search
Veelbelovende dramaserie 'The One' komt in maart naar Netflix
Series / Nieuws

Veelbelovende dramaserie 'The One' komt in maart naar Netflix

Er wordt best veel verwacht van deze nieuwe dramaserie op de streamingdienst...

Je perfecte partner vinden met behulp van een DNA-test? Dat is precies waar het allemaal om draait in de aankomende nieuwe dramaserie op Netflix genaamd The One.

De gloednieuwe serie The One is gebaseerd op een boek dat op de markt is gebracht door John Marrs. Ze speelt zich af in een wereld waarin er door middel van een DNA-test kan worden bepaald wie nu precies jouw perfecte partner is. Netflix heeft inmiddels aangekondigd dat de serie vanaf 12 maart 2021 te zien zal zijn op haar streamingdienst. Het is actrice Hannah Ware, bekend van onder meer The First die de hoofdrol in de serie zal vertolken.

Niet alleen werd bekend gemaakt dat de serie vanaf 12 maart te zien zal zijn, daarnaast maakte de streamingdienst ook nog eens bekend hoe de rest van de cast er uit zal komen te zien.

Mooie cast
De hoofdrol is dus weggelegd voor Hannah Ware. Zij kruipt in de huid van Rebecca en is de oprichtster van het bedrijf MatchDNA. Ook Wilf Scolding, bekend van onder meer The Passing Bells en Dimitri Leonidas (Riviera) zijn van de partij. Tot slot kruipt Amir El-Masry (voorheen te zien in Age Before Beauty) in de huid van beste vriend Ben.

Wil je alvast graag een voorsmaakje krijgen van deze aankomende nieuwe serie op Netflix? Bekijk dan zeker even de onderstaande teaser.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen