search
De populaire Britse komedieserie 'Agatha Raisin' krijgt een vierde seizoen
Series / Nieuws

De populaire Britse komedieserie 'Agatha Raisin' krijgt een vierde seizoen

Fans van de komedieserie 'Agatha Raisin' hoeven nog lang geen afscheid te nemen van hun favoriete reeks.

Fans van de serie Agatha Raisin hebben weer wat extra's om naar uit te kijken. Er komt namelijk met absolute zekerheid een vierde seizoen. De productie van dat vierde seizoen zal beginnen in maart.

Actrice Ashley Jensen, die we kennen van onder meer Catastrophe speelt al drie seizoenen lang het personage van Agatha Raisin. Ook voor het vierde seizoen keert ze uiteraard terug.

De productie van het vierde seizoen zal beginnen in maart. Het vierde seizoen zal in totaal acht afleveringen tellen van telkens 45 minuten per aflevering. Daarnaast zou er ook sprake zijn van een heuse winterspecial. Er wordt aangenomen dat het vierde seizoen van de reeks ergens aan het einde van het jaar zal worden uitgezonden... al zou dat ook begin volgend jaar kunnen worden.

Boekenreeks
De verhaallijn van de reeks is gebaseerd op de boekenreeks van M.C. Beaton. De serie vertelt dan ook het verhaal van Agatha Raisin die een privédetective is. Zij krijgt de taak om een reeks van mysteries op te lossen die plaatsvinden in Cotswolds.

Ondanks het feit dat het dus nog wel even wachten is hebben de fans van deze fijne serie toch weer wat extra's om naar uit te kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen