search

Ons nieuws van zondag 21 februari 2021

WTF is... 'Tribes of Europa' van Netflix?!
Series / Video/clip/featurette

WTF is... 'Tribes of Europa' van Netflix?!

De nieuwe serie van Netflix krijgt een mooie inleiding van de streamingdienst.

Sinds enkele dagen staat op Netflix de serie Tribes of Europa en deze vind je nu terug in de Netflix Top 10. Maar waar gaat die serie eigenlijk over? En welke personages krijg je te zien? Netflix gaf de serie een "WTF is…"-video.

De serie Tribes of Europa is een Duitse productie en in de serie zie je het post-apocalyptische Europa als twee broers en een zus vechten om te overleven. Terwijl de microstaten oorlog voeren, ligt er een grotere bedreiging op de loer.

Tribes of Europa
In de scifi-actieserie zie je rollen voor onder meer Henriette Confurius, Emilio Sakraya, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan, Ana Ularu en Robert Finster en het eerste seizoen laat zes afleveringen zien.En hieronder zie je ook een poster voor Tribes of Europa dat sinds 19 februari te streamen is op Netflix. Klik hier om de serie te kijken.Lees ook: Nieuw op Netflix: De opwindende sci-fi-serie 'Tribes of Europa'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Criminal Minds' wordt een jaar na cancellen weer teruggebracht
Series / Nieuws

'Criminal Minds' wordt een jaar na cancellen weer teruggebracht

Er wordt door Paramount+ gekeken om Criminal Minds terug te brengen. Nu al!

De serie Criminal Minds liet een jaar geleden zijn finale zien. Daarmee kwamen vijftien jaar aan verhalen tot een einde. Maar dat is blijkbaar geen lang einde.

Er wordt nu al gewerkt aan een revival voor Paramount+. Die zou dan de cast terug moeten brengen voor een geheel nieuw seizoen. Hoeveel afleveringen het om gaat is niet duidelijk.

Nog niets concreets
Insiders van de site TVLine zeggen dat er nog niets definitief is rond de serie. Er wordt nog gesproken met diverse partijen die er ja op moeten zeggen. Maar het doel is om een geheel nieuwe iteratie op te bouwen, met oude en nieuwe personages.

Mocht de revival er komen, dan zal die bedoeld zijn om langer door te gaan. Anders zou men immers niet zowel oude als nieuwe personages volgen in de serie. Dat kan daarmee nog best interessant worden, al is er nu dus nog niets bepaald en weten we niet zeker waar het allemaal heen zal gaan.

Voorlopig zal er gewerkt worden aan het sluiten van deals met de diverse castleden die moeten tekenen voor een terugkeer.

Lees ook: Verschillende seizoenen 'Criminal Minds' zijn voorlopig niet op Netflix te zien?

Lees ook: 'Criminal Minds' na 15 seizoenen voorbij
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkende onthullingen in nieuwste aflevering 'WandaVision'
Series / Featured

Schokkende onthullingen in nieuwste aflevering 'WandaVision'

WandaVision laat twee hele grote onthullingen zien in zijn nieuwste aflevering. Op naar de finale!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De zevende aflevering van WandaVision deed twee hele grote onthullingen. Waarmee de serie eindelijk richting een behoorlijk epische finale lijkt te werken.

Vandaag werd namelijk bekend gemaakt wie de grote schurk van dit seizoen is. En we leerden meer van de nieuwe aflevering. We zetten de twee grote onthullingen voor je op een rij.

Twee onthullingen
De grote onthullingen blijven maar komen in WandaVision. Zo dus ook in deze nieuwe aflevering, Breaking the Fourth Wall.

De schurk: dat is Agnes, die eigenlijk Agatha Harkness heet en zelf ook magische krachten heeft. Ze gebruikt haar krachten om Westview volledig onder haar controle te houden en Wanda Maximoff te manipuleren. De komende tijd volgen hopelijk meer onthullingen over haar intenties.

Monica Rambeau: Het leek er al op dat Monica Rambeau superkrachten zou krijgen in dit seizoen. Dat blijkt ook gewoon te kloppen, want ze bewoog door de Hex en kreeg toen echt krachten. Haar ogen zijn nu groen en haar cellen lijken herschreven te zijn, waardoor ze zich kan beschermen tegen de aanvallen van Wanda.

Lees ook: Aflevering 7 staat online! Vreemde nacht in clip uit 'WandaVision'

Lees ook: Inmense spoiler voor Marvel-serie 'WandaVision' nu al gelekt?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ valt uit door lancering nieuwe aflevering 'WandaVision'
Series / Nieuws

Disney+ valt uit door lancering nieuwe aflevering 'WandaVision'

De streamingdienst was blijkbaar wel heel erg in trek toen WandaVision een nieuwe aflevering online zette.

Blijkbaar is WandaVision zo populair dat Disney+ de vraag niet altijd aan kan. Toen aflevering 7 gelanceerd werd, waren er fans die op waren gebleven, en een foutmelding te zien kregen.

Heel wat Marvel-fans bleven op tot middernacht om de nieuwste aflevering te bekijken. Die miljoenen fans bleken iets te veel voor de servers van Disney+. De nieuwe aflevering onthulde eindelijk wie de slechterik van de serie is.

Even gecrasht
The Hollywood Reporter meldt dat Disney+ er even behoorlijk moeite mee had toen de nieuwe aflevering gelanceerd werd. Duizenden mensen meldden op de site Downdetector dat het niet goed ging met het streamen op Disney+.

Binnen tien tot vijftien minuten was de foutmelding trouwens wel weer gefikst. Maar dat kon niet voorkomen dat duizenden mensen ook klaagden op sociale media over het niet kunnen gebruiken van Disney+.

Laten we voor hen maar hopen dat Disney+ bij het lanceren van aflevering 8 of 9 van de serie geen soortgelijke problemen meer heeft. Dat zou pas echt pijnlijk zijn voor de fans.

Lees ook: De nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' op Disney+ is nu de populairste serie ter wereld

Lees ook: 'WandaVision' aflevering 6: Dit zijn de meest schokkende onthullingen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix vindt nieuwe maker
Series / Nieuws

Live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix vindt nieuwe maker

Netflix heeft mogelijk een nieuwe maker gevonden voor Avatar: The Last Airbender.

Netflix heeft naar verluidt een nieuwe showrunner ingehuurd voor zijn live-action remake van Avatar: The Last Airbender. De serie zou eigenlijk gemaakt worden door bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, maar zij stapten vorig jaar op.

Dat deed het tweetal naar eigen zeggen vanwege creatieve meningsverschillen met Netflix. Maar na maandenlange stilte lijkt Netflix eindelijk een nieuwe showrunner gevonden te hebben. Dat wordt volgens The Illuminerdi Albert Kim.

Eindelijk weer iets
Albert Kim werkte eerder onder meer mee aan de serie Sleepy Hollow, maar maakte meer van dit soort fantasyseries. Hij zal vermoedelijk zijn eigen stempel willen drukken op deze live-action versie van het populaire verhaal.

De animatieserie is heel groot op Netflix, en heeft daar echt een tweede leven gevonden. Toen Netflix aankondigde te werken aan een live-action remake, met de twee makers van de oorspronkelijke serie, waren fans dan ook erg blij.

Maar zij vertrokken en sindsdien bleven ontwikkelingen geheim. Dit is dan ook de eerste keer dat we een nieuwe naam horen rond de remake, al is het nog geen officiële aankondiging.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender' blijft verrassend populair

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender': Waarom loog Iroh over het doden van de draken?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-universum op Disney+ draait om deze personages
Series / Nieuws

'Star Wars'-universum op Disney+ draait om deze personages

Diverse personages van de serie The Mandalorian blijven centraal staan in de franchise.

Lucasfilm bouwt op dit moment druk aan zijn televisieuniversum op Disney+. Daar moeten tal van series komen te staan, beginnende met The Mandalorian. Die show bleek ook met zijn tweede seizoen een grote hit.

Sindsdien weten we dat er heel wat meer aan zit te komen. Maar hoewel er onder meer series komen over de Rangers van de New Republic, over Ahsoka Tano en meer. Maar volgens lekker Daniel Richtman blijven drie personages centraal staan.

Mando, Ahsoka en Grogu
Volgens Richtman stelt men drie personages centraal: Din Djarin, Ahsoka Tano en baby Yoda, ofwel Grogu. Het trio was er grotendeels voor verantwoordelijk dat de franchise uit zijn voegen kon barsten dus vreemd is het niet.

Uit The Mandalorian komen een aantal series sowieso voort. Daaronder vallen onder meer Rangers of the New Republic en Ahsoka. Ook wordt er gebouwd naar een crossover tussen de drie series.

Zo gek klinkt het verhaal van Richtman dus eigenlijk niet. Maar tegelijk is het ook de vraag hoe groot de rol van Grogu nog is in de franchise, gezien de ontwikkelingen van de finale van het tweede seizoen.

Lees ook: Controversiële actrice Gina Carano is nu de populairste ster van de wereld

Lees ook: Petitie om Gina Carano weer terug te halen bij 'The Mandalorian' begint nu echt te lopen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Aladdin'-ster moet Ezra Bridger gaan spelen in Star Wars-serie 'Ahsoka'
Series / Nieuws

'Aladdin'-ster moet Ezra Bridger gaan spelen in Star Wars-serie 'Ahsoka'

Disney werkt aan vele Star Wars series, waaronder eentje over Ahsoka.

In het tweede seizoen van The Mandalorian was het live action debuut te zien van het personage Ahsoka, gespeeld door Rosario Dawson. Nu is er ook een spin-off serie in de maak en daarin gaat naar verwachting een ander personage debuteren.

Volgens de mensen achter het YouTube-kanaal Kessel Run Transmissions is acteur Mena Massoud in beeld om het personage Ezra Bridger te gaan spelen. Bridger is een Force-sensitive menselijke man, een Jedi Padawan, een vrijheidsstrijder en een revolutionaire leider tijdens de opstand tegen het Galactic Empire.

Mena Massoud als Ezra Bridger?
Massoud zou op het lijstje staan van Lucasfilm en dat zou geen rare keuze zijn, aangezien Disney graag vist uit een bekende vijver. En wie weet krijgen we in die serie ook wel Grand Admiral Thrawn te zien.

De serie Ahsoka van Dave Filoni dient als een prequel op de gebeurtenissen in The Mandalorian seizoen twee. Verdere details over de serie zijn helaas schaars. Hieronder een clip met Ahsoka in de Disney+ serie.Lees ook: 'Star Wars'-serie 'Ahsoka' lijkt een vervolg op 'Star Wars Rebels' te zijn

Lees ook: 'Star Wars'-serie rond Ahsoka Tano kan dit plotgat oplossen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder drie tips voor gave misdaad-/thrillerseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Homeland | Bing nu! | 8 seizoenen

CIA-analiste Carrie Mathison worstelt met haar geestelijke gezondheid en familieproblemen terwijl ze de strijd tegen terrorisme leidt in deze politieke thrillerserie. De acht complete seizoenen staan op Netflix, de serie is al afgerond.Designated Survivor | Bing nu! | 2 seizoenen

In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuur heeft onderuitgehaald. Met onder meer Kiefer Sutherland, Natascha McElhone, Maggie Q en Kal Penn staan de drie seizoen op Netflix, evenals het enkele spin-off Designated Survivor: 60 Days.Trapped | Bing nu! | 2 seizoenen

In deze IJslandse misdaadserie snijdt een zware sneeuwstorm de hele regio af van de buitenwereld en wordt in een klein IJslands dorp het slachtoffer van een moord gevonden. Er zou ook een derde seizoen moeten komen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze tijdreisserie 'Secrets of Sulphur Springs' komt heel snel naar Disney+
Series / Trailer

Mysterieuze tijdreisserie 'Secrets of Sulphur Springs' komt heel snel naar Disney+

De tijdreis-serie Secrets of Sulphur Springs staat vanaf 26 februari op Disney+ met vijf afleveringen.

Binnenkort moet op Disney+ een nieuwe jeugdserie verschijnen met de titel Secrets of Sulphur Springs, een mysterieuze tijdreisserie die eigenlijk gepland stond voor Disney+ maar recent al van start ging op Disney Channel.

Met rollen voor onder meer Preston Oliver, Kyliegh Curran, Elle Graham en Madeleine McGraw zien we in de serie hoe twee tieners terug in de tijd gaan om een moord op te lossen.

Eerder werd al aangekondigd dat de serie dit jaar op Disney+ Nederland zou verschijnen. Dat is nu op 26 februari, met de eerste vijf afleveringen.

Secrets of Sulphur Springs
De serie is al bezig op Disney Channel en startte op 15 januari. Er zijn al acht afleveringen verschenen. Er volgen er waarschijnlijk nog vier. Hieronder zie je de trailer voor Secrets of Sulphur Springs.De synopsis: Nadat zijn vader een nieuwe baan heeft gekregen, verhuist de 12-jarige Griffin Campbell naar het Tremont Hotel in Sulphur Springs, Louisiana, waar zogenaamd de geest van Savannah Dillon huist, een hotelgast die dertig jaar geleden verdween.

Met zijn nieuwe beste vriend Harper ontdekt Griffin een portaal dat de twee terugbrengt naar 1990. Ze gebruiken hun portaal om erachter te komen wat er met Savannah is gebeurd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste aflevering van Marvel-serie 'WandaVision' biedt een extra'tje
Series / Nieuws

Laatste aflevering van Marvel-serie 'WandaVision' biedt een extra'tje

De Marvel-serie WandaVision heeft eindelijk een postcreditscène tijdens de zevende aflevering.

De films in het Marvel Cinematic Universe staan er al bekend om: de after / postcredit scènes. De eerste zes afleveringen van de serie WandaVision hadden niet van die nafilmpjes, maar nu blijkt dat de zevende aflevering toch iets laat zien tijdens de aftiteling. Let op: SPOILERS!

Aan het einde van het zevende seizoen gebeurt er weer ontzettend veel. Zo wordt er via de gebruikelijke nepcommercial al gehint naar de Nexus, of beter gezegd de Nexus of All Realities, een cross-dimensionale poort tussen verschillende realiteiten.

Maar ook een postcreditscène!
Aan het einde wordt duidelijk wie de echte schurk is en dat is Agnes / Agatha. Het blijkt dat zij in haar kelder een soort eigen wereld heeft. Als de aflevering af is, dan zie we na het eerste deel van de aftiteling nog een clip.

In die beelden zien we hoe Monica Rambeau die kelder ook ontdekt. Tot haar grote schrik staat opeens Quicksilver naast haar. Dit doet uiteraard afvragen wie hij echt is. Het wordt ongetwijfeld duidelijk in aflevering acht en negen. Check de beelden hieronder.Lees ook: Aflevering 7 staat online! Vreemde nacht in clip uit 'WandaVision'

Lees ook: Inmense spoiler voor Marvel-serie 'WandaVision' nu al gelekt?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.