Controversiële actrice Gina Carano is nu de populairste ster van de wereld

Controversiële actrice Gina Carano is megapopulair

Disney mag dan wel afscheid van Gina Carano genomen hebben, de actrice doet het echt goed op IMDb.

Jim Pedd, 19 februari 2021 om 12:15

Actrice Gina Carano mag dan wel ontslagen zijn bij The Mandalorian, dat maakt haar bepaald niet minder populair. Sterker nog: op dit moment is ze de populairste Hollywood-ster van de wereld.
Dat blijkt uit de Star Meter van IMDb. De verklaring daarvoor is niet heel ingewikkeld. IMDb maakt de cijfers namelijk op basis van het aantal bezoekers van de profielpagina van de Hollywood-sterren. Aangezien Carano flink in het nieuws is gekomen, werd ze flink omhoog gelanceerd.

Haar ontslag
Gina Carano werd door Disney ontslagen wegens een aantal uitingen die ze op sociale media deed. Zo was ze kritisch over de Amerikaanse presidentsverkiezingen en claimde ze dat die vals verlopen zijn. Ook tweette ze vanalles over het coronavirus en de dood van Jeffrey Epstein.

Het maakte voor Disney dat ze niet meer verbonden kon blijven aan het merk, ook al is niet iedereen het met dat besluit eens.

Een petitie om Gina Carano alsnog weer in te huren, trok tot nu toe 50.000 handtekeningen. Of dat effect zal hebben is maar de vraag. Tegelijk wist James Gunn via een petitie uiteindelijk weer binnen te komen bij Disney, nadat ze hem eerder op straat gezet hadden.

Lees ook: Vervangt 'The Mandalorian' Gina Carano of toch niet?

Lees ook: 'The Mandalorian'-actrice Gina Carano werd ontslagen via social media?

Bron: IMDb

Lees meer over: Disney, Gina Carano, The mandalorian, Ontslag

Populair nieuws