Disney+ valt uit door lancering nieuwe aflevering 'WandaVision'

Disney+ valt uit bij nieuwe aflevering WandaVision

De streamingdienst was blijkbaar wel heel erg in trek toen WandaVision een nieuwe aflevering online zette.

Jim Pedd, 21 februari 2021 om 16:12

Blijkbaar is WandaVision zo populair dat Disney+ de vraag niet altijd aan kan. Toen aflevering 7 gelanceerd werd, waren er fans die op waren gebleven, en een foutmelding te zien kregen.
Heel wat Marvel-fans bleven op tot middernacht om de nieuwste aflevering te bekijken. Die miljoenen fans bleken iets te veel voor de servers van Disney+. De nieuwe aflevering onthulde eindelijk wie de slechterik van de serie is.

Even gecrasht
The Hollywood Reporter meldt dat Disney+ er even behoorlijk moeite mee had toen de nieuwe aflevering gelanceerd werd. Duizenden mensen meldden op de site Downdetector dat het niet goed ging met het streamen op Disney+.

Binnen tien tot vijftien minuten was de foutmelding trouwens wel weer gefikst. Maar dat kon niet voorkomen dat duizenden mensen ook klaagden op sociale media over het niet kunnen gebruiken van Disney+.

Laten we voor hen maar hopen dat Disney+ bij het lanceren van aflevering 8 of 9 van de serie geen soortgelijke problemen meer heeft. Dat zou pas echt pijnlijk zijn voor de fans.

Lees ook: De nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' op Disney+ is nu de populairste serie ter wereld

Lees ook: 'WandaVision' aflevering 6: Dit zijn de meest schokkende onthullingen

Bron: THR

Lees meer over: WandaVisioN, Disney Plus, Marvel

Populair nieuws