search
Laatste aflevering van Marvel-serie 'WandaVision' biedt een extra'tje

Laatste aflevering van Marvel-serie 'WandaVision' biedt een extra'tje

De Marvel-serie WandaVision heeft eindelijk een postcreditscène tijdens de zevende aflevering.

Bram de Groot
De films in het Marvel Cinematic Universe staan er al bekend om: de after / postcredit scènes. De eerste zes afleveringen van de serie WandaVision hadden niet van die nafilmpjes, maar nu blijkt dat de zevende aflevering toch iets laat zien tijdens de aftiteling. Let op: SPOILERS!

Aan het einde van het zevende seizoen gebeurt er weer ontzettend veel. Zo wordt er via de gebruikelijke nepcommercial al gehint naar de Nexus, of beter gezegd de Nexus of All Realities, een cross-dimensionale poort tussen verschillende realiteiten.

Maar ook een postcreditscène!
Aan het einde wordt duidelijk wie de echte schurk is en dat is Agnes / Agatha. Het blijkt dat zij in haar kelder een soort eigen wereld heeft. Als de aflevering af is, dan zie we na het eerste deel van de aftiteling nog een clip.

In die beelden zien we hoe Monica Rambeau die kelder ook ontdekt. Tot haar grote schrik staat opeens Quicksilver naast haar. Dit doet uiteraard afvragen wie hij echt is. Het wordt ongetwijfeld duidelijk in aflevering acht en negen. Check de beelden hieronder.



Lees ook: Aflevering 7 staat online! Vreemde nacht in clip uit 'WandaVision'

Lees ook: Inmense spoiler voor Marvel-serie 'WandaVision' nu al gelekt?

Aanbevolen artikelen