search
Mysterieuze tijdreisserie 'Secrets of Sulphur Springs' komt heel snel naar Disney+
Series / Trailer

Mysterieuze tijdreisserie 'Secrets of Sulphur Springs' komt heel snel naar Disney+

De tijdreis-serie Secrets of Sulphur Springs staat vanaf 26 februari op Disney+ met vijf afleveringen.

Binnenkort moet op Disney+ een nieuwe jeugdserie verschijnen met de titel Secrets of Sulphur Springs, een mysterieuze tijdreisserie die eigenlijk gepland stond voor Disney+ maar recent al van start ging op Disney Channel.

Met rollen voor onder meer Preston Oliver, Kyliegh Curran, Elle Graham en Madeleine McGraw zien we in de serie hoe twee tieners terug in de tijd gaan om een moord op te lossen.

Eerder werd al aangekondigd dat de serie dit jaar op Disney+ Nederland zou verschijnen. Dat is nu op 26 februari, met de eerste vijf afleveringen.

Secrets of Sulphur Springs
De serie is al bezig op Disney Channel en startte op 15 januari. Er zijn al acht afleveringen verschenen. Er volgen er waarschijnlijk nog vier. Hieronder zie je de trailer voor Secrets of Sulphur Springs.



De synopsis: Nadat zijn vader een nieuwe baan heeft gekregen, verhuist de 12-jarige Griffin Campbell naar het Tremont Hotel in Sulphur Springs, Louisiana, waar zogenaamd de geest van Savannah Dillon huist, een hotelgast die dertig jaar geleden verdween.

Met zijn nieuwe beste vriend Harper ontdekt Griffin een portaal dat de twee terugbrengt naar 1990. Ze gebruiken hun portaal om erachter te komen wat er met Savannah is gebeurd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen