search
Nieuw op Netflix: De donkere psychologische thriller 'Behind her Eyes'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De donkere psychologische thriller 'Behind her Eyes'

De serie is gebaseerd op de populaire bestseller van Sarah Pinborough...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de donkere, psychologische thriller Behind her Eyes toegevoegd aan haar aanbod. De serie is gebaseerd op de bekende bestseller van Sarah Pinborough.

De alleenstaande moeder Louisa komt terecht in een psychologisch spel wanneer ze een affaire begint met haar baas. Ze krijgt echter ook een band met de vrouw van haar baas Adele (gespeeld door Eve Hewson).

Al snel wordt duidelijk dat helemaal niets is wat het lijkt. Het duurt dan ook niet lang vooraleer Louisa terecht komt in een web van leugens en bedrog.

Grote verwachtingen
Er wordt vrij veel verwacht van deze gloednieuwe, donkere psychologische thriller. De ontwikkeling van de serie is dan ook in handen van Steve Lightfoot. Hij was eerder uiteraard ook al verantwoordelijk voor het schrijven van de serie Hannibal. Bovendien was hij ook actief als showrunner van de serie The Punisher. De regie is in handen van Erik Richter Strand.

Behind Her Eyes is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix. De onderstaande trailer laat je alvast kennismaken met deze gloednieuwe serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen