search
Netflix voegt gigantisch populaire datingshow 'Are You The One' toe aan haar aanbod
Series / Nieuws

Netflix voegt gigantisch populaire datingshow 'Are You The One' toe aan haar aanbod

Twee seizoenen van de datingshow zijn vanaf nu te bekijken bij de streamingdienst...

Ben jij een fan van datingshows? Dan is er goed nieuws voor jou. Netflix heeft immers de eerste twee seizoenen van Are You The One? toegevoegd aan haar aanbod.

Datingshows op Netflix zijn in het verleden vaak een succes gebleken. Nu heeft de streamingdienst bekend gemaakt opnieuw een populaire titel te hebben toegevoegd. Het gaat concreet om de eerste twee seizoenen van de datingshow Are You The One?.

In deze datingshow is het aan de single deelnemers om hun perfecte match te vinden. Dit gebeurt door gebruik te maken van een heus dating-algoritme. Eigenlijk staan er in deze show twee dingen op het spel. Niet alleen kunnen de deelnemers namelijk de ware liefde vinden, daarnaast kan er ook een mooi geldbedrag van 1 miljoen dollar worden gewonnen.

Perfecte match
De kandidaten zijn er zich dus met andere woorden van bewust dat hun perfecte match voor hen staat. Dit gezegd hebbende is het nog maar de vraag of ze er de perfecte match ook daadwerkelijk tussenuit weten te halen. De datingshow volgt twintig gretige mannen en vrouwen die niet alleen hopen om de ware liefde te vinden, maar die ook hopen om met de geldprijs aan de haal te gaan.

Voor zowel het eerste als het tweede seizoen van deze datingshow geldt dat ze beiden bestaan uit 11 afleveringen. Best wel wat om je even mee zoet te kunnen houden dus!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen