search
Zeer goed nieuws voor de apocalyptische serie 'Snowpiercer'
Series / Nieuws

Zeer goed nieuws voor de apocalyptische serie 'Snowpiercer'

Het tweede seizoen start nog deze maand. Maar seizoen 3 komt er ook.

Eind deze maand gaat Snowpiercer verder op Netflix. Dan start namelijk het tweede seizoen van de scifi-serie die zich nagenoeg volledig afspeelt in 1001 treincoupés. Nu is er goed nieuws voor de fans.

TNT heeft namelijk aangekondigd dat ook het derde seizoen gemaakt zal gaan worden. TNT is de zender dat de serie in de States uitzendt. Dit nieuws komt via Variety.

Recent werd duidelijk dat het tweede seizoen vooral "een actievolle, vermakelijke rit" is, maar dat de kwaliteit best een beetje omhoog zou mogen. Dus laten we hopen dat seizoen 3 daar iets in verandert.

Snowpiercer
De post-apocalyptische dystopische serie Snowpiercer startte verleden jaar en is een verfilming van het Franse stripboek Le Transperceneige van Jacques Lob, Benjamin Legrand en Jean-Marc Rochette. Ook dient de serie als een prequel op de gelijknamige film uit 2013.

Het tweede seizoen van Snowpiercer start op 26 januari op Netflix en van de acht afleveringen komt er iedere week eentje online.Lees ook: 'Snowpiercer' seizoen 2 - hoe goed zijn de eerste recensies?

Lees ook: Eerste trailer 'Snowpiercer' seizoen 2: snel op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen