Because the Night en haar rol in de verfilming van de boeken van Julia Quinn zal een belangrijke zijn. Kate Sharma moet namelijk de vrouw van Anthony gaan worden.

Het tweede seizoen verfilmt het tweede boek uit de Bridgerton-reeks, en dit boek heeft de titel The Viscount Who Loved Me. Kate is een slimme, eigenzinnige jonge vrouw die geen misstappen begaat.

De opnames moeten aankomende lente gaan starten, dus het is nog afwachten wanneer het tweede seizoen in première gaat.Lees ook: Britse kostuumdrama 'Bridgerton' is nu de meest succesvolle serie op Netflix

Bron: Deadline

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Simone Ashley, Kate Sharma, Jonathan Bailey

Populair nieuws