Verrassende eerste blik op 'Aquaman'-serie van HBO Max

Eerste blik op 'Aquaman'-serie van HBO Max

HBO Max werkt aan een animatieserie, Aquaman: King of Atlantis genaamd.

Jim Pedd, 19 februari 2021 om 11:13

Aquaman bleek een uiterst populaire film. Deze was in 2018 in de bioscoop te zien en leverde Warner Bros. meer dan 1 miljard dollar op aan de wereldwijde box office. Daarom wordt er gewerkt aan een vervolg en een spin-off rond de Trench. Maar dat is niet alles.
HBO Max werkt namelijk aan een animatieserie die Aquaman: King of Atlantis heet. Daarvan hebben we nu voor het eerst beeldmateriaal.

Eerste blik
Tijdens de Television Critics Association presentatie van HBO Max werd een eerste beeld getoond. Dat verscheen daaropvolgend op de sociale media van HBO:De stijl zal heel wat fans verrassen. De serie ziet er veel meer cartoony uit dan wat we gewend zijn van andere DC-animatieprojecten. Vergelijkingen worden al getrokken met de controversiële reboot van Thundercats op Cartoon Network, vooral ook omdat crewleden van die serie ook hieraan meewerken.

Aquaman: King of Atlantis wordt een driedelig verhaal. Aquaman moet niet alleen omgaan met bedreigingen van het landoppervlak, maar ook met oeroud kwaad uit de diepste krochten van de oceanen en zijn halfbroer die hem omver wil werpen.

Lees meer over: Aquaman King of Atlantis, Aquaman, HBO Max

Populair nieuws