Marvel-ster zat jarenlang te azen op een rol in 'The Walking Dead'

Marvel-ster wilde dolgraag rol 'The Walking Dead'

Dave Bautista had graag een rol gespeeld in zombieserie The Walking Dead.

Bram de Groot, 17 februari 2021 om 09:18

De afgelopen jaren wist acteur Dave Bautista in toch heel wat opvallende films te spelen. Zo was hij te zien in de Marvel-films Guardians of the Galaxy en Avengers: Infinity War en had hij rollen in onder meer Spectre en Blade Runner 2049.
Nu blijkt dat Bautista jarenlang dolgraag een rol wilde spelen in The Walking Dead, de zombieserie van AMC. Dit liet de acteur weten in gesprek met het bekende filmblad Empire.

Te groot voor een zombie
"Ik ben een zombiefan. Ik probeerde jarenlang in The Walking Dead te komen. Ik zei dat ik gratis een zombie zou komen spelen, maar ze zeiden: 'Je bent te groot!'" aldus de teleurgestelde Bautista.

AMC zou een gastoptreden van Bautista nu waarschijnlijk niet meer afslaan. Het zou namelijk flink wat aandacht op de show kunnen vestigen nu de kijkcijfers niet bepaald indrukwekkend te noemen zijn.

De oud WWE-ster Dave Bautista zien we dit jaar in een rol in de scifi-film Dune en de Netflix-film Army of the Dead, dus hij heeft het druk zat.

Lees ook: Duistere boodschap in "Here's Negan" trailer voor 'The Walking Dead' bonusafleveringen

Lees ook: Eerste beeld laatste seizoen 'The Walking Dead'

Bron: Empire

Lees meer over: The Walking Dead, Lauren Cohan, Robert Patrick, Jeffrey Dean Morgan, Steve Yeun, Jon Bernthal, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws