Schokkende onthullingen in nieuwste aflevering 'WandaVision'

Schokkende onthullingen in 'WandaVision'

WandaVision laat twee hele grote onthullingen zien in zijn nieuwste aflevering. Op naar de finale!

Jim Pedd, 21 februari 2021 om 17:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De zevende aflevering van WandaVision deed twee hele grote onthullingen. Waarmee de serie eindelijk richting een behoorlijk epische finale lijkt te werken.
Vandaag werd namelijk bekend gemaakt wie de grote schurk van dit seizoen is. En we leerden meer van de nieuwe aflevering. We zetten de twee grote onthullingen voor je op een rij.

Twee onthullingen
De grote onthullingen blijven maar komen in WandaVision. Zo dus ook in deze nieuwe aflevering, Breaking the Fourth Wall.

De schurk: dat is Agnes, die eigenlijk Agatha Harkness heet en zelf ook magische krachten heeft. Ze gebruikt haar krachten om Westview volledig onder haar controle te houden en Wanda Maximoff te manipuleren. De komende tijd volgen hopelijk meer onthullingen over haar intenties.

Monica Rambeau: Het leek er al op dat Monica Rambeau superkrachten zou krijgen in dit seizoen. Dat blijkt ook gewoon te kloppen, want ze bewoog door de Hex en kreeg toen echt krachten. Haar ogen zijn nu groen en haar cellen lijken herschreven te zijn, waardoor ze zich kan beschermen tegen de aanvallen van Wanda.

Lees ook: Aflevering 7 staat online! Vreemde nacht in clip uit 'WandaVision'

Lees ook: Inmense spoiler voor Marvel-serie 'WandaVision' nu al gelekt?

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Marvel Studios, Onthullingen

Populair nieuws