'Gremlins'-serie vindt de ideale namen voor 'Secrets of the Mogwai'

Drie grote namen voor de animatieserie Gremlins: Secrets of the Mogwai.

Bram de Groot, 18-02-2021 16:47

In 1984 en 1990 verschenen de twee films Gremlins en Gremlins 2: The New Batch, beide geregisseerd door Joe Dante. De films waren allebei een succes, maar een derde deel verscheen er nooit.
Al jaren wordt er gesproken over de derde film, maar uiteindelijk slaagde niemand erin om Gizmo opnieuw naar het witte doek te brengen. Ondanks dat er nog steeds hoop in Hollywood is om de film te maken, krijgen we eerst een animatieserie op HBO Max.

Gremlins: Secrets of the Mogwai
Die serie werd alweer een tijdje geleden aangekondigd en nu zijn er acteurs aangetrokken om stemmen in te spreken.

Dit is onder meer Ming-Na Wen (Agent's of S.H.I.E.L.D., The Mandalorian) als de moeder van het hoofdfiguurtje Sam Wing. Ze is eveneens een dokter van Chinese medicijnen. BD Wong (Mr. Robot, Jurassic World) spreekt de stem van haar man in.

James Hong (Big Trouble in Little China) horen we als de opa van Sam en Matthew Rhys (The Americans, Perry Mason) spreekt de schurk Riley Greene in, een Britse schattenzoeker die jacht maakt op Gizmo ingesproken door A.J. LoCascio (Voltron: Legendary Defender).

Gremlins: Secrets of the Mogwai speelt in de jaren 20 af, lang voor de eerste film die zich in de jaren 80 afspeelt. Er verschijnen tien afleveringen in het eerste seizoen.

Lees ook: Eerste blik op 'Gremlins: Secrets of the Mogwai'-serie!

Lees ook: 'Gremlins: Secrets of the Mogwai' wordt anders

Bron: Variety

Lees meer over: Gremlins, Secrets of the Mogwai, Ming Na Wen, BD Wong, James Hong, Matthew Rhys

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie