search

Ons nieuws van vrijdag 19 februari 2021

Gaaf! Netflix kondigt tweede seizoen van 'Fate: The Winx Saga' aan
Series / Nieuws

Gaaf! Netflix kondigt tweede seizoen van 'Fate: The Winx Saga' aan

Eerste teaser voor het volgende seizoen van de Netflix-serie Fate: The Winx Saga.

Op 22 januari verscheen op Netflix de fantasyserie Fate: The Winx Saga, gebaseerd op de Nickelodeon-animatieserie Winx Club van bedenker Iginio Straffi. Nu komt Netflix met goed nieuws voor de fans: seizoen 2 komt er echt aan.

Via een teaser van Netflix zien we een snelle animatie die het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga, met de begeleidende tekst: "Het lot heeft bepaald! Seizoen 2 van Fate: The Winx Saga komt eraan. En je weet maar nooit wie er volgend semester in de magische schoolbanken van Alfea verschijnt…"

Bekijk op instagram


Tweede seizoen voor Fate: The Winx Saga
Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, al werden deze wel wat wisselend ontvangen bij de critici. Duidelijk is dat Netflix wel tevreden is en doorpakt met een tweede seizoen.

In Fate: The Winx Saga zien we de avonturen van de feeën Stella, Bloom, Musa, Aisha en Terra. Volgens showrunner Brian Young krijgen we een "ongelooflijk rijke wereld en de krachtige feeën." te zien. "Terwijl Bloom haar verhaal zich blijft ontwikkelen, kan ik niet wachten om kijkers meer te laten zien over Aisha, Stella, Terra en Musa," aldus Young tegenover Deadline.Lees ook: Eerste recensies Netflix-serie 'Fate: The Winx Saga': top of flop?

Lees ook: Eerste trailer live action-serie 'Fate: The Winx Saga' op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Toch hoop voor 'Chilling Adventures of Sabrina'-fans
Series / Nieuws

Toch hoop voor 'Chilling Adventures of Sabrina'-fans

Chilling Adventures of Sabrina mocht dan wel stoppen op Netflix, het lijkt erop dat de cast terug kan keren.

Chilling Adventures of Sabrina werd met een vierde seizoen afgerond. Maar volgens showrunner Roberto Aguirre-Sacasa wil dat niet zeggen dat het helemaal voorbij is.

De crossover met Riverdale, waar heel wat fans al heel lang op hopen en die er maar niet wilde komen tot nu toe, is nu makkelijker dan ooit te realiseren. Van de showrunner weten we dat het idee was dat er een crossover genaamd The Witch War zou komen, maar die wens kwam nooit uit.

Maar het kan
Toch blijkt nu dat het gewoon kan. De showrunner sprak met Entertainment Tonight over een mogelijke crossover tussen de twee series. Er worden gesprekken genoemd met Netflix:

"Ik kan je zeggen dat we een boel gesprekken hebben en proberen een manier te vinden om personages van Katy Keene naar Riverdale en van Sabrina naar Riverdale te brengen. Dus het is beter mogelijk dan ooit, laten we dat maar stellen," aldus Aguirre-Sacasa.

Het kan dus wel, vooral omdat de series in hetzelfde universum zitten. Wellicht dat we Kiernan Shipka dus nog terug zien keren.

Lees ook: Netflix door het stof vanwege een bijzonder domme tweet

Lees ook: Het epische einde van Netflix-serie 'Chilling Adventures of Sabrina' uitgelegd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear The Walking Dead' seizoen 6B onthult nieuwe trailer
Series / Trailer

'Fear The Walking Dead' seizoen 6B onthult nieuwe trailer

De serie Fear The Walking Dead gaat weer in volle vaart verder, en toont nieuwe beelden.

Fear The Walking Dead gaat bijna weer verder. De nieuwste trailer van het tweede deel van het zesde seizoen is vrijgegeven en teaset het idee van een wedergeboorte van een aantal van de personages.

Seizoen zes van Fear The Walking Dead is tot nu toe een stuk sterker dan het vijfde seizoen. Dat komt vooral omdat de problemen met Morgan (Lennie James) opgelost zijn, en omdat de schurkachtige Virginia (Colbie Minifie) nu een series regular is. Daardoor heeft de serie ook eindelijk een waardige slechterik.

Nieuwe beelden
Het tweede deel van dit zesde seizoen zal volgens Scott Gimple, baas van de franchise, vol hartverscheurende en onthullende momenten zitten. Er zitten ook grote veranderingen aan te komen voor het universum, waaronder drie nieuwe personages. Hieronder de trailer:Bovcenstaande trailer hint alvast op 'dood, vernietiging en verval', maar vooral ook naar wedergeboorte. Dat zal vermoedelijk te maken hebben met de belangrijkste personages van dit seizoen: Morgan, Virginia, Alicia en John Dorie.

Bovendien is er een kans voor het nieuwe leven voor de helden, bij wie vooral een bebaard nieuw personage mogelijk kansen op een nieuw leven biedt.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt schokkend zesde seizoen

Lees ook: Brengt 'Fear the Walking Dead' Madison dan eindelijk terug?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' en 'Stargirl' krijgen een crossover met dit klassieke personage
Series / Nieuws

'The Flash' en 'Stargirl' krijgen een crossover met dit klassieke personage

John Wesley Shipp krijgt een mooie rol in het tweede seizoen van de serie Stargirl.

John Wesley Shipp, die Jay Garrick speelt in The Flash, krijgt een gastrol in het tweede seizoen van de serie Stargirl. Hij zal daarin de rol van de Golden Age Flash spelen.

Het eerste seizoen liet vooral het oorsprongsverhaal van Stargirl zien. We kregen tegelijk zien hoe de Justice Society of America weer opgericht werd. En hoewel de serie begon als een DC Universe serie, is het nu ook voor The CW gemaakt. Het tweede seizoen maakt van de serie zelfs een CW Exclusive.

Het Arrowverse
De serie Stargirl begon op haar eigen Aarde. Maar dankzij de Crisis on Infinite Earths veranderde de opzet van het universum. De Earth-Prime werd gemaakt, waar de meeste DC-helden in het multiversum op leven. Maar ook ontstond er een Earth-2, dat eerst het thuis van Harry Wells en Jessie Quick was, en nu het thuis is van de serie rond Stargirl.

En die serie krijgt nu een crossover met het Arrowverse. Shipp zal nu ook in die serie te zien zijn, als een Golden Age Flash. Het zou goed kunnen dat hij dezelfde Flash is die we eerder hebben gezien, maar een jongere versie.

Shipp is namelijk te zien in aflevering 9 van het tweede seizoen, in "een cruciale flashbackaflevering."

Lees ook: DC-serie 'Stargirl' krijgt tweede seizoen!

Lees ook: Mysterieuze 'Stargirl' schurk Dragon King ziet er opvallend bijzonder uit
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dramaserie 'I May Destroy You' krijgt geen tweede seizoen
Series / Nieuws

Dramaserie 'I May Destroy You' krijgt geen tweede seizoen

Nochtans werd de serie genomineerd voor tal van verschillende prijzen...

Het leek er allemaal fantastisch goed uit te zien voor de serie I May Destroy You. Een vervolg zat eigenlijk altijd wel in de pijplijn, maar daar lijkt nu toch verandering in te zijn gekomen.

Tegenvallende kijkcijfers hebben er voor gezorgd dat de serie in zwaar vaarwater terecht is gekomen. Hoewel tegenvallende kijkcijfers niet meteen het einde van een serie moeten betekenen lijkt dat nu wel zo te zijn.

Verschillende nominaties
Bovenstaande zal voor veel fans als een complete verrassing komen. De reeks werd dan ook genomineerd voor verschillende prijzen. Ondanks dat ze kwalitatief zeker goed ineen zat bleek het verhaal toch te weinig mensen aan te spreken.

Bij monde van Casey Bloys, hoofd content bij HBO werd het volgende gesteld:

Er zal geen tweede seizoen verschijnen van de serie [i]I May Destroy You. Dit gezegd hebbende denkt de bedekster, namelijk Michaela Coel goed na over wat ze precies wil gaan doen. Misschien hebben we dan ook het geluk om alsnog samen te kunnen werken in de toekomst.[/i]

Ook actrice Harriet Webb liet zich eerder ontglippen dat er geen vervolg op de reeks meer zal verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix bestelt Belgische misdaadserie 'Diamonds'
Series / Nieuws

Netflix bestelt Belgische misdaadserie 'Diamonds'

Samen met de VRT gaat Netflix met een acht delen tellende nieuwe serie aan de slag.

Netflix en de VRT hebben een achtdelig misdaaddrama besteld: Diamonds. De serie is mede gemaakt door Yuval Yefet en Rotem Shamir.

Het gaat om een maffiaserie die zich afspeelt in Antwerpen, en dan specifiek in het diamantendistrict van de stad. We volgen de worstelingen van een van de meest invloedrijke, in diamanten handelende, families van de stad. Centraal staan de Wagners, waarvan de jongste zoon zelfmoord pleegt, waarop de afgezonderde broer Noah terugkeert om het familiebedrijf te leiden.

Meertalige serie
Diamonds wordt in drie talen opgenomen: het Nederlands, Engels en Yiddish. Niet alleen Netflix maakt de serie, want ook Keshet International en De Mensen produceren de show.

Uitvoerend producenten zijn Pieter van Huyck en Ivy Vanhaecke van De Mensen. Ook werkt Atar Dekel samen met Alon Shtruzman vanuit Keshet mee aan de serie.

Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan spelen in de nieuwe serie. We weten ook nog niet wanneer Diamonds te zien zal zijn. Op zijn vroegst lijkt een release in de loop van 2022 mogelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Superman & Lois' wordt anders dan andere series in het Arrowverse
Series / Nieuws

'Superman & Lois' wordt anders dan andere series in het Arrowverse

Een van de voornaamste makers van de serie noemt het een familieverhaal, anders dan andere series dus.

The CW lanceert binnenkort Superman & Lois, de volgende serie in het Arrowverse. De serie wordt anders dan voorgaande shows in de franchise en ook anders dan ander materiaal dat tot nu toe gemaakt is rond de twee helden.

In de serie van showrunner Todd Helbing volgen we Clark Kent en Lois Lane als ouders van twee tieners die heel erg van elkaar verschillen. Dat zorgt voor grote uitdagingen en volgens Todd Helbing is dat precies van belang voor de hele serie.

Familiedynamiek staat centraal
"De band tussen de twee broers verandert de hele dynamiek in de familie. En hoe houd je alles gaande en overeind als werkende ouder?" aldus Helbing over de serie. "Denk alleen maar aan Lois Lane die de beroemdste journalist van heel de wereld is, en de eisen van haar werk."

"En combineer dat dan maar eens met de eisen van het leven van Superman. Hoe gaan zij om met al die uitdagingen als die allemaal samenkomen?"

De serie gaat op 23 februari van start op The CW.

Lees ook: Eerste recensies 'Superman & Lois': Is deze nieuwe Arrowverse-serie de moeite waard?

Lees ook: Man van Staal in trailer in DC-serie 'Superman & Lois'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Controversiële actrice Gina Carano is nu de populairste ster van de wereld
Series / Nieuws

Controversiële actrice Gina Carano is nu de populairste ster van de wereld

Disney mag dan wel afscheid van Gina Carano genomen hebben, de actrice doet het echt goed op IMDb.

Actrice Gina Carano mag dan wel ontslagen zijn bij The Mandalorian, dat maakt haar bepaald niet minder populair. Sterker nog: op dit moment is ze de populairste Hollywood-ster van de wereld.

Dat blijkt uit de Star Meter van IMDb. De verklaring daarvoor is niet heel ingewikkeld. IMDb maakt de cijfers namelijk op basis van het aantal bezoekers van de profielpagina van de Hollywood-sterren. Aangezien Carano flink in het nieuws is gekomen, werd ze flink omhoog gelanceerd.

Haar ontslag
Gina Carano werd door Disney ontslagen wegens een aantal uitingen die ze op sociale media deed. Zo was ze kritisch over de Amerikaanse presidentsverkiezingen en claimde ze dat die vals verlopen zijn. Ook tweette ze vanalles over het coronavirus en de dood van Jeffrey Epstein.

Het maakte voor Disney dat ze niet meer verbonden kon blijven aan het merk, ook al is niet iedereen het met dat besluit eens.

Een petitie om Gina Carano alsnog weer in te huren, trok tot nu toe 50.000 handtekeningen. Of dat effect zal hebben is maar de vraag. Tegelijk wist James Gunn via een petitie uiteindelijk weer binnen te komen bij Disney, nadat ze hem eerder op straat gezet hadden.

Lees ook: Vervangt 'The Mandalorian' Gina Carano of toch niet?

Lees ook: 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano werd ontslagen via social media?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende eerste blik op 'Aquaman'-serie van HBO Max
Series / Foto's

Verrassende eerste blik op 'Aquaman'-serie van HBO Max

HBO Max werkt aan een animatieserie, Aquaman: King of Atlantis genaamd.

Aquaman bleek een uiterst populaire film. Deze was in 2018 in de bioscoop te zien en leverde Warner Bros. meer dan 1 miljard dollar op aan de wereldwijde box office. Daarom wordt er gewerkt aan een vervolg en een spin-off rond de Trench. Maar dat is niet alles.

HBO Max werkt namelijk aan een animatieserie die Aquaman: King of Atlantis heet. Daarvan hebben we nu voor het eerst beeldmateriaal.

Eerste blik
Tijdens de Television Critics Association presentatie van HBO Max werd een eerste beeld getoond. Dat verscheen daaropvolgend op de sociale media van HBO:De stijl zal heel wat fans verrassen. De serie ziet er veel meer cartoony uit dan wat we gewend zijn van andere DC-animatieprojecten. Vergelijkingen worden al getrokken met de controversiële reboot van Thundercats op Cartoon Network, vooral ook omdat crewleden van die serie ook hieraan meewerken.

Aquaman: King of Atlantis wordt een driedelig verhaal. Aquaman moet niet alleen omgaan met bedreigingen van het landoppervlak, maar ook met oeroud kwaad uit de diepste krochten van de oceanen en zijn halfbroer die hem omver wil werpen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'NCIS: New Orleans' komt binnenkort tot een einde
Series / Nieuws

'NCIS: New Orleans' komt binnenkort tot een einde

Het zevende seizoen is bezig met uitzendingen en straks houdt het helemaal op.

Net nu we gehoord hebben dat CBS werkt aan NCIS: Hawaii, wordt bekend gemaakt dat een van de andere series in de franchise, NCIS: New Orleans, tot een einde komt.

Het zevende seizoen is op dit moment in volle gang. Maar nu horen we dat het straks eindigt. De laatste aflevering (nummer 155) is op 16 mei te zien.

Einde van een tijdperk
Producent en hoofdrolspeler Scott Bakula zei in een statement: "Ik vind het jammer om onze liefdesaffaire met deze fenomenale stad te zien eindigen. Maar ik ben zo dankbaar aan alle vrienden die we gemaakt hebben. Ik zal de muziek missen. Maar bedankt CBS, voor de afgelopen zeven jaar."

Dat er meer dan honderdvijftig afleveringen gemaakt konden worden is natuurlijk wel een mooie mijlpaal voor de serie. Die begon vier jaar nadat NCIS: Los Angeles als eerste spin-off gelanceerd werd.

Hoewel NCIS: New Orleans tot een einde komt, was de serie nog best populair. Er kijken dit zevende seizoen zo rond de 7 miljoen Amerikanen per nieuwe aflevering.

Lees ook: Dvd review 'NCIS: New Orleans' Seizoen 3

Lees ook: Dvd-recensie: 'NCIS: New Orleans' seizoen 1
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aflevering 7 staat online! Vreemde nacht in clip uit 'WandaVision'
Series / Nieuws

Aflevering 7 staat online! Vreemde nacht in clip uit 'WandaVision'

Wanda weet het even allemaal niet meer in de volgende aflevering.

Vandaag is de zevende aflevering in de Disney+ / Marvel serie WandaVision verschenen. Deze volgt op de aflevering waarin we een steeds beter beeld kregen op wat er in Westview nu eigenlijk aan de hand is. Let op: SPOILERS!

In onderstaande clip uit WandaVision zien we Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff / Scarlet Witch. Ze lijkt duidelijk te worstelen met wat er allemaal gebeurd is. Ook zien we weer Julian Hilliard en Jett Klyne als de zonen van Wanda en Vision, respectievelijk Billy en Tommy.

Vreemde nacht in clip WandaVision
Via Good Morning Amerca zie je hieronder de clip. Sinds vandaag staat de zevende aflevering online. Als het goed is volgen er daarna nog twee afleveringen, op 26 februari en 5 maart. Op 12 maart staat Assembled: The Making of WandaVision op het programma.

Weer een week later is het tijd voor The Falcon and the Winter Soldier dat naar verluidt bestaat uit zes afleveringen. Als we in mei leven, pakt Disney+ door met Loki.Lees ook: Inmense spoiler voor Marvel-serie 'WandaVision' nu al gelekt?
Lees ook: De nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' op Disney+ is nu de populairste serie ter wereld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt bijzonder veel nieuwe series toe deze week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt bijzonder veel nieuwe series toe deze week

Het was echt weer een topweek voor mensen die een Netflix-abonnement hebben met meer dan tien nieuwe series.

Het was een fijne week voor Netflix-abonnees. Er verschenen namelijk meer dan twaalf nieuwe series op de streamingdienst en dat is een goed aantal.

Riverdale (S05E05): Terwijl de vrienden het heden en verleden met elkaar verzoenen, ziet Riverdale High een onzekere toekomst tegemoet. Ondertussen loopt de spanning tussen Toni en Hiram op.

Snowpiercer (S02E04): Snowpiercer ontvangt Wilford voor een avondje uit, terwijl ze op contact met Melanie wachten. Door Wilfords bezoek is Audrey gespannen. Josie gaat aan boord van Big Alice.

De nieuwe series
En dan zetten we nog de nieuwe series met complete seizoenen op een rij:

The Big Day (1 seizoen): Voor zes verloofd stellen begint 'lang en gelukkig' spectaculair. Een verbluffend inkijkje in de Indiase bruiloftsector waarin miljarden omgaan.

Are You The One (2 seizoenen): Alleenstaande deelnemers moeten aan de hand van een dating-algoritme hun perfecte match bepalen om kans te maken op liefde en een geldprijs.

The Crew (1 seizoen): Het leven in de garage vliegt uit de bocht voor een NASCAR-teamleider en zijn hechte racecrew wanneer er een nieuwe baas aantreedt die alles anders wil doen.

New Amsterdam (2 seizoenen): De excentrieke dr. Max Goodwin neemt als directeur het roer over in Amerika's oudste ziekenhuis en beleeft avonturen in zijn dagelijkse omgeving.

Booba (3 seizoenen): De wereld is een groot mysterie voor de kleine Booba. Hij is nieuwsgierig naar alle bijzondere dingen om hem heen en beleeft avonturen.

Behind Her Eyes (1 seizoen): Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en heimelijk vrienden wordt met zijn vrouw.

MeatEater (3 seizoenen): Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.

Outlander (5 seizoenen): Dit spannende verhaal over het drama van twee geliefden die gescheiden zijn door de tijd.

Thus Spoke Kishibe Rohan (1 seizoen): Een populaire mangakunstenaar raakt tijdens een onderzoek verwikkeld in paranormale gebeurtenissen. Kishibe Rohan bezoekt Italië, gaat failliet en beleeft nog veel meer.

Lovestruck in the City (seizoen 1): Een gepassioneerde architect verliest na een strandromance zijn hart aan een onafhankelijke vrouw en probeert haar terug te vinden in de straten van Seoul.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwe serie van Bryan Cranston 'Your Honor' is een groot succes
Series / Nieuws

De nieuwe serie van Bryan Cranston 'Your Honor' is een groot succes

Your Honor met Bryan Cranston is echt een bijzonder groot succes voor Showtime.

Showtime boekt een groot succes met een nieuwe serie van Bryan Cranston: Your Honor. De serie is mede gemaakt door Peter Moffat en brak records voor de televisiezender.

Your Honor blijkt het grootste debuutseizoen in de geschiedenis van Showtime beleefd te hebben. De tragische conclusie van de serie was op 14 februari te zien op Showtime en trok, op alle platformen bij elkaar, een kleine 1,7 miljoen kijkers. Dat is 29 procent meer dan de aflevering daarvoor (1,35 miljoen kijkers).

Heel wat kijkers
Als je alle platformen meetelt, doet de serie het trouwens echt goed, met 7,4 miljoen kijkers (dan reken je ook Showtime Anytime, Hulu, Amazon Prime Video en YouTube TV mee). Verder verdubbelde het aantal kijkers, want de serie begon met 744.000 kijkers voor de eerste aflevering.

De serie draait om een gerespecteerd rechter in New Orleans, Michael Desiato. Hij wordt gespeeld door Bryan Cranston. Voor Desiato staat er veel op het spel: zijn tienerzoon Adam (Hunter Doohan) reed per ongeluk iemand aan, vluchtte weg en kwam er later achter dat die persoon om het leven kwam.

Dat leidt tot een spel van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes. Een bijzonder sterke serie, die ook echt de moeite van het kijken waard is.

Lees ook: 'Your Honor' krijgt dan toch geen tweede seizoen meer
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix op dit moment
Series / Nieuws

Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix op dit moment

Netflix publiceert elke dag weer een nieuwe top tien met de meest bekeken films en series.

Netflix geeft iedere dag weer welke films en series het meest bekeken zijn. Vandaag zetten we de vijf meest bekeken series voor je op een rij.

#1 Firefly Lane (seizoen 1): Katherine Heigl en Sarah Chalke zijn onafscheidelijk in dit romantische drama naar de bestseller van Kristin Hannah. Ze spelen hartsvriendinnen Tully en Kate, die elkaar door dik en dun steunen.

#2 Homeland (seizoen 8): Carrie is nog altijd niet hersteld. Dit nieuwe seizoen wordt ze in eerste instantie naar Kaboel gestuurd om een vredesovereenkomst met de Taliban te helpen sluiten. Het is het begin van een gevaarlijke missie.

#3 Snowpiercer (elke week een nieuwe aflevering): In het tweede seizoen zien we hoe het verder gaat met de laatste mensen. Eind vorig seizoen koppelde Big Alice aan: een kleinere trein met daarin Mr. Wilford. Het is het begin van een gevaarlijk machtsspel.

#4 Capitani (seizoen 1): In een Luxemburgs dorpje waar iedereen geheimen voor elkaar heeft, onderzoekt de norse politie-inspecteur Luc Capitani de verdachte dood van een vijftienjarig meisje.

#5 Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel (seizoen 1): Het roemruchte Cecil Hotel wordt nog beruchter als gast Elisa Lam verdwijnt. Een blik in de duisterste krochten van de misdaad door de maker van de Ted Bundy Tapes.

Lees ook: 'Virgin River' alternatief 'Firefly Lane' binnenkort op Netflix

Lees ook: Actrice 'Sarah Chalke' gecast voor nieuwe Netflix-serie 'Firefly Lane'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.