search

Ons nieuws van woensdag 17 februari 2021

'Avatar: The Last Airbender' blijft verrassend populair
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender' blijft verrassend populair

De release van Avatar: The Last Airbender op Netflix heeft de serie heel veel goed gedaan.

Avatar: The Last Airbender is nu bijna twintig jaar oud. Desondanks heeft de serie zijn charme niet verloren. Sterker nog: vorig jaar keerde de serie met een grote knal terug, toen Netflix de streamingrechten kocht.

Nu weten we hoe populair de serie zelfs was op Netflix. Het blijkt volgens The NPD Group de meest populaire animatieserie te zijn op Netflix voor kinderen. Aang en zijn queeste om alle elementen te leren beheersen, en zo Vuurheer Ozai te verslaan, is dus immens populair.

Flinke concurrentie
De top tien ziet er als volgt uit:

1. Avatar: The Last Airbender
2. The Boss Baby: Back in Business
3. Naruto
4. Miraculous: Tales of Ladybug and Cat Noir
5. PJ Masks
6. The Garfield Show
7. Johnny Test
8. The Legend of Korra
9. ScoobyDoo!: Mystery Incorporated
10. CoComelon

Interessant is dat Netflix werkt aan een remake van de serie Avatar: The Last Airbender. Daarvoor zoekt men op dit moment nieuwe makers, maar de ontwikkeling schijnt door te gaan.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender': Waarom loog Iroh over het doden van de draken?

Lees ook: Stopt Netflix met de live-action 'Avatar: The Last Airbender'-serie?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Blacklist' seizoen 7 snel op Netflix te zien
Series / Nieuws

'The Blacklist' seizoen 7 snel op Netflix te zien

We weten nu eindelijk wanneer de serie The Blacklist verder gaat op Netflix.

Netflix gaat in maart van start met het zevende seizoen van The Blacklist. Dat verschijnt een stuk later dan we gewend zijn van Netflix.

Eerdere seizoenen van The Blacklist kwamen in januari te staan op de streamingdienst. Maar dat gaat nu dus anders. Het zevende seizoen werd vertraagd en de opnames konden niet helemaal afgerond worden. Maar ondertussen zijn alle afleveringen uitgezonden en op 14 maart kunnen we het complete zevende seizoen op Netflix streamen.

Vertraagde finale
De opnames van seizoen 7 konden door de coronacrisis niet helemaal afgerond worden. Maar de makers vonden een innovatieve manier om het seizoen alsnog af te ronden, namelijk door middel van animatiescènes.

De serie is trouwens peperduur voor Netflix om uit te zenden. Voor elke aflevering betaalt het 2 miljoen dollar. Met de 155 afleveringen die uitgezonden zijn inmiddels, weet je dus dat het geen goedkope toevoeging aan het aanbod van de streamingdienst is.

The Blacklist begon in november 2020 met uitzenden van zijn achtste seizoen. En er komt nog een negende reeks aan, want die werd eind januari dit jaar besteld.

Lees ook: Er is heel goed nieuws voor de misdaadserie 'The Blacklist'

Lees ook: 'The Blacklist' brengt Red nieuwe gevaren! [Blu-ray]
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian'-actrice Gina Carano werd ontslagen via social media?
Series / Nieuws

'The Mandalorian'-actrice Gina Carano werd ontslagen via social media?

Als je dacht dat Gina Carano op een normale manier ontslagen is, misschien dus niet.

Actrice Gina Carano werd door Lucasfilm en Disney ontslagen bij de serie The Mandalorian. De studio's vonden dat ze "afschuwelijke en onacceptabele" berichten op sociale media had geslingerd.

Nu blijkt dat Carano zich niet bewust was van haar eigen ontslag. Dat hoorde ze, horen we nu, pas via sociale media. Ze werd dus niet los opgebeld door iemand om haar het slechte nieuws mede te delen.

Ontslag via social media
Carano vertelde dat Lucasfilm wilde dat ze "hun precieze bewoording voor een excuses voor het gebruik van bepaalde woorden" zou volgen. Dat wilde ze niet: ze wilde haar eigen statement maken.

Daarop zou Lucasfilm volgens Carano besloten hebben om haar uit te sluiten van alle pers en promotie voor de serie The Mandalorian.

"Dat was hartverscheurend, maar ik wilde het harde werk van iedereen die aan het project had meegewerkt niet teniet doen. Dus ik ging akkoord," aldus de actrice. "En dat is de laatste keer dat ik door Lucasfilm gecontacteerd ben over een publiek statement of excuses. Ik ontdekte het, net als iedereen, via sociale media."

Lees ook: Online initiatief gestart om verguisde 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano terug te halen

Lees ook: Gave foto's van de Ahsoka-aflevering uit 'The Mandalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-titel is maar misleidend vindt Elijah Wood
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-titel is maar misleidend vindt Elijah Wood

Elijah Wood was te zien als Frodo in de filmtrilogie van regisseur Peter Jackson en heeft een mening over de serie van Amazon.

Acteur Elijah Wood kennen we natuurlijk nog vooral als Frodo uit The Lord of the Rings. Zijn missie om de Ring van superschurk Sauron te vernietigen stond centraal.

Wat Wood betreft, gaat er iets mis bij de serie van Amazon prime Video. De acteur vindt niet dat de serie dezelfde naam moet krijgen als de films waar hij zelf aan meewerkte. Dat zou wel heel verwarrend zijn, aangezien deze zich honderden jaren voor de bioscoopfilms afspeelt.

Verwarrende titel
"Ze noemen het The Lord of the Rings, en dat vind ik een beetje misleidend," begon de acteur. "Wat ik begrepen heb, is dat het materiaal waar ze mee werken, zich chronologisch wat eerder in de geschiedenis van Lord of the Rings of Midden-Aarde afspeelt dan de personages die je in Lord of the Rings ziet. Het klinkt meer alsof het zich tijdens de Silmarillion afspeelt. Niet om nerderig te worden of te doen, maar het is de Tweede Era van Midden-Aarde."

Daar heeft Elijah Wood natuurlijk wel een punt. De serie draait niet om het vernietigen van de ring, maar gaat om de periode die zich daar juist vooraf speelt, toen slechterik Sauron de ringen nog ging maken.

Overigens is de titel nog altijd niet definitief en gaat het om een werktitel. Alles kan dus nog veranderen.

Lees ook: Nieuwe 'Lord of the Rings'-serie: Dit moet je weten over de hoofdpersonen

Lees ook: 'Lord of the Rings'-serie onthult gave nieuwe details; grote Hollywood-sterren gecast?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt gigantisch populaire datingshow 'Are You The One' toe aan haar aanbod
Series / Nieuws

Netflix voegt gigantisch populaire datingshow 'Are You The One' toe aan haar aanbod

Twee seizoenen van de datingshow zijn vanaf nu te bekijken bij de streamingdienst...

Ben jij een fan van datingshows? Dan is er goed nieuws voor jou. Netflix heeft immers de eerste twee seizoenen van Are You The One? toegevoegd aan haar aanbod.

Datingshows op Netflix zijn in het verleden vaak een succes gebleken. Nu heeft de streamingdienst bekend gemaakt opnieuw een populaire titel te hebben toegevoegd. Het gaat concreet om de eerste twee seizoenen van de datingshow Are You The One?.

In deze datingshow is het aan de single deelnemers om hun perfecte match te vinden. Dit gebeurt door gebruik te maken van een heus dating-algoritme. Eigenlijk staan er in deze show twee dingen op het spel. Niet alleen kunnen de deelnemers namelijk de ware liefde vinden, daarnaast kan er ook een mooi geldbedrag van 1 miljoen dollar worden gewonnen.

Perfecte match
De kandidaten zijn er zich dus met andere woorden van bewust dat hun perfecte match voor hen staat. Dit gezegd hebbende is het nog maar de vraag of ze er de perfecte match ook daadwerkelijk tussenuit weten te halen. De datingshow volgt twintig gretige mannen en vrouwen die niet alleen hopen om de ware liefde te vinden, maar die ook hopen om met de geldprijs aan de haal te gaan.

Voor zowel het eerste als het tweede seizoen van deze datingshow geldt dat ze beiden bestaan uit 11 afleveringen. Best wel wat om je even mee zoet te kunnen houden dus!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Leuke onthulling voor Netflix-serie 'The Umbrella Academy' seizoen 3
Series / Foto's

Leuke onthulling voor Netflix-serie 'The Umbrella Academy' seizoen 3

Het derde seizoen van The Umbrella Academy wordt nu opgenomen.

Na twee prima ontvangen eerste seizoenen van The Umbrella Academy werkt Netflix nu aan het derde seizoen van de superheldenserie. De camera's draaien namelijk en er is nu een leuk detail onthuld.

Het lijkt er namelijk verdacht veel op dat er een nieuwe logo is voor The Umbrella Academy. Elliot Page heeft namelijk een foto online gezet waarmee hij de start van de opnames bevestigt en een "Sparrow Academy" logo onthult.

"Sparrow Academy"
"OMG, we komen er weer aan," is de tekst van Page die nadat hij als trans man uit de kast is gekomen heeft belooft gewoon de rol van Vanya Hargreeves te blijven spelen.

De foto laat een nieuwe logo voor de Sparrow Academy zien. Dit heeft uiteraard alles te maken met het einde van het tweede seizoen. Het derde seizoen heeft overigens nog geen datum, maar de kans bestaat dat deze nog in 2021 gaat vallen.

Bekijk op instagram


Andere rollen zijn er voor Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya en Colm Feore.

Lees ook: Acteurs Netflix hitserie 'The Umbrella Academy' gaan flink meer verdienen

Lees ook: 'The Umbrella Academy' onthult de concurrerende Sparrow Academy
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superjonge The Rock in beelden Dwayne Johnson-serie 'Young Rock'
Series / Nieuws

Superjonge The Rock in beelden Dwayne Johnson-serie 'Young Rock'

Dwayne Johnsons leven wordt binnenkort uiteengezet in de serie Young Rock.

De serie Young Rock over het leven van superster Dwayne Johnson is gisteren van start gegaan op de Amerikaanse zender NBC. De acteur heeft nu een vermakelijke 'First Look' gedeeld.

In de beelden zie je ook daadwerkelijk de "Young Rock". We zien in de show namelijk meerdere jongere acteurs The Rock spelen. Adrian Groulx speelt de 10-jarige The Rock, Bradley Constant de 15-jarige en we zien Uli Latukefu als de 18-20 jarige The Rock.

First Look - Young Rock
De serie is bedacht door Nahnatchka Khan (Fresh Off the Boat, Always Be My Maybe) en als je deze gaat kijken dan zie je de jonge jaren van The Rock, maar ook zeker zijn tijd als American Footballer tijdens zijn schoolperiode en uiteraard als WWE-ster.

De eerste aflevering heet "Working the Gimmick" en die daarna draagt de titel "On the Road Again". Overigens komt Dwayne Johnson ook in de serie voor, uiteraard als zichzelf.



Lees ook: Eerste trailer voor de serie 'Young Rock' van superster Dwayne Johnson

Lees ook: Eerste foto's 'Young Rock'-serie over de jonge jaren van Dwayne Johnson (The Rock)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Inmense spoiler voor Marvel-serie 'WandaVision' nu al gelekt?
Series / Foto's

Inmense spoiler voor Marvel-serie 'WandaVision' nu al gelekt?

Speelgoed lijkt opnieuw een bepaalde spelbreker voor een grote serie.

De Marvel-serie WandaVision gaat richting de zevende aflevering en het lijkt erop dat we in de laatste drie afleveringen heel wat antwoorden moeten krijgen. In de vijfde en zesde aflevering gebeurde namelijk ontzettend veel.

Nu lijkt er een grote spoiler online te zijn verschenen en deze gaat over een bepaald personage dat we al hebben gezien in de serie. Daarom nu een dikke vette waarschuwing: mogelijke SPOILERS!!!



Online is er nu een speelgoedversie van het personage Pietro Maximoff van acteur Evan Peters opgedoken. De zogenaamde Funko Pop! lijkt iets te onthullen over het personage. De naam van Pietro Maximoff staat namelijk vermeld tussen aanhalingstekens.

Zou dit betekenen dat "Pietro Maximoff" iemand anders is? Het lijkt er verdacht veel op. Zou hij Mephisto of Nightmare zijn? Misschien zien we het aankomende vrijdag al.



Lees ook: Hoe dat verrassende personage in de Marvel-serie 'WandaVision' voor bijna iedereen geheim werd gehouden

Lees ook: De nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' op Disney+ is nu de populairste serie ter wereld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende dramaserie 'The One' komt in maart naar Netflix
Series / Nieuws

Veelbelovende dramaserie 'The One' komt in maart naar Netflix

Er wordt best veel verwacht van deze nieuwe dramaserie op de streamingdienst...

Je perfecte partner vinden met behulp van een DNA-test? Dat is precies waar het allemaal om draait in de aankomende nieuwe dramaserie op Netflix genaamd The One.

De gloednieuwe serie The One is gebaseerd op een boek dat op de markt is gebracht door John Marrs. Ze speelt zich af in een wereld waarin er door middel van een DNA-test kan worden bepaald wie nu precies jouw perfecte partner is. Netflix heeft inmiddels aangekondigd dat de serie vanaf 12 maart 2021 te zien zal zijn op haar streamingdienst. Het is actrice Hannah Ware, bekend van onder meer The First die de hoofdrol in de serie zal vertolken.

Niet alleen werd bekend gemaakt dat de serie vanaf 12 maart te zien zal zijn, daarnaast maakte de streamingdienst ook nog eens bekend hoe de rest van de cast er uit zal komen te zien.

Mooie cast
De hoofdrol is dus weggelegd voor Hannah Ware. Zij kruipt in de huid van Rebecca en is de oprichtster van het bedrijf MatchDNA. Ook Wilf Scolding, bekend van onder meer The Passing Bells en Dimitri Leonidas (Riviera) zijn van de partij. Tot slot kruipt Amir El-Masry (voorheen te zien in Age Before Beauty) in de huid van beste vriend Ben.

Wil je alvast graag een voorsmaakje krijgen van deze aankomende nieuwe serie op Netflix? Bekijk dan zeker even de onderstaande teaser.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De populaire Britse komedieserie 'Agatha Raisin' krijgt een vierde seizoen
Series / Nieuws

De populaire Britse komedieserie 'Agatha Raisin' krijgt een vierde seizoen

Fans van de komedieserie 'Agatha Raisin' hoeven nog lang geen afscheid te nemen van hun favoriete reeks.

Fans van de serie Agatha Raisin hebben weer wat extra's om naar uit te kijken. Er komt namelijk met absolute zekerheid een vierde seizoen. De productie van dat vierde seizoen zal beginnen in maart.

Actrice Ashley Jensen, die we kennen van onder meer Catastrophe speelt al drie seizoenen lang het personage van Agatha Raisin. Ook voor het vierde seizoen keert ze uiteraard terug.

De productie van het vierde seizoen zal beginnen in maart. Het vierde seizoen zal in totaal acht afleveringen tellen van telkens 45 minuten per aflevering. Daarnaast zou er ook sprake zijn van een heuse winterspecial. Er wordt aangenomen dat het vierde seizoen van de reeks ergens aan het einde van het jaar zal worden uitgezonden... al zou dat ook begin volgend jaar kunnen worden.

Boekenreeks
De verhaallijn van de reeks is gebaseerd op de boekenreeks van M.C. Beaton. De serie vertelt dan ook het verhaal van Agatha Raisin die een privédetective is. Zij krijgt de taak om een reeks van mysteries op te lossen die plaatsvinden in Cotswolds.

Ondanks het feit dat het dus nog wel even wachten is hebben de fans van deze fijne serie toch weer wat extra's om naar uit te kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-maker deelt mooie foto van de set van seizoen 2
Series / Foto's

'The Witcher'-maker deelt mooie foto van de set van seizoen 2

De opnames van het tweede seizoen van The Witcher zijn nu al een volledig jaar bezig.

Het is moeilijk om te geloven, maar Netflix is nu al een jaar bezig met de opnames van het tweede seizoen van The Witcher. Die kwamen meermaals om verschillende redenen stil te liggen.

Showrunner Lauren Schmidt Hissrich deelde op Twitter een mooi bericht waarin ze ook meteen weer iets laat zien van de set. "Het is een jaar geleden dat we begonnen met de opnames van The Witcher seizoen 2. Er is zoveel veranderd sinds afgelopen februari. Maar als ik terugkijk op die koude nachten in de bossen, blijven een ding hetzelfde: ik voel mij de gelukkigste vrouw van de wereld."

Mooi beeld
Dat bericht ging natuurlijk gepaard met een mooie foto vanaf de set:



De afgelopen maanden deelde Hissrich regelmatig beelden vanaf de set. Zo kregen we te zien hoe het er allemaal aan toe gaat met de coronaregels. Ook deelde ze foto's van momenten die we nog niet te zien hebben gekregen.

Het is nog niet zeker hoe lang het duurt tot het tweede seizoen te zien is op Netflix. Dat kan zomaar nog een paar maanden in de toekomst liggen.

Lees ook: 'The Witcher' seizoen 2 klinkt steeds beter

Lees ook: Henry Cavill over zijn 'The Witcher'-blessure
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Woede over reboot 'True Blood'-serie is totaal onnodig volgens HBO-baas
Series / Nieuws

Woede over reboot 'True Blood'-serie is totaal onnodig volgens HBO-baas

HBO-baas Casey Bloys stelt de boze fans gerust in een belangrijk bericht over de reboot.

Lang niet iedereen werd enthousiast van het nieuws dat HBO kijkt naar een reboot van True Blood. Sommigen vinden dat de reboot er te snel komt.

De oorspronkelijke serie liep namelijk van 2008 tot 2014 en is dus pas 'net' voorbij. Maar nu laat HBO-baas Casey Bloys weten dat het geen vaart zal lopen.

Niet ver in ontwikkeling
"Ik zou niet zeggen dat we er bijvoorbeeld al zo ver mee zijn als met de Game of Thrones spin-off House of the Dragon. Maar er werkt wel een schrijver aan een idee. Maar het is niet zo ver gevorderd als sommige mensen zullen zeggen. Het zal volgend jaar echt nog niet te zien zijn. Zo ver is het nog lang niet," aldus Bloys.

Wanneer de productie van start gaat is dan ook nog lang niet zeker. "We zullen zien hoe het bij elkaar komt," ging Bloys verder. "Net als altijd, wil je dit alleen doen als het verhaal de moeite waard is, dus als het toegevoegde waarde heeft."

Er is dus op dit moment ook nog geen groen licht voor de serie.

Lees ook: Niemand wist van 'True Blood'-reboot

Lees ook: 'True Blood'-fans zijn woedend over de reboot
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' vestigt een eigen record dat niet zomaar verslagen zal worden
Series / Nieuws

'The Walking Dead' vestigt een eigen record dat niet zomaar verslagen zal worden

'The Walking Dead' doet iets behoorlijk unieks namelijk de opnames van 3 series tegelijk...

De The Walking Dead-franchise schrijft geschiedenis. Er wordt op dit moment tegelijkertijd aan drie series in de franchise gewerkt. Camera's draaien op drie filmsets!

De opnames van het 24 afleveringen tellend laatste seizoen van The Walking Dead zijn op dit moment gaande. En na een reeks vertragingen is ook het zesde seizoen van Fear the Walking Dead verder aan het gaan met de opnames. Bovendien is men met Walking Dead: World Beyond ook al druk bezig.

Drie series
"Dit is voor het eerst dat alle drie de series tegelijk opgenomen worden. Er is veel overlap geweest de afgelopen jaren, maar nog niet eerder zoveel," aldus franchisebaas Scott Gimple. "Overal in het land zijn ongelofelijke crews, buitengewone casts, schrijvers, producenten en Walkers in de weer."



De franchise had het de afgelopen maanden nog best moeilijk, wat echt te wijten valt aan de coronacrisis. De opnames kwamen stil te liggen, uitzenddata werden verschoven en seizoenen veranderd.

Maar nu is men weer druk bezig en gaat het weer de goede kant op.

Lees ook: Eerste beeld laatste seizoen 'The Walking Dead'

Lees ook: 'The Walking Dead' trailer laat confrontatie Negan en Maggie zien
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton'-ster vertelt over de vele seksscènes in deze Netflix-serie
Series / Nieuws

'Bridgerton'-ster vertelt over de vele seksscènes in deze Netflix-serie

Netflix-serie Bridgerton zit bomvol seksscènes; hoe ontving de familie van de hoofdrolspeler dit?

Bridgerton debuteerde met de kerst op Netflix. De provocatieve dramaserie staat nog altijd in de top tien best bekeken series en houdt de gemoederen dan ook nog altijd bezig.

Een van de redenen ligt in de vele schandalen waar Bridgerton om draait, en dan met name de grote hoeveelheid seks die te zien is. Een van de sterren, Regé-Jean Page laat weten dat zijn familie er een behoorlijk andere reactie op had dan sommige fans.

Duidelijke reactie
"We hebben een WhatsApp-groep in de familie. Dus er zijn een aantal emoji van flitsend rood licht, en natuurlijk eentje van een perzik. Mensen hebben die gebruikt om mijn perzik een cijfer te geven," aldus de acteur die met de billen bloot ging in de serie.

"Er waren een paar familieleden, wat neven, die de memo gemist hadden. Dus zij keken de serie en ik kreeg behoorlijk duidelijke berichten in mijn Instagram-DM's: 'Er had een waarschuwing voor neefjes en nichtjes moeten zijn. Ik heb zoveel kopjes thee op tactvolle momenten moeten zetten'," ging de acteur verder.

Het tweede seizoen van de serie wordt op dit moment gemaakt. De hoop van fans en van Netflix, is dat het seizoen eind dit jaar te zien is.

Lees ook: Oeps: 'Bridgerton' en 'The Crown' hebben exact dezelfde sets

Lees ook: Netflix hitserie 'Bridgerton' seizoen 2 gaat seksscènes uit seizoen 1 overtreffen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime legt ook de serie 'Truth Seekers' al na 1 seizoen op het hakblok
Series / Nieuws

Prime legt ook de serie 'Truth Seekers' al na 1 seizoen op het hakblok

Truth Seekers stopt er al na 1 seizoen mee op Amazon Prime Video, helaas...

Amazon Prime Video zet al na 1 seizoen een punt achter de horror-komedie Truth Seekers. In de serie speelden Nick Frost en Simon Pegg de hoofdrollen.

De serie was door Pegg en Frost bedacht, samen met schrijvers Nat Saunders en James Serafinowicz. Deze ging op 30 oktober 2020 in première op Prime Video, maar was duidelijk geen groot succes.

Slechts acht afleveringen
Centraal staat Gus, een man die als reparateur van wifi-netwerken werkt. Hij onderzoekt als een soort sidegig het paranormale via een YouTube-kanaal. Maar na acht afleveringen is dit avontuur al voorbij.

Frost kondigde dat nieuws zelf aan:

"Helaas keert Truth Seekers niet terug voor een tweede seizoen. De serie is niet vernieuwd, wat een harde trap in mijn ballen is. We hebben echt alles gegeven, ons hart, onze ziel en in sommige gevallen zelfs bloed. Dat we dus niet terug mogen keren, is jammer. En pijnlijk. Ik denk dat we nog veel spookverhalen hadden willen vertellen, verhalen die nu onverteld blijven", aldus Frost.

De serie deed trouwens een beetje denken aan webserie Ghostfacers van The CW, waarin we ook 'alledaagse' mensen volgden op jacht naar het paranormale.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duistere gebeurtenissen rond Maggie in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Duistere gebeurtenissen rond Maggie in 'The Walking Dead'

De laatste zes afleveringen van seizoen tien starten later deze maand.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In oktober 2019 startte het tiende seizoen van The Walking Dead en aan de reeks kwam in april 2020 een einde. Toch kwam er al meer. In oktober verscheen namelijk de afsluiter "A Certain Doom", en binnenkort starten de zogenaamde bonusafleveringen. Let op: SPOILERS!!!!

De eerste aflevering wordt op 28 februari uitgezonden en deze heet "Home Sweet Home". In die aflevering keert Maggie (Lauren Cohan) terug naar Virginia, samen met haar acht jaar oude zoon Hershel Rhee (Kien Michael Spiller).

Maggie komt weer in contact met Daryl (Norman Reedus) en Judith Grimes (Cailey Fleming) en zal ook Negan (Jeffrey Dean Morgan) ontmoeten, uiteraard de moordenaar van haar man.

Duistere tijd voor Maggie
Maar wat heeft Maggie voor haar terugkeer meegemaakt. Hierover krijgen we ook meer te zien en horen, meldt Comicbook.com. We krijgen in de eerste bonusaflevering namelijk te zien hoe Daryl en Kelly (Angel Theory) samen met Maggie en haar vrienden Elijah (Okea Eme-Akwari) en Cole (James Devoti) op zoek gaan naar Maggie's andere vrienden.

Maggie zou onthullen dat haar vertrek werd aangespoord door Georgie (Jayne Atkinson). Ze laat maar weinig los over wat ze vervolgens heeft meegemaakt. Wel laat ze aan Daryl in een emotionele scène weten waarom ze wel eerder naar huis wilde komen, maar niet kon.

De Amerikaanse première van "Home Sweet Home" staat gepland voor 28 februari. Op 1 maart zal de aflevering debuteren op het Nederlandse FOX, om 22.00 uur.

Lees ook: Duistere boodschap in "Here's Negan" trailer voor 'The Walking Dead' bonusafleveringen
Lees ook: Eerste beeld laatste seizoen 'The Walking Dead'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon': Dit zijn de hoofdpersonen van deze 'Game of Thrones' opvolger
Series / Featured

'House of the Dragon': Dit zijn de hoofdpersonen van deze 'Game of Thrones' opvolger

House of the Dragon brengt ons straks een hele rits nieuwe personages met elk hun eigen onderscheidende factoren.

Het gaat ineens hard rond House of the Dragon, de door HBO gemaakte prequel op Game of Thrones. Vorige week werden vier nieuwe castleden gevonden.

In dit artikel vertellen we je over de hoofdpersonen die allemaal een rol hebben in de show. Deze draait om House Targaryen en specifiek de burgeroorlog die uitgevochten werd en bekend staat als de Dance of Dragons.

De hoofdpersonen
Daemon Targaryen (Matt Smith): De oom en echtgenoot van Princess Rhaenyra Targaryen, wier claim voor de troon hij steunde. Hij was de bekendste krijger en de meest ervaren krijger van zijn tijd.

Viserys Targaryen (Paddy Considine): de vijfde koning van de Targaryens die op de Iron Throne zit. Hij wist voor vrede te zorgen, maar door zijn keuzes werden tegelijk de de reden voor oorlog tussen zijn erfgenamen.

Rhaenyra Targaryen (Emma D'Arcy): Het enige levende kind van koning Viserys bij zijn eerste vrouw, Aemma van House Arryn. Zij werd geacht de eerste koningin van Westeros te worden.

Rhaenys Valeryon (Eve Best): drakenrijder en de vrouw van Corlys Velaryon. Zij werd als erfgename genegeerd door de Great Council, omdat haar neef Viserys vanwege zijn geslacht populairder bleek. Ze staat dan ook bekend als de Queen Who Never Was.

Otto Hightower (Rhys Ifans): de Hand of the King. Hij dient zijn koning en het koninkrijk loyaal. Wat Otto betreft is Daemon de grootste bedreiging voor het rijk, de broer van de koning en erfgenaam.

Corlys Velaryon (Steve Toussaint): de heer van House Velaryon, een bloedlijn net zo oud als de Targaryens, die helemaal terug te voeren valt tot Valyria. Hij staat bekend als de Sea Snake en is een beroemd avonturier die de wereldzeeën bevoer. Hij bouwde zijn huis tot het machtigste van al, met rijkdom groter dan de Lannisters en de grootste vloot van de wereld.

Mysaria (Sonoya Mizuno): Ze kwam zonder ook maar iets naar Westeros en werd vaker verkocht dan ze zich kan herinneren. Ze besloot zich te verzetten en klom op tot de vertrouweling van Daemon Targaryen.

Lees ook: 'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon' komt in 2022!

Lees ook: Hoe zal de toekomst van de 'Game of Thrones'-franchise eruit gaan zien?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' wordt een stuk dreigender en duisterder
Series / Nieuws

'Stranger Things' wordt een stuk dreigender en duisterder

Is straks nog wel iemand veilig in seizoen 4 van de Netflix serie 'Stranger Things'?

Finn Wolfhard noemt het vierde seizoen van Netflix-serie Stranger Things het meest duistere tot nu toe. De opnames van de reeks zijn nog altijd bezig, waardoor Netflix de serie niet al begin dit jaar kan vertonen zoals oorspronkelijk het plan was.

Elk seizoen weer lijkt Stranger Things groter dan ooit te zijn. Dat gold in elk geval voor het derde seizoen en lijkt nu ook te gaan gelden voor het vierde. Ditmaal is de cast verspreid over de wereld. Eleven en Will vertrokken uit Hawkins, waardoor Mike, Dustin, Lucas en Max achterbleven in het dorpje. En we zagen dat Jim Hopper in een Russische goelag zit.

Behoorlijk duister
Volgens Finn Wolfhard, die de rol van Mike Wheeler speelt, is het seizoen duister. Nog meer dan het derde seizoen, dat volgens hem al erg duister was.

"Elk seizoen wordt duisterder. Ik kan je zeggen dat ik al bij seizoen drie dacht: 'Duisterder dan dit zal het niet worden', met exploderende ratten enzo. Maar het vierde seizoen doet het allemaal nog heftiger. Elk jaar wordt het weer groter. Het wordt grappiger, duisterder en ook verdrietiger. Ik kijk er heel erg naar uit dat mensen het kunnen zien," concludeerde Wolfhard.

Het nieuwe seizoen heeft nog niet echt een plot. Wel weten we dat Robert Englund een heel nieuw personage speelt, dat mogelijk een rol heeft in de nieuwe dingen die gaan gebeuren.

Lees ook: Netflix 'Stranger Things'-ster Millie Bobby Brown krijgt het meest betaald

Lees ook: Netflix's 'Stranger Things' seizoen 4 is enger dan ooit
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-ster zat jarenlang te azen op een rol in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Marvel-ster zat jarenlang te azen op een rol in 'The Walking Dead'

Dave Bautista had graag een rol gespeeld in zombieserie The Walking Dead.

De afgelopen jaren wist acteur Dave Bautista in toch heel wat opvallende films te spelen. Zo was hij te zien in de Marvel-films Guardians of the Galaxy en Avengers: Infinity War en had hij rollen in onder meer Spectre en Blade Runner 2049.

Nu blijkt dat Bautista jarenlang dolgraag een rol wilde spelen in The Walking Dead, de zombieserie van AMC. Dit liet de acteur weten in gesprek met het bekende filmblad Empire.

Te groot voor een zombie
"Ik ben een zombiefan. Ik probeerde jarenlang in The Walking Dead te komen. Ik zei dat ik gratis een zombie zou komen spelen, maar ze zeiden: 'Je bent te groot!'" aldus de teleurgestelde Bautista.

AMC zou een gastoptreden van Bautista nu waarschijnlijk niet meer afslaan. Het zou namelijk flink wat aandacht op de show kunnen vestigen nu de kijkcijfers niet bepaald indrukwekkend te noemen zijn.

De oud WWE-ster Dave Bautista zien we dit jaar in een rol in de scifi-film Dune en de Netflix-film Army of the Dead, dus hij heeft het druk zat.

Lees ook: Duistere boodschap in "Here's Negan" trailer voor 'The Walking Dead' bonusafleveringen

Lees ook: Eerste beeld laatste seizoen 'The Walking Dead'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer succesvolle Netflix kostuumdrama 'Bridgerton' vindt voor het volgende seizoen een nieuwe hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Zeer succesvolle Netflix kostuumdrama 'Bridgerton' vindt voor het volgende seizoen een nieuwe hoofdrolspeler

Actrice Simone Ashley gaat in het volgende seizoen een belangrijke rol spelen.

Het eerste seizoen van Bridgerton van Netflix was een groot succes. Het kostuumdrama behoort tot de meest gekeken series op de streamingdienst tot op heden. Seizoen 2 is logischerwijs onderweg.

Voor het nieuwe seizoen is nu een nieuwe naam aangekondigd. Actrice Simone Ashley zal namelijk een belangrijke rol gaan spelen, meldt Deadline. Ze zal te zien zijn als Kate Sharma, het oogappeltje van het personage Anthony (Jonathan Bailey).

Simone Ashley wordt Kate Sharma
Ashley is onder meer bekend van de series Sex Education en Because the Night en haar rol in de verfilming van de boeken van Julia Quinn zal een belangrijke zijn. Kate Sharma moet namelijk de vrouw van Anthony gaan worden.

Het tweede seizoen verfilmt het tweede boek uit de Bridgerton-reeks, en dit boek heeft de titel The Viscount Who Loved Me. Kate is een slimme, eigenzinnige jonge vrouw die geen misstappen begaat.

De opnames moeten aankomende lente gaan starten, dus het is nog afwachten wanneer het tweede seizoen in première gaat.



Lees ook: Britse kostuumdrama 'Bridgerton' is nu de meest succesvolle serie op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste kijkcijfers gloednieuwe Hannibal-serie 'Clarice' zijn binnen
Series / Nieuws

Eerste kijkcijfers gloednieuwe Hannibal-serie 'Clarice' zijn binnen

Het is natuurlijk dé hamvraag bij de start van een nieuwe serie: keken er ook mensen?

CBS ging van start met de serie Clarice. Dat gebeurde afgelopen donderdag en nu horen we hoe het ervoor staat met de kijkcijfers van de serie.

Volgens The Hollywood Reporter gaat het helemaal niet zo slecht met de show. Deze trok 4 miljoen kijkers, en een rating van 0,54 onder volwassenen tussen de 18 en 49. Daarmee was de serie in zijn tijdslot de best bekeken van dat moment. De kijkcijfers liggen ook hoger dan wat CBS tot nu toe trok met Star Trek: Discovery, waarmee het 1,7 miljoen volwassenen wist te boeien in hetzelfde slot.

Prequel-serie
De serie speelt zich af in 1993. Daarmee is deze een jaar na The Silence of the Lambs gesitueerd. Het is een kijk op het persoonlijke verhaal van Clarice Starling, nadat ze terugkeert als FBI-agent om seriemoordenaars achterna te zitten in Washington DC.

In de serie speelt Rebecca Breeds de rol van Clarice, waarmee ze actrice Jodie Foster dus opvolgt.

De ontvangst is overigens nogal middelmatig. Op IMDb heeft de serie gemiddeld een 6,3. Hoewel de start dus prima was, is het vooral de vraag of die kijkers blijven hangen.

Lees ook: Ijzersterke trailer 'Clarice' de vervolgserie op 'The Silence of the Lambs'

Lees ook: Waarom is het in de nieuwe 'Silence of the Lambs'-serie verboden om "Hannibal" te zeggen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Featured

3 series op Netflix om in één ruk te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor Franse series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Dix pour cent / Call My Agent! | Bing nu! | 4 seizoenen

Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden. Een van de beter ontvangen Franse series!



Marianne | Bing nu! | 1 seizoen

Een beroemde schrijfster van horrorverhalen ontdekt bij terugkomst in haar geboorteplaats dat de boze geest uit haar nachtmerries nu ook de echte wereld onveilig maakt. Een prima horrorserie waarvan het eerste seizoen geheel op Netflix staat.



Lupin | Bing nu! | 1 seizoen

Deze recente topserie van Netflix is geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin. De galante dief Assane Diop probeert zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. Het tweede seizoen verschijnt nog dit jaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.