Spannend: 'Snowpiercer' cast nieuwe hoofdpersoon voor derde seizoen

Spannend: 'Snowpiercer' cast nieuwe hoofdpersoon

Snowpiercer is nu druk bezig met zijn tweede seizoen, maar werkt ook aan een derde reeks.

Jim Pedd, 18 februari 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het nieuwe seizoen van Snowpiercer is druk bezig met uitzenden. We zijn al toe aan de vierde aflevering van de tweede reeks en er komt ook een derde seizoen.
Dat betekent dat het verhaal dus nog lang niet voorbij is. Vandaag horen we dat er een Emmy-winnaar gecast is om dat verhaal te blijven vertellen. Archie Panjabi voegt zich als regulier castlid bij de cast. Details over haar personage zijn er nauwelijks, al weten we dat ze ene Asha speelt.

De Snowpiercer-serie
Dat er een nieuw personage gecast is in Snowpiercer is interessant. De boel speelt zich af over een gigantische trein met meer dan duizend wagons, die door een bevroren Aarde rijdt. De enige mensen die nog leven, zitten op die trein.

Het zal dan moeten gaan om een onbekend personage dat wel al aan boord van de trein Snowpiercer zit. Of wellicht is het iemand, afkomstig van Big Alice, de trein die eind vorig seizoen aangekoppeld werd.

Hoe het ook zit, duidelijk is dat het verhaal voorlopig nog niet verteld is. Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat is nog niet duidelijk. Dat is niet heel erg: we hebben nog zes afleveringen in het tweede seizoen te gaan.

Lees ook: Nieuw op Netflix: Een mogelijke burgeroorlog in 'Snowpiercer' seizoen 2

Lees ook: Zeer goed nieuws voor de apocalyptische serie 'Snowpiercer'

Bron: ComicBook

Lees meer over: Snowpiercer, TNT, Archie Panjabi, Netflix

Populair nieuws